راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

تماشا کنید: ویدیو حیرت‌انگیز گردش ماهواره‌های استارلینک به دور زمین

ویدیو حیرت‌انگیز گردش ماهواره‌های استارلینک به دور زمین در شبکه‌های اجتماعی باعث تعجب کاربران شد. گفتنی است که در حال حاضر 5 هزار ماهواره استارلینک به دور زمین گردش می‌کنند.

ویدیو حیرت‌انگیز گردش ماهواره‌های استارلینک به دور زمین واکنش کاربران فضای مجازی را برانگیخت. ایلان ماسک با پرتاب ماهواره‌های استارلینک به جو زمین درنظر دارد همه نقاط جهان را به اینترنت ماهواره‌ای پرسرعت خود مجهز کند. این کارآفرین بزرگ تاکنون 5 هزار ماهواره استارلینک را به فضا فرستاده است و این ماهواره‌ها مدام به دور زمین درحال گردش هستند. در ادامه می‌توانید ویدیو گردش ماهواره‌های ایلان ماسک به دور زمین را تماشا کنید.

راهنمای خرید تکراتو


ادامه مطلب در ادامه

بیشتر بخوانید:


ویدیو حیرت‌انگیز گردش ماهواره‌های استارلینک به دور زمین

اخیرا ویدیو شگفت‌آوری از ماهواره‌های پرشمار استارلینک منتشر شده که در آن چرخش 5 هزار ماهواره کوچک استارلینک به دور زمین شبیه به یک کمربند عظیم به چشم می‌آید. با در نظرگرفتن 9 هزارستاره‌ای که در حال حاضر از سیاره زمین قابل مشاهده است، نگرانی بزرگ محققان این است که تعداد ماهواره‌های ماسک به مرور از تعداد ستارگان پیشی بگیرد. این مسئله طبیعتا می‌تواند تاثیری قابل توجهی بر نحوه مشاهدات نجومی داشته باشد.

ویدیو خیره‌کننده‌ای که از سوی کاربری به نام flightclubio در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده هزاران نقطه نارنجی کوچک که نشانگر ماهواره‌ها هستند منتشر کرده است. این ویدیو نشانگر سرمایه‌گذاری عظیم ماسک در حوزه اینترنت ماهواره‌ای است.

گرچه خدمات استارلینک در جریان نبرد اوکراین مورد تحسین قرار گرفته، اخترشناسان نگرانند که ماهواره‌های اسپیس ایکس به زودی مانع از دید انسان از کیهان شوند. در حال حاضر 9 هزار ستاره از سیاره ما قابل رصد است اما این تعداد شاید به مرور کمتر شود!

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که امواج رادیویی با فرکانس پایین، نظیر آنچه توسط دستگاه‌های ماسک تولید می‌شود، در حال پخش‌شدن در آسمان هستند؛ موضوعی که مشاهدات نجومی را برای دانشمندان دشوار می‌کند.

دانشمندان همچنین نگران هستند که زباله‌های فضایی ماسک موجب برخوردهای شدید شود. سندرم کسلر (Kessler syndrome) که در سال ۱۹۷۸ توسط دونالد کسلر، دانشمند ناسا، مطرح شد این نظریه را عنوان کرد که اگر زباله‌های فضایی بیش از حد در مدار زمین وجود داشته باشند، اجسام می‌توانند با هم برخورد کرده و زباله‌های فضایی بیشتری تولید کنند. این موضوع منجر به ناپایدار شدن مدار زمین خواهد شد.

کمپانی اسپیس ایکس در ماه می 2019 پرتاب ماهواره‌ها را آغاز کرد و تا امروز بیش از 5 هزار شی تولید انبوه را به فضا فرستاده است. این شرکت اعلام کرد که در سپتامبر 2023 به بیش از 2 میلیون مشترک رسیده است و قصد دارد در آینده 12 هزار ماهواره در مدار مستقر کند. البته در برنامه‌های اسپیس ایکس، تعداد ماهواره‌های قابل پرتاب به فضا تا حدود 42 هزار عدد پیش‌بینی شده‌اند.

تماشا کنید ویدیو حیرت‌انگیز گردش ماهواره‌های استارلینک به دور زمین

استارلینک یک ماهواره در مدار پایین زمین است که اینترنت با داده‌های نامحدود و سرعت پهنای باند سریع فراهم می‌کند. این ماهواره‌ها گزینه‌های اینترنت قابل حمل یا ثابت را با قیمت هنگفت به کاربران ارائه می‌دهند.

محققان موسسه Max Planck در هلند از یک تلسکوپ برای مشاهده ۶۸ دستگاه ساخته‌شده توسط استارلینک استفاده کردند و دریافتند که ۴۷ دستگاه در حال ساطع کردن «تشعشع الکترومغناطیسی ناخواسته» بودند که ناشی از وسایل الکترونیکی تعبیه‌شده داخل هواپیما بود.

هراس این تیم از این بود که این میزان انتشار به اندازه‌ای باشد که با امواج رادیویی ساطع‌شونده از اجرام آسمانی اشتباه گرفته شود. مدیرعامل اسپیس ایکس در اکتبر ۲۰۱۹ اسنادی را برای بهره‌برداری از ۳۰ هزار دستگاه کوچک دیگر به اتحادیه بین المللی مخابرات ارائه کرد.

تماشا کنید ویدیو حیرت‌انگیز گردش ماهواره‌های استارلینک به دور زمین
ویدیو حیرت‌انگیز گردش ماهواره‌های استارلینک به دور زمین

گفته می‌شود ماسک از ماهواره‌های خود برای مداخله در جنگ روسیه و اوکراین استفاده کرده است. مدیر عامل میلیاردر تسلا، ایکس و اسپیس ایکس در کتاب جدیدی متهم به قطع دسترسی اوکراین به استارلینک در سواحل کریمه برای جلوگیری از حمله به ناوگان دریایی روسیه شده است.

ماسک در توضیح این ادعا گفت: «اگرچه به مهندسان دستور نداده که سیستم ماهواره‌ای را خاموش کنند، اما درخواست کیِف برای روشن کردن آن را رد کرده است، زیرا به گفته خودش نمی‌خواهد «در یک اقدام مهم جنگی» شریک باشد.»

بنابر جدیدترین گزارش‌های آژانس فضایی اروپا، در‌حال‌حاضر حدود 5000 ماهواره در مدار زمین در‌حال‌گردش هستند که حدود دوهزار ماهواره هنوز در مرحله‌ی آزمایش هستند.

این ماهواره‌ها که بنابر برنامه‌ریزی قرار است در آینده تعدادشان بیشر هم بشود به سادگی می‌توانند خطوطی در تصاویری که اخترشناسان از فضا ثبت می‌کنند ایجاد کند و این چیزی است که دانشمندان نه آن را می‌خواهند نه حتی می‌توانند در قبال آن سکوت کنند. اما آیا آلودگی نوری ماهواره‌های استارلینک می‌تواند مانع از توسعه برنامه‌های اسپیس ایکس شود؟

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره ویدیو حیرت‌انگیز گردش ماهواره‌های استارلینک به دور زمین چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

.

منبع: روزیاتو

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (4 نظر)

    آقای ماسک عزیز مگر آسمان ارث باباته که بخواهی پر کنی از این همه آهن پاره هایی که بزودی تبدیل خواهند شد به زباله های فضای و معلوم نیست سرنوشت جمعی دیگر انسانها را به کجا خواهد کشاند

    پاسخ

    ناسا دروغ میگه ، همه دنیا دروغ میگه، درباره ماهواره برای کانال‌های تلویزیونی هم چهل سال قبل همینو میگفتن.. نه داداش . هزار سال قبل هم خیلی چیزا رو دروغ می‌پنداشتند. اما با پیشرفت علم، اون دروغها به حقیقت و حرفه‌ای راست از بعضیا دروغ از آب درآمد. ثابت کن ناسا دروغ میگه.

    پاسخ

    ناسا یک دروغگوی بزرگ است.
    این هم یک دروغ است انمیشن هست.ماهواره به اون شکل وجود ندارند.
    ماهواره هما به شکل بالن و دکل و ارسال سیگنال و بازگشت آن بعد از برخورد به گنبد آسمان است.
    تمام تصاویر ناسا فتوشاپ و انمیشن است

    پاسخ

    خدا شفات بده ، از همه بدبخت تر آدمیه که علم نداره ولی اظهارفضل و آگاهی میکنه.

    پاسخ