امروز پنجشنبه، 8 تیرماه 1402 بازهم شاهد اختلال در اینترنت کشور بودیم، آنهم درست در زمانیک وزیر ارتباطات خبر از بهبود سرعت و کیفیت اینترنت داده است.
عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همزمان با برگزاری مراسم اختتامیه نمایشگاه الکامپ 1402 در محل دائمی نمایشگاههای تهران حاضر شد و به مردم قول بهبود سرعت و کیفیت اینترنت را داد. اما درست همزمان با ادعای زارعپور، اختلالاتی در اینترنت کشور گزارش شد! چرا با وجود ادعاهای مسئولین کشور مبنیبر رفع مشکلات اینترنت، اوضاع روزبهروز بدتر میشود؟
بیشتر بخوانید: دستور رئیس جمهور برای پیگیری مشکل کندی اینترنت ؛ رئیسی خواستار تسریع توسعه شبکه ملی اطلاعات شد
اختلال در اینترنت کشور برای چندمینبار ثبت شد
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز صبح (۸ تیر ۱۴۰۲) برای بار دوم در بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ حاضر شد و گفت:
در سرعت اینترنت نسبت به گذشته هیچ وقت عقبگرد نداشتیم اما نسبت به آنچه که باید باشیم عقب هستیم و شبانهروز تلاش میکنیم تا بتوانیم سرعتی که شایسته مردم است را فراهم کنیم.
زارعپور در خصوص کندی اینترنت گفت: «شرایط اینترنت رو به بهبود است. سرعتهایی که اکنون در حال فراهم کردن برای مردم هستیم، سرعتهای چند صد مگابیت برثانیه است.»
این صحبتها در حالی مطرح شد که امروز طبق گزارش رادارهای ابرآروان اینترنت کشور با اختلال جدی روبهرو شده است.
وزیر ارتباطات در مورد گلایههای مردم از وضعیت اینترنت گفت:
آنچه مردم از آن گلایه دارند محدودیتهایی است که روی برخی پلتفرمها اعمال شده است. قبلا نیز اعلام کردیم هر پلتفرمی که قوانین کشور را بپذیرد، قدمش روی چشم ما است و میتواند فعالیت کند. اما برخی این مساله را نپذیرفتند. این در حالی است که در تمام دنیا برای فضای مجازی خود اهمیت قائل هستند و پلتفرمها موظف به رعایت قوانین آنها هستند.
او از توسعه نیافتن اینترنت ثابت طی ۱۵ سال گذشته انتقاد کرد و گفت: «حدود ۱۵ سال است که در حوزه اینترنت ثابت سرمایهگذاری صورت نگرفته و از این جهت در توسعه این بخش عقب ماندهایم. طبق آمار سایتهای سنجش سرعت اینترنت نیز بین ۱۹۰ کشور همیشه جزو کشورهای ۱۴۰ تا ۱۵۰ قرار داشتیم. انشاالله با پروژه فیبرنوری میتوانیم سرعت اینترنت را بهبود ببخشیم.» وزیر ICT برای چندمین بار از رفع فیلتر گوگلپلی دفاع کرد و گفت:
در مورد محدودیتها نیز ما قائل بر این هستیم که میتوان روی برخی از آنها تجدیدنظر کرد. مثلا درباره رفع فیلتر گوگلپلی، نظر تخصصی ما این است که رفع فیلتر شود و این مسئله را در کارگروه مصادیق مجرمانه پیگیری خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید:
- وزیر ارتباطات: با اختلال و فیلترینگ مخالفیم اما مسئول محدودیتهای اینترنتی نیستیم!
- اینترنت ماهوارهای برای گوشیهای هوشمند برای اولین بار توسط یک اپراتور آمریکایی عرضه شد!
- بودجه 1 میلیارد دلاری دولت آمریکا برای توسعه اینترنت در مناطق روستایی
- عرضه اینترنت ماهوارهای به شهروندان عراقی ؛ حسرتی دیگر برای هر ایرانی!
تجربه شما از اختلال در اینترنت کشور چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.