شرکت اسپیس ایکس در آخرین جلسه هیئت مقررات رادیویی اتحادیه بینالمللی مخابرات ، جهت ارائه خدمات اینترنت ماهوارهای خود در کشور موظف به همکاری با ایران شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در جلسه آخرین هیئت مقررات رادیویی اتحادیه بینالمللی مخابرات (RRB)، شرکت اسپیس ایکس تعهد کرد که با جمهوری اسلامی ایران همکاری کند تا خدمات اینترنت ماهوارهای خود را ارائه دهد.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید:
- مذاکره اسرائیل با استارلینک برای دریافت اینترنت ماهوارهای
- تماشا کنید: ویدیو حیرتانگیز گردش ماهوارههای استارلینک به دور زمین
- عرضه اینترنت رایگان استارلینک در پروازهای هواپیمایی قطر (Qatar Airways)
- اینترنت ماهوارهای استارلینک برای تمام گوشیها تا سال 2025 از راه میرسد
اتحادیه بینالمللی مخابرات استارلینک را موظف به همکاری با ایران کرد
روابط عمومی وزارت ارتباطات در خصوص این جلسه نوشت:
در این جلسه که عصر دیروز (جمعه) پایان یافت، مدارک و مستندات تکمیلی ایران در خصوص فعالیت بدون مجوز منظومه ماهوارهای استارلینک در ایران مورد بررسی قرار گرفت و جلسه به اتفاق آرا خدمات اینترنت ماهوارهای ارائه شده توسط این شرکت را خلاف مقررات بین المللی شناخت و از شرکت اسپیس ایکس (مالک اینترنت ماهواره ای استارلینک) و کشورهای مسئول خواست که به قید فوریت اقدامات خود را منطبق بر قواعد سرزمینی ایران کند و برای اخذ مجوز فعالیت خود در ایران از طریق رگولاتوری این کشور اقدام کند.
بنابراین، همانطور که پیش از این هم وزیر ارتباطات اعلام کرده بود، رعایت قوانین سرزمینی شرط لازم برای فعالیت اینترنت ماهوارهای است. همچنین، در گزارش مرکز پژوهشهای مجلس نیز به اهمیت رعایت این قواعد و قوانین اشاره شده بود. اما با پیگیری از اتحادیه بینالمللی مخابرات، استارلینک ملزم به همکاری با ایران شده است.
با رأی اتحادیه بینالمللی مخابرات، استارلینک حق فعالیت قانونی در ایران را با رعایت لندینگ رایت خواهد داشت. وزارت ارتباطات در اعلام این خبر اظهار کرد که این تصمیم گام مهمی در قانونمند کردن فعالیت استارلینک در کشور است و امکان بهرهبرداری قانونی هموطنان از این سرویس فراهم خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
- اولین ماهوارههای پروژه کویپر آمازون در مدار قرار گرفتند؛ رقیب استارلینک از راه رسید!
- توسعه خدمات اینترنت ماهوارهای استارلینک در آفریقا
- مشخصات هواوی نوا 12 فاش شد؛ 5G و ارتباط دوطرفه ماهوارهای!
- اینترنت ماهوارهای مشترک ایران، چین و روسیه ؛ پروژهای با پیشنهاد ایران!
نظر شما در مورد دستور اتحادیه بینالمللی مخابرات چیست؟ نظرات خود را با ما به اشتراک گذاشته و اخبار فناوری را از تکراتو دنبال کنید.