;
coinex

جریمه 367 میلیون دلاری تیک تاک به دلیل نقض قوانین حریم خصوصی اروپا

نقض قوانین حریم خصوصی اروپا درنهایت منجر به جریمه 367 میلیون دلاری تیک تاک شد. ظاهراً این شبکه اجتماعی چینی داده‌های خود را مدیریت نکرده است.

حکم جریمه 367 میلیون دلاری تیک تاک به دلیل نقض قوانین حریم خصوصی اروپا صادر شد. کمیسیون محافظت از اطلاعات ایرلند (DPC) به دلیل عدم مدیریت درست این شبکه اجتماعی چینی در داده‌های مربوط به کودکان که مستقیماً توسط اتحادیه اروپا وضع شده، این شبکه اجتماعی را با جریمه سنگین نقدی مواجه کرده است. لازم به ذکر است که تیک تاک نیز نسبت به این تصمیم واکنش نشان داده و خواستار لغو آن شده است.

بیشتر بخوانید: قابلیت خرید آنلاین در تیک تاک فعال شد

جریمه 367 میلیون دلاری تیک تاک به دلیل نقض قوانین حریم خصوصی اروپا

کمیسیون محافظت از اطلاعات ایرلند (DPC) به‌خاطر برخورد نادرست تیک تاک با داده‌های کودکان، این شرکت را 345 میلیون یورو جریمه کرده است. این حکم به‌دنبال تکمیل تحقیقاتی صادر شده که در سال 2021 پیرامون نقض قوانین GDPR شروع شد.

DPC از دو جهت اساسی تیک تاک را مقصر شناخته است. این کمیسیون می‌گوید تیک تاک از همه کاربران، حتی افراد 13 تا 17 ساله می‌خواهد پروفایل کاربری خود را تنظیم کنند و اطلاعات آن به‌صورت پیش‌فرض در دسترس عموم قرار می‌گیرد. به‌علاوه، زمانی که این کاربران نوجوان در این شبکه اجتماعی ثبت‌نام می‌کنند، ویدیوها، نظرات و محتواهای آن‌ها به‌صورت خودکار به همه نشان داده می‌شود.

در وهله دوم، DPC از قابلیت Family Pairing در تیک تاک که طراحی شده است تا دستگاه‌های والدین را به اکانت فرزندانشان وصل کند، انتقاد کرده؛ چرا که این شرکت ظاهراً نتوانسته است سازوکارهای مناسبی را فراهم کند تا مشخص شود که اکانت والد واقعاً به سرپرست قانونی شخص تعلق دارد یا خیر. درنتیجه نگرانی‌هایی پیرامون کنترل غیرمجاز بر فعالیت نوجوانان به‌وجود آمده است.

جریمه 367 میلیون دلاری تیک تاک به دلیل نقض قوانین حریم خصوصی اروپا

تیک تاک در بیانیه‌ای با تصمیم DPC مخالفت و از بابت میزان این جریمه ابراز نگرانی کرده است. «الین فاکس»، مدیر بخش حریم خصوصی این اپلیکیشن در اروپا می‌گوید آنها پاسخ مناسب به حکم DPC را ارزیابی و برای این رگولاتور ارسال می‌کنند.

الین فاکس مدعی است که تیک تاک همیشه کنترل کامل انتشار محتواها به‌صورت عمومی یا خصوصی را در اختیار کاربران قرار داده است. او توضیح می‌دهد که این شرکت در ماه ژانویه سال 2021، یعنی هشت ماه قبل از آغاز تحقیقات DPC، تمام اکانت‌های 13 تا 15 ساله را به‌صورت پیش‌فرض خصوصی کرد. او همچنین وعده داد که این شرکت در آینده در فرایند ثبت‌نام افراد 16 و 17 ساله به‌صورت پیش‌فرض گزینه اکانت خصوصی را برایشان انتخاب می‌کند.

رگولاتور ایرلند قبلاً هم حکم‌های سنگینی را درباره شرکت‌های بزرگ دنیای فناوری ازجمله متا صادر کرده بود. حال با این حکم جدید نشان می‌دهد که به‌ویژه در رابطه با مدیریت داده‌های کودکان بسیار جدی است.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره جریمه 367 میلیون دلاری تیک تاک به دلیل نقض قوانین حریم خصوصی اروپا چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

.

منبع: دیجیاتو

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر