;
coinex

دسترسی کاربران ایرانی به سایت‌های تحریمی با هوش مصنوعی!

آنطور که یکی از مسئولین وزارت ارتباطات عنوان کرده است، دسترسی کاربران ایرانی به سایت‌های تحریمی بوسیله هوش مصنوعی امکان‌پذیر خواهد شد.

در دنیای اینترنت سایت‌هایی هستند که توسط مسئولین آن سایت در کشور مبدأ برای برخی کشورها تحریم هستند. ایران نیز یکی از این کشورهاست که کاربران آن به بسیاری از سایت‌ها دسترسی نداشته و نمی‌توانند از خدمات آن‌ها استفاده نمایند. حال امیر محمدزاده لاجوردی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرده است که درحال ایحاد سازوکاری هستیم تا بتوانیم امکان دسترسی کاربران ایرانی به سایت‌های تحریمی را توسط هوش مصنوعی فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: وضع تحریم‌های جدید علیه شورای عالی فضای مجازی،‌ ابرآروان و چند شرکت دیگر

هوش مصنوعی دسترسی کاربران ایرانی به سایت‌های تحریمی را ممکن می‌کند

خدمات اینترنتی و وب‌سایت‌هایی که ایران را تحریم کردند یکی از مشکلاتی است که کاربران ایرانی، شرکت‌ها و مجموعه‌های علمی و تحقیقاتی هر روز از آن آسیب می‌بینند. برخی سایت‌های مفید به دلایلی دسترسی کاربران ایرانی را محدود، یا به اصطلاح خود، ما را تحریم می‌کنند که این سایت‌ها و خدمات در زمینه‌های گوناگون از علم و فناوری، تجارت، فناوری اطلاعات و نمونه‌هایی از این دست هستند که کاربران ایرانی برای فعالیت یا کار خود به آن نیاز دارند.

بنابر اعلام، امکان دسترسی به سایت‌های تحریمی با حداکثر سرعت، سال گذشته برای کاربران فراهم شد. در این رابطه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام این خبر گفته بود پیش از این وعده داده بودیم تا مشکل برنامه‌نویسان و افرادی که دسترسی به سایت‌های تحریم شده را ندارند و این سایت‌ها توسط غرب فیلتر شده، رفع شود که این وعده محقق شده است.

هوش مصنوعی دسترسی کاربران ایرانی به سایت‌های تحریمی را ممکن می‌کند

به گفته وی بسیاری از این ابزارها و سرویس‌ها مورد نیاز برنامه‌نویسان، محققان و دانش‌پژوهان است و در شرایط فعلی، دسترسی با ابزارهای فیلتر شکن انجام می‌شود که هم امنیت آنها را به خطر انداخته و هم سرعت استفاده را کند می‌کند؛ با کمک بخش خصوصی و نخبگان، سرویسی راه‌اندازی شده است که امکان دسترسی به تمام سایت‌های تحریمی را با حداکثر سرعت فراهم خواهد کرد.

بنابراین این امکانات در سایتی به آدرس ۴۰۳.online در دسترس قرار گرفته است و برای ۲۰۰ سرویس پرکاربرد امکان دسترسی فراهم شده است. بر این اساس دیگر نیازی به فیلترشکن وجود دارد و قرار است روز به روز به کیفیت این سرویس افزوده شود.

حال با گذشت چندین‌ماه و استفاده از این سایت، برخی کاربران درخواست‌هایی جهت بهبود عملکرد آن دارند. به طور مثال به تازگی یک کاربر در یک شبکه اجتماعی داخلی از مسئولان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات درخواست کرده است تا تغییری در سیاست افزودن به سایت‌های پشتیبانی شده در ۴۰۳. Online ایجاد شود چراکه سایت‌های بسیاری پشتیبانی نمی‌شوند و زمانی که درخواست پشتیبانی می‌دهند، باید مدت زیادی برای پشتیبانی انتظار بکشند.

او تأکید می‌کند که کاربر اکنون به سایت مورد نظر نیاز دارد و قرار نیست ماه آینده پس از بررسی و تأیید سامانه کار خود را ادامه دهد.

در همین رابطه امیر محمدزاده لاجوردی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در پاسخ به درخواست این کاربر اعلام کرد:

در حال پیاده‌سازی سازوکاری مبتنی بر هوش مصنوعی جهت اضافه کردن خودکار و لحظه‌ای سایت‌های تحریم‌شده هستیم.

پبیشتر بخوانید:

نظر شما درباره دسترسی کاربران ایرانی به سایت‌های تحریمی با هوش مصنوعی چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر