راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

رفع فیلتر ویز ؛ دسترسی بدون بدون مسیریاب محبوب برای برخی کاربران

برخی کاربران در اپراتورهای مختلف خبر از رفع فیلتر ویز دادند. این امکان وجود دارد که تحریم‌های کاربران در بخش مسیریاب‌ها برداشته شده باشد.

کاربران برخی اپراتور گزارش داده‌اند که اپلیکیشن مسیریابی ویز در گوشی‌های همراه خود را بدون استفاده از فیلترشکن مورد استفاده قرار داده‌اند. نرم‌افزار Waze را قطعاً می‌توان به عنوان برترین مسیریاب آنلاین در جهان دانست. این مسیریاب تا سال پیش بدون محدودیت در اختیار کاربران قرار داشت و عهده‌دار مسیریابی حداقل نیمی از کاربران بود. حالا با وجود اینکه بیش از یک سال است که این مسیریاب فیلتر شده است، کاربران از رفع فیلتر ویز خبر داده‌اند.

راهنمای خرید تکراتو

بیشتر بخوانید: قابلیت های جدید گوگل مپ مسیریابی را آسان‌تر می‌کنند

کاربران از رفع فیلتر ویز خبر دادند

تحریم‌های ایران و فیلترینگ باعث شد تا ویز در کشور فیلتر شود و کاربران حتی با فیلترشکن نیز نمی‌توانستند به درستی از خدمات استفاده کنند.

Waze را به جرأت می‌توان بهترین و پرمخاطب‌ترین نرم‌افزار مسیریاب در ایران و جهان دانست که از سالهای گذشته یا از طرف مسئولین فیلتر شده و یا تحریم‌ها باعث می‌شد که استفاده از آن برای مردم ایران امکان‌پذیر نباشد.

به گزارش زومیت؛ درحال حاضر مسیریاب ویز با اینترنت شاتل قابل استفاده است و برخی مشترکان همراه اول نیز به آن دسترسی دارند. این مسیریاب در اینترنت ایرانسل نیز باز می‌شود اما دچار اختلالات است و مسیریابی را به درستی انجام نمی‌دهد.

کاربران از رفع فیلتر ویز خبر دادند

با وجود اینکه گزارش‌ها از رفع فیلتر ویز گزارش داده‌اند اما هنوز مشخص نیست که چه دلیلی منجر به دسترسی بدون محدودیت کاربران به این مسیریاب شده است. ممکن است اختلال در عملیات فیلترینگ یا رفع تحریم‌ها، محدودیت‌های ویز را برداشته باشند.

حتماً می‌دانید که Waze نخست بوسیله اسرائیل توسعه داده شد و بعد توسط آمریکا خریداری شد. به همین دلیل یکی از مقامات قضایی ایران در سال 1395 با جاسوس خواندن ویز اقدام به فیلتر کردن آن کرد. نخست چنین تصور می‎‌شد که به محض نصب این مسیریاب آنلاین بر روی دستگاه، تمامی اطلاعات کاربران از جمله اطلاعات شخصی خود کاربر یا مسافران و اطلاعات جغرافیایی و دیگر اطلاعات به سرقت می‌رود. کمتر از 1 سال بعد ویز رفع فیلتر شد و کاربران می‌توانستند به راحتی از آن استفاده کنند. اما این امر عمری 1 هفته‌ای داشت و دوباره ویز فیلتر شد.

در آن سال عبدالصمد خرم‌آبادی، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اعلام کرد وزارت ارتباط به کمک تیمی ویژه مشغول فیلتر کرده ویز هستند. وی گفت:

«نرم‌افزار ویز رفع فیلتر شده است و از وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت خواستیم تا ترتیبی بدهد مجدد فیلتر شود. یک تیمی هم گذاشتند برای فیلتر کردن آن، زیرا ویز از زیرساخت‌هایی استفاده می‌کند که متوقف کردنش زمان‌بر است.»

به دنبال این اقدام نرم‌افزار ویز برخلاف پیشین باز می‌شد اما امکان مسیریابی وجود نداشت. فراز و فرودهای Waze همچنان ادامه داشت و در ساهای اخیر مرتباً فیلتر و سپس رفع محدودیت می‌شد. اما در اول زمستا 1396 اعلام شد که مسیریاب ویز بر روی اینترنت ADSL و اینترنت موبایل بار دیگر رفع فیلتر شده است.

اما با ادامه روند بی‌ثبات ویز بحث مسیریاب‌های بومی به میان آمد. فروردین 1400 محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم اعلام کرد:

«ویز به دستور دبیر کارگروه تعیین مصادیق از فروشگاه‌های ایرانی حذف شد، اما هیچگاه به لحاظ شبکه‌ای فیلتر نشد. این مسیریاب خارجی فیلتر نشده بلکه ایران را تحریم کرده است. تحریم نیز به این دلیل است که این اپلیکیشن دیتاهای خود را روی فضای ابری (Cloud) برده است که IPهای ایران (آدرس اینترنت) را بسته‌اند.»

کاربران از رفع فیلتر ویز خبر دادند

مسیریاب ویز از سیستم ناوبری Turn-by-Turn جهات مسیریابی استفاده می‌کند و مبتنی‌بر سامانه موقعیت‌یاب جهانی است. این مسیریاب در ایران بسیار محبوب است و هنوز هم با وجود فیلترینگ همچنان افراد بسیاری از آن استفاده  می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

نظر شما مخاطبین تکراتو درخصوص رفع فیلترینگ ویز چیست؟ آیا با وجود رفع فیلتر این مسیریاب محبوب، هنوز هم از مسیریاب‌هایی مانند نشان، بله و غیره استفاده می‌کنید؟ لطفاً نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید و اخبار فناوری این رسانه دنبال کنید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر