واردات اتوبوس ویژه اربعین در صورتی با سهولت انجام خواهد شد که وضعیت واردات خودروهای نو با بلاتکلیفی بزرگی همراه شده است. با ادامه نوشتار همراه ما باشید.
شهریار افندیزاده معاون وزیر راه و شهرسازی خبری مبنیبر واردات اتوبوس ویژه اربعین منتشر کرد. آنطور که پیداست، واردات این اتوبوسها با سهولتی بالایی انجام خواهد گرفت. لازم به ذکر است که در حالی قرار است 2000 دستگاه اتوبوس ویژه اربعین وارد کشور شود که کل فرایند واردات خودرو برای بازار داخلی با موانع مختلفی مواجه بوده و چند ماه بدون نتیجه طول کشیده است.
بیشتر بخوانید: ورود خودروهای ایرانی به عراق در ایام اربعین مجاز شد
واردات اتوبوس ویژه اربعین در دستور کار قرار گرفت
به گزارش تکراتو و به نقل از روابط عمومی وزارت راه شهرسازی، شهریار افندیزاده با اشاره به ضرورت نوسازی و توسعه ناوگان گفت: «در راستای بهبود وضعیت حملونقل عمومی و ارائه خدمات مطلوبتر به زائران ایام اربعین، با همکاری وزارت صمت، وزارت کشور و سایر دستگاهها اقدامات لازم در خصوص اجرای مصوبه هیأت دولت مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۰۷ با موضوع واردات اتوبوس بین شهری با کارکرد تا پنج سال در حال انجام است.»
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ظرفیتهای قانونی این موضوع اضافه کرد:
در راستای اجرایی شدن مصوبه موصوف، فرآیند جذب متقاضیان واردات ناوگان با دارا بودن کارت بازرگانی، از طریق فراخوان سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در دستورکار قرار گرفت و متقاضیان واجد شرایط برای امکان ثبت سفارش ناوگان مشخص شدهاند. در همین زمینه از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای و با همکاری صندوق کارآفرینی امید، ۱۵ میلیارد ریال تسهیلات بانکی با سود ۹ درصد برای هر دستگاه ناوگان وارداتی در نظر گرفته شده است.
افندیزاده با اشاره به اینکه هدف مطلوب توسعه ناوگان و ارتقای سطح رضایتمندی زائران محترم است، اضافه کرد: «پیگیریهای لازم از وزارت صمت جهت انجام ثبت سفارش، از وزارت کشور جهت تسریع در تدوین دستورالعمل اجرایی نحوه اعمال تخفیف ۵۰ درصد سود بازرگانی خودروهای وارداتی در حال انجام است و تهیه شیوهنامه فرآیند واردات خودرو از وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در حال انجام است.»
معاون حملونقل وزارت راه و شهرسازی در پایان با اشاره به ضرورت همکاری و هماهنگی همه دستگاههای ذیربط در این زمینه اعلام کرد:
موضوعات معاینه فنی، خدمات پساز فروش و استاندارد خودروها از جمله مسائلی است که از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال پیگیری است و هماهنگیهای لازم با بانک مرکزی جهت تأمین ارز گروه یک برای این موضوع انجام گرفته است. در این راستا در تعامل با سازمان ملی استاندارد، گمرک جمهوری اسلامی ایران، سازمان امور مالیاتی، سازمان حفاظت از محیطزیست و پلیس راهور فرآیند تشریفات گمرکی تا شماره گذاری ناوگان وارداتی در حال هماهنگی است.
بیشتر بخوانید:
- توافق ایران و عراق برای صدور آسان گذرنامه ویژه اربعین [+جزئیات]
- تلاش برای ممانعت از واردات خودرو کارکرده با نامهنگاری با سران سه قوه آغاز شد!
- واجدین شرایط واردات خودرو دست دوم به کشور ؛ مجلس و دولت زیر حرفشان زدند!
دیدگاه شما در خصوص واردات اتوبوس ویژه اربعین چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.