رییس سازمان پدافند غیرعامل اعلام کرد که در یکسال 10 حمله سایبری به ایران خنثی شده است. به گفته او در زمانه کنونی هوشیار بودن از اهم واجبات است.
سردار غلامرضا جلالی رییس سازمان پدافند غیرعامل ساعاتی پیش در یک نشست خبری اعلام کرد که 10 حمله سایبری به ایران در یک سال گذشته توسط وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه دفع و خنثی شده است. وی همچنین اشاره کرد که بعد از 75 سال بالاخره اسرائیل در برابر فلسطین شکست خورد که تلفات بزرگی را به رژیم صهیونیستی وارد کرده است. جزئیات سخنان وی را میتوانید در ادامه نوشته مطالعه کنید.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید:
- رکوردشکنی حملات سایبری در نیمه نخست سال 2023
- پلیس فتا: کلاهبرداری اینترنتی پرتکرارترین جرم فضای سایبری ایران است
- بزرگترین حمله سایبری جهان علیه فولاد مبارکه انجام شد
10 حمله سایبری به ایران در یکسال اخیر خنثی شده است
به گزارش تکراتو و به نقل از تسنیم؛ سردار غلامرضا جلالی رییس سازمان پدافند غیرعامل صبح امروز در نشست خبری طی سخنانی اظهار داشت:
مسال برای اولین مرتبه بعد از 75 سال از اشغال فلسطین که ارتش رژیم تلاش میکرد در مردم و کشورها رعب و وحشتی ایجاد کند شکست خورد در حالیکه با شکست ارتشهای عربی در جنگ 6 روزه اسراییل برای خودش یک بازدارندگی ایجاد کرده بود و شاید ارتشهای عربی بواسطه همین شکستها از مقابله با اسراییل طفره میرفتند.
وی افزود: «این رژیم همچنین مدعی بود یک بازدارندگی در حوزه اطلاعاتی ایجاد کرده و قادر است هر توطئهای را در نطفه خفه کند و استراتژی نظامی پیشدستانه داشت.»
سردار جلالی ادامه داد:
بعد از آنکه تفکر مقاومت با پیروزی انقلاب اسلامی بخصوص در لبنان توسعه پیدا کرد، حزبالله با عملیاتهای پی در پی علیه آمریکا و اسراییلیها توانست آنها را از لبنان بیرون کند و با توسعه این تفکر در حماس و فلسطینیها که تا حدودی مذاکره را در دستور کار داشتند، پروژه مقاومت در فلسطین رشد کرد.
وی تصریح کرد: «امروز بعد از 75 سال همه استراتژیهای اسراییل شکست خورده و یک تهاجم دریایی، زمینی و هوایی توسط حماس شکل گرفت که موجب وارد آمدن بزرگترین تلفات به رژیم صهیونیستی شد.»
رییس سازمان پدافند غیرعامل ادامه داد:
در این مدل از جنگ تعریف برنده و بازنده نیازمند مقداری صبر و تحمل است همانطور که در جنگ 33 روزه هم اسرائیل به همه خواستههای حزبالله تن داد امیدواریم این اتفاق برای حماس هم بیافتد.
جلالی در ادامه نشست خبری اظهار داشت: «از سال گذشته تاکنون توانستیم با کمک وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه، 10 حمله اساسی سایبری را پیش از حمله شناسایی و دفع کنیم.»
وی افزود:
در یک مورد مراجع اطلاعاتی به ما گفتند طی چند روز آینده به دیسپچینگ برق حمله خواهد شد ما در مدت کوتاه 16 اقدام عملیاتی را طراحی کردیم و توانستیم با همکاری دوستان سایبری شرکت برق این حمله را شناسایی و دفع کنیم.
رییس سازمان پدافند غیرعامل تاکید کرد: «با تکرار این الگوی عملیاتی توانستیم 10 حمله اساسی سایبری را شناسایی و خنثی کنیم.»
جلالی ادامه داد:
در حوزه پدافند سایبری اقدامات راهبردی انجام دادیم. بخش عمدهای از مشکلات سادهای که در این حوزه وجود داشت را با آموزش حل کردیم.
وی خاطرنشان کرد: «در حوزه حفرههای امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید محصولات داخلی داشته باشیم در نتیجه با همکاری شرکتهای دانش بنیان و وزارت دفاع 300 محصول بومی در این حوزه تهیه کردیم و سال گذشته 80 درصد حملات را با این محصولات دفع کردیم.»
رییس سازمان پدافند غیرعامل گفت:
در زمینه کاداس هم هفت محصول تایید شده در اختیار داریم. در حوزه ضد بد افزار دارای محصولات رنج چهار و پنج هستیم و برای دفع حملات سایبری از آنها استفاده کردیم.
جلالی اظهار داشت: «از دیگر اقدامات در این حوزه راه اندازی مرکز ملی دفاع سایبری کشور است که مطالعات آن بیش از دو سال طول کشیده است و طی چند ماه آینده راه اندازی میشود.»
وی با با اشاره به حوزه هستهای گفت:
تجهیزات تشخیص پرتوهای هستهای که خیلی هم پیشرفته هستند را تولید کردیم که در اختیار استانهایی که دارای تاسیسات هستهای هستند گذاشتهایم.
رییس سازمان پدافند غیرعامل تصریح کرد: «در جنگ قره باغ نگران تاسیسات هستهای ارمنستان که در 60 کیلومتری مرز ما قرار دارد، بودیم. در استانهای مرزی با این کشور زیرساختهای پدافند هستهای پیش بینی و در تبریز قرارگاه پدافندی پرتوی ایجاد کردیم.»
جلالی افزود:
در استانهای تهران، مرکزی، اصفهان و بوشهر قرارگاه تهدیدات پرتوی و اورژانس هستهای هم ایجاد و سعی کردهایم الزاماتی که آژانس بیناللملی انرژی هستهای برای ما مشخص کرده را انجام دهیم.
وی اظهار داشت: «در این دو هفته اخیر و پس از عملیات طوفان الاقصی دشمن تلاشهایی برای حملات سایبری انجام داد که همه آنها دفع شد البته ما در این مدت هوشیار باش بودیم و همچنان هوشیاری خود را حفظ میکنیم.»
بیشتر بخوانید:
- نفوذ سایبری ایران در آمریکا ؛ شرکت کلودزی، پوششی برای عملیات تخریبی هکرهای روسی و چینی در خاک آمریکا!
- خسارت حمله هکری به سرویسهای مالی معادل 3.5 تریلیون دلار است
نظر شما در خصوص خنثی شدن 10 حمله سایبری به ایران در یکسال گذشته چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت ها با تکراتو در میان بگذارید.