دانشمندان ایرانی در حاشیه برگزاری نمایشگاه محصولات دانشبنیان از سمعک دیجیتال هوشمند رونمایی کردند. این سمعک جدیدترین دستاورد شرکت فنآذرخش است.
در جریان برگزاری دومین نمایشگاه محصولات دانشبنیان در حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی، دانشمندان از سمعک دیجیتال هوشمند رونمایی کردند. با اطلاع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این سمعک توسط شرکت «فنآذرخش» تولید شده که سابقهای طولانی در تولید سمعکهای آنالوک و دیجیتال دارد. ضمناً خدمات پس از فروش ویژهای نیز برای خریداران این سمعک درنظر گرفته شده است.
بیشتر بخوانید: بهترین گجت های پوشیدنی 2023 ؛ معرفی جدیدترین و جذابترین گجتهای کاربردی
سمعک دیجیتال هوشمند معرفی شد
اکبر مکی، مدیر عامل شرکت دانش بنیان فن آذرخش با اشاره به رونمایی از سمعک هوشمند تولیدی این شرکت با نام تجاری پارس تک گفت: «این سمعک با حمایت و حضور جمعی از اساتید رشته شنوایی شناسی دانشگاههای مختلف علوم پزشکی کشور و متخصصان رادیولوژی و مسئولان محترم وزارت بهداشت و اداره کل تجهیزات پزشکی در دومین نمایشگاه محصولات دانشبنیان حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی رونمایی شد.»
وی ادامه داد:
تکنولوژی ساخت سمعک برای کمشنوایان فقط در اختیار چند کشور اروپایی و آمریکای شمالی است واردات سمعک و تجهیزات شنوایی برای کشور بسیار ارزبر است و البته واردات این کالا مشمول ارز حمایتی است.
مکی با بیان اینکه تولید سمعک در ایران با استقبال و بازخورد فوقالعاده کادر درمان، کاربران سمعک و مسئولین اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی مواجه شده است افزود: «با توجه به اینکه سخت افزار و نرم افزار سمعک کاملاً توسط مهندسان مجرب و متخصص ایرانی ساخته شده است، خودکفایی در این حوزه میتواند از خروج ارز و وابستگی به خارج جلوگیری کند.»
وی، صدای واضح و بسیار شفاف، قالبگیری و ساخت سمعک متناسب با آناتومی مجرای گوش، ظرافت و نامرئی بودن، مجهز بودن به 8 کانال پردازشی و مدارات کاهنده نویز و امکان درمان وزوز گوش را از ویژگیهای سمعک دیجیتال ایرانی عنوان و خاطرنشان کرد:
این سمعک برای افرادی که میخواهند سمعک را پنهان و با حداقل دید در مجرای گوش خود قرار دهند کاملاً مناسب است.
به گفته مکی، علاوه بر دستیابی به توانمندی منحصر به فرد تولید سمعک در کشور، امکان ارائه خدمات پس از فروش طولانی مدتتر و کاهش قیمت سمعک، دستاورد بسیار سودمندی برای کم شنوایان ایران است.
بیشتر بخوانید:
- ساخت سامانههای هوشمند حملونقل عمومی توسط یک شرکت دانش بنیان ایرانی
- سامانه شبیهساز جراحی لاپاروسکوپی بومیسازی شد؛ تحفهای دیگر از دانش بنیانها
- اختصاص بودجه به صندوقهای نوآوری برای حمایت از شرکت های دانش بنیان؛ آیا عملی میشود؟
نظر شما درخصوص ساخت و بکارگیری این سمعک هوشمند چیست؟ لطفاً نظرات خود را در بخش کامنتها با ما به اشتراک گذاشته و اخبار تکنولوژی را از تکراتو دنبال کنید.