در این مطلب به بررسی A35 پرداخته و با نگاهی به قیمت، امکانات و مشخصات سختافزاری و نرمافزاری این گوشی سامسونگ، ارزش خرید آن را ارزیابی میکنیم.
شرکت سامسونگ به تازگی از اعضای جدید سری گلکسی A یعنی گلکسی A35 و گلکسی A55 رونمایی کرده است. این محصولات سامسونگ، بر مبنای ویژگیها و موفقیت مدلهای قبلی اما با طراحی، قدرت پردازشی و دوربین جدید ساخته شدهاند و این مطلب هم به بررسی A35 اختصاص دارد.
گلکسی A35 شباهت زیادی به گلکسی A34 دارد، اما یکسری تغییر مفید در طراحی این سری مشاهده میشود؛ از جمله طراحی دو گلسه، گواهینامه IP67 و پنل جلوی گوریلا گلس پلاس که مقاومت بیشتری دارد. نمایشگر 6.6 اینچی Super AMOLED با رزولوشن 1080 پیکسل، تراشه اگزینوس 1380 فایوجی، دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، قابلیت پشتیبانی از شبکههای وای فای 6، باتری 5000 میلیآمپر ساعتی با سرعت شارژ 25 وات هم از جمله سایر امکانات این گوشی هستند.
در ادامه مطلب، بررسی گلکسی A35 را به صورت مفصلتر ادامه میدهیم تا به طور کامل با امکانات این گوشی و ارزش خرید آن آشنا شوید.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید
بررسی A35
- جدول مشخصات
- طراحی و ساختار
- نمایشگر
- باتری و ماندگاری شارژ
- نرمافزار
- صدا و اسپیکرها
- عملکرد
- دوربین
- قیمت
جعبه سبک و نازک گلکسی A35 حاوی خود این گوشی و یک کابل 3A USB Type-C به Type-C است. بر خلاف بعضی از گوشیهای امروزی، قاب محافظ یا شارژر داخل این جعبه وجود ندارد. این گوشی سامسونگ، از شارژ باسیم 25 وات پشتیبانی میکند و با توجه به اینکه آداپتور USB-PD سازگار با گوشی در این جعبه وجود ندارد، خود کاربران باید این آداپتور را تهیه کنند.
جدول زیر مشخصات فنی گلکسی A35 را نشان میدهد و در ادامه، بررسی این گوشی را به صورت دقیقتر ادامه میدهیم.
بررسی A35 | مشخصات فنی گلکسی A35 |
طراحی و ساختار |
|
نمایشگر |
|
نرمافزار |
|
تراشه |
|
رم و حافظه داخلی |
|
دوربین اصلی |
|
دوربین سلفی |
|
باتری |
|
صدا |
|
شبکه و قابلیتهای اتصال |
|
سنسورها |
|
قیمت گلکسی A35 | 367 دلار – از 14,800,000 تا 16,790,000 تومان |
بررسی A35 از نظر طراحی
بررسی گلکسی A35 سامسونگ نشان میدهد که این گوشی هم شباهت زیادی به بسیاری از گوشیهای جدید گلکسی A دارد که البته این شباهت به هیچ وجه بد نیست. به مرور زمان، طراحی این گوشی تکامل پیدا کرده و نواقص آنها رفع شده است.
گلکسی A35 دارای طراحی دو گلاسه با فریم پلاستیکی است و حالا برای قسمت جلوی گوشی از گوریلا گلس ویکتوس پلاس استفاده میشود. هر دو پنل، کاملاً صاف و براق هستند و رنگهای این گوشی عبارتند از: آبی یخی، یاسی، لیمویی و سرمهای.
در قسمت جلوی گوشی، نمایشگر 6.6 اینچی Super AMOLED با رزولوشن 1080 پیکسل با نرخ نوسازی 120 هرتزی را داریم. این پنل همان پنل موجود در گلکسی A34 با برش گرد کوچک و حاشیههای نسبتاً ضخیم اما یکدست است.
حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر هم سرعت عمل بسیار خوبی دارد.
فریم گوشی از جنس پلاستیک ضخیم ساخته شده و طراحی تخت و رویه مات دارد. در این گوشی برجستگی بزرگی برای دوربین وجود ندارد و سه حلقه دوربین روی فریم پشت گوشی نصب شدهاند نه یک بلاک خاص.
این گوشی سامسونگ هم مثل بسیاری از گوشیهای گلکسی A، دارای گواهینامه IP67 است.
در رابطه با سیستم صوتی، این گوشی مجهز به اسپیکرهای استریو و سه میکروفون است – دو میکروفون در قسمت پایینی و یکی در قسمت بالای گوشی.
در مجموع، گلکسی A35 یک گوشی خوش ساخت و بادوام است که در دست سر و لغزنده نیست. وزن این مدل نسبت به گلکسی A34 حدود 10 گرم بیشتر است اما باز هم چندان سنگین به نظر نمیرسد. استفاده از رنگهای روشنتر هم باعث شده که اثر انگشت و لک روی این گوشی قابل مشاهده نباشد.
بیشتر بخوانید
بررسی A35 از نظر نمایشگر
همانطور که در جدول مشخصات گلکسی A35 مشاهده میکنید، این گوشی مجهز به یک پنل 6.6 اینچی AMOLED با رزولوشن 2340×1080 پیکسل، نرخ نوسازی 120 هرتز و حداکثر روشنایی 1000 نیت است. این گوشی سامسونگ، گواهینامه رسمی HDR ندارد و حداقل سطح روشنایی آن، 1.5 نیت است.
گلکسی A35 سامسونگ، از فضاهای رنگی DCI-P3 و sRGB و حداکثر نرخ نوسازی 120 هرتز با دو حالت Adaptive و Standard پشتیبانی میکند.
در حالت اول، وقتی تصویر ایستا بوده یا گوشی بیکار و یا در وضعیت AOD قرار داشته باشد، نرخ نوسازی به 60 هرتز کاهش پیدا میکند که این حالت برای اپلیکیشنهای HDR مثل دوربین و نقشه قابل استفاده است.
گلکسی A35 سامسونگ با تکنولوژی HDR10 سازگار نیست و به همین دلیل، اپلیکیشنهای استریمینگ مثل نتفلیکس، محتوای فول اچ دی را ارایه نمیدهند؛ اما در این گوشی، قابلیت استریم ویدیوهای یوتیوب با کیفیت HDR10 وجود دارد. همچنین، این گوشی قابلیت دیکد کردن محتوای HDR10، HDR10+ و HLG را دارد؛ اما دالبی ویژن را خیر.
بررسی A35 از نظر باتری و ماندگاری شارژ
بررسی Galaxy A35 را با نگاهی به مشخصات باتری و تکنولوژی شارژ این گوشی ادامه میدهیم. این محصول سامسونگ، مجهز به یک باتری 5000 میلیآمپرساعتی است و نسبت به گلکسی A54 ماندگاری شارژ بیشتری دارد.
این گوشی، برای استفاده فعال رکورد 12 ساعت و 26 دقیقه را به ثبت رسانده و در تستهای تماس صوتی، ویدیویی و گیمینگ هم امتیازات بسیار خوبی کسب کرده است؛ اما از نظر ماندگاری شارژ برای وبگردی، عملکرد معمولی دارد.
Galaxy A35 هم مثل همه گوشیهای سری گلکسی A از حداکثر سرعت شارژ 25 وات پشتیبانی میکند و میتوانید برای آن از هر شارژر 25 واتی PD+PPS استفاده کنید تا به حداکثر سرعت شارژ قابل پشتیبانی توسط این گوشی دسترسی داشته باشید.
این گوشی سامسونگ، ظرف 15 دقیقه 26 درصد و ظرف 30 دقیقه، 52 درصد شارژ میشود. شارژ کامل گوشی هم 86 دقیقه زمان میبرد.
یک گزینه هم برای حفاظت از باتری وجود دارد که بر رفتار گوشی از نظر شارژ تأثیرگذار است و میتواند طول عمر کلی باتری را افزایش دهد.
بیشتر بخوانید
بررسی A35 از نظر نرمافزار
همانطور که در جدول مشخصات گلکسی A35 مشاهده میکنید، این گوشی با اندروید 14 و One UI 6.1 در اختیار خریداران قرار میگیرد که جدیدترین نسخه One UI است. سیستم جدید هوش مصنوعی گلکسی در این گوشی وجود ندارد و فعلاً فقط مختص خانواده اس 24 است.
گوشی Galaxy A35 سامسونگ، 4 آپدیت مهم سیستمعامل و 5 سال وصلههای امنیتی را دریافت میکند.
از جمله قابلیتهای مهم One UI 6 میتوان به طراحی جدید کوئیک پنل، مصورسازی بهتر اعلانها، سادگی و مجهزتر شدن اپلیکیشن دوربین و همچنین، گالری و ابزارهای ویرایش قدرتمندتر اشاره کرد.
بررسی گلکسی A35 سامسونگ نشان میدهد که این گوشی هم یکی از نسخههای پرامکانات One UI 6.1 را دریافت کرده و از نظر تجربیات کاربری و امکانات، شباهت زیادی به گوشیهای سری گلکسی S دارد. قابلیت نمایشگر همیشه روشن هم در این گوشی وجود دارد.
خوشبختانه، فهرست قابلیتهای نرمافزاری رزرو شده برای پرچمدارهای سامسونگ در سالهای اخیر کاهش یافته و گلکسی دکس هم به این سیستم پیوسته است.
سایر امکانات One UI از جمله صفحه قفل، صفحه اصلی، ویجتها، آیکنها، مدیریت تمها، مالتی تسکینگ، اپلیکیشنهای پیش فرض و غیره مثل همیشه هستند.
بررسی A35 از نظر صدا و اسپیکرها
بررسی گلکسی A35 نشان میدهد که این گوشی مجهز به یک سیستم اسپیکر استریوی از نوع ترکیبی است که در آن، قسمت پخش صدای مخاطب نقش اسپیکر دوم را هم دارد. همانطور که انتظار میرود، این اسپیکر صدای ضعیفتری دارد؛ اما روی سطح جلویی نصب شده و در مجموع، اسپیکرهای این گوشی صدای متعادلی دارند.
این محصول سامسونگ، در تست بلندی صدا به امتیاز خوب دست پیدا کرده و در مجموع کیفیت صدای بسیار خوبی دارد – با بیس مناسب، وکالهای غنی و حضور قوی فرکانسهای بالا. این گوشی از تکنولوژی دالبی اتموس هم پشتیبانی میکند.
بررسی A35 از نظر عملکرد
همانطور که در جدول مشخصات فنی گلکسی A35 مشاهده میکنید، این گوشی مجهز به تراشه اگزینوس 1380 سامسونگ است که قابلیتهایی مثل پشتیبانی از شبکه فایوجی، بلوتوث 5.3 و وای فای 6 دو باند را دارد.
در کنار این پردازنده با عملکرد خام معمولی، سه گزینه برای رم و حافظه داخلی وجود دارند که عبارتند از: 6 گیگابایت رم با 128 گیگابایت حافظه داخلی، 8 گیگابایت رم با 128 گیگابایت حافظه داخلی و 8 گیگابایت رم با 256 گیگابایت حافظه داخلی.
در تستهای سیپییوی گیکبنچ، اگزینوس 1280 برای عملکرد تک ریسمانی، امتیاز متوسط را کسب کرده است. این تستها نشان میدهند که سامسونگ توانسته برای این گوشی نسبت به گلکسی A54 بهتر از این پردازنده استفاده کند اما این تفاوت در عمل چشمگیر نیست.
در مجموع، اگزینوس 1380 از نظر عملکرد تک هستهای در سطح دایمنسیتی 1080 و 7030 و همچنین اسنپدراگون 7s نسل 2 قرار دارد.
در تستهای چند هستهای، عملکرد این پردازنده نسبت به 2 پردازنده دایمنسیتی بهتر است اما نه در حد بسیار چشمگیر.
لازم به ذکر است که جیپییوی به کار رفته در دایمنسیتی 7200 و مدلهای مختلف آن، نسبت به جیپییوی اگزینوس 1380 قویتر است و این واقعیت در تستهای AnTuTu به خوبی مشاهده میشود. با این حال، باز هم اگزینوس 1380 قدرت رقابت با پردازندههای هم سطح خودش را دارد.
در مجموع، بررسی A35 از نظر عملکردی نشان میدهد که این گوشی بسیار روان کار میکند و هیچ گونه افت سرعت یا تأخیر محسوسی در عملکرد آن مشاهده نمیشود که امیدواریم بر خلاف خیلی از گوشیهای رده پایین سامسونگ، این عملکرد خوب در طولانی مدت هم حفظ شود.
یکی دیگر از ویژگیهای مهم عملکردی گلکسی A35، قابلیت مدیریت گرما است. اگزینوس 1380 جزء پردازندههایی نیست که تحت بار سنگین، افزایش دما دارند. بررسی Galaxy A35 هم نشان میدهد که گرمای تولید شده توسط این پردازنده، تأثیر زیادی بر عملکرد آن ندارد، حتی حین اجرای تست فشار 1 ساعته.
بیشتر بخوانید
بررسی A35 از نظر دوربین
بررسی A35 را با نگاهی به سیستم دوربین این گوشی ادامه میدهیم. این گوشی سامسونگ، دارای سه دوربین پشت متشکل از دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید 8 مگاپیکسلی و دوربین ماکروی 5 مگاپیکسلی است. برای دوربین سلفی هم از یک حسگر 13 مگاپیکسلی با قابلیت ضبط ویدیوهای 4k استفاده شده است.
اپلیکیشن دوربین این گوشی هم با آنچه امروزه در گوشیهای سامسونگ مشاهده میشود، تفاوتی ندارد. دوربین اصلی این گوشی فقط حالت Pro دارد و میتوانید حالت شب را برای دوربینهای اصلی، اولتراواید و سلفی استفاده کنید.
تصاویر 12.5 مگاپیکسلی دوربین اصلی Galaxy A35 دارای کیفیت بسیار خوب با جزئیات زیاد، رنگهای غیر اشباع و پردازشهای مصنوعی کم هستند؛ این ویژگی باعث شده که تصاویر این دوربین واقعیتر به نظر برسند.
این دوربین از نظر پردازش افراد و چهرهها هم بسیار خوب عمل میکند. بافت پوست و رنگ صورت بسیار طبیعی به نظر میرسد و تنها ایراد این است که سیستم فوکوس خودکار گاهی اوقات سوژه را نادیده میگیرد؛ در نتیجه چهرهها صافتر به نظر میرسند.
تصاویر پرتره این گوشی هم کیفیت خوبی دارند و تشخیص و تفکیک سوژه به خوبی انجام میشود.
امکان ثبت تصاویر 50 مگاپیکسلی هم با دوربین اصلی وجود دارد که نسبت به تصاویر 12.5 مگاپیکسلی، جزئیات بیشتری دارند. محدوده پویای این تصاویر هم کمی بهتر است به خصوص در قسمتهایی از تصویر مثل آسمان.
گلکسی A35 سامسونگ یک دوربین تله فوتوی اختصاصی هم دارد، اما رزولوشن دوربین اصلی هم در حدی است که عکسهای 2x خوبی ثبت کند. این تصاویر نسبت به تصاویر 1x گوشی کمی صافتر هستند؛ اما در مجموع، از نظر کیفیت در سطح این تصاویر قرار دارند.
دوربین اولتراواید 8 مگاپیکسلی گلکسی A35 هم چندان خاص نیست اما نسبت به قیمت گلکسی A35 عملکرد خوبی دارد. در تصویر این دوربین، جزئیات زیاد، کنتراست و محدودیای خوب و رنگها شبیه به دوربین اصلی هستند.
یکی دیگر از مشخصات گلکسی A35 ، دوربین ماکروی اختصاصی 5 مگاپیکسلی این گوشی است. این دوربین محدودیتهایی مثل رزولوشن و فوکوس ثابت دارد اما صفحه کانونی عمیق این دوربین، این کمبود را جبران کرده و در مجموع کیفیت تصاویر این دوربین هم خوب است.
دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی Galaxy A35 هم کیفیت خوبی دارد و بسته به سطح برش انتخابی، ممکن است تصویر نهایی کمتر از 9 یا 13 مگاپیکسل رزولوشن داشته باشد. فوکوس این دوربین ثابت است؛ اما صفحه کانونی آن، امکان عکاسی با فاصلههای متفاوت را فراهم میکند.
در مجموع، این دوربین چهرهها را با جزئیات کافی ثبت کرده و رنگ پوست هم کاملاً زیبا و طبیعی است. البته سطح اشباع کمی زیاد است، اما افراطی نیست.
بیشتر بخوانید
کیفیت تصاویر در نور کم
بررسی A35 نشان میدهد که کیفیت تصاویر این گوشی در نور کم هم مناسب است. این تصاویر، جزئیات کافی و محدوده پویای وسیع دارند.
سایهها و هایلایتها به خوبی تشکیل شده و منابع نور هم به شکل طبیعی نمایش داده میشوند.
رنگها در تصاویر نیمه شب خوب به نظر رسیده و اشباع مناسبی دارند.
حالت شب خودکار A35 عملکرد خوبی داشته و به موقع فعال میشود. یک حالت شب اختصاصی هم وجود دارد که عکسها را کمی آهستهتر ثبت میکند و پردازش تصویر آن کمی بیشتر است. در مجموع، تصاویر این حالت کنتراست و وضوح خوبی دارند.
تصاویر دوربین اولتراواید کمی صاف و نویزی به نظر میرسند. محدوده پویا مناسب است و منابع نور هم برای چنین دوربینی نسبتاً خوب کنترل میشوند.
فعال کردن حالت شب برای دوربین اولتراواید کمی کنتراست را افزایش میدهد اما تغییر خاص دیگری ایجاد نمیکند.
سلفیها هم در نور کم کیفیت خوبی دارند اما کاملاً صاف به نظر میرسند و بافت پوست به خوبی قابل مشاهده نیست. فعال کردن حالت شب هم تأثیر چشمگیری ندارد.
کیفیت ضبط ویدیوها
بررسی A35 را با نگاهی به کیفیت ویدیوهای این گوشی ادامه میدهیم که دوربین اصلی آن، فقط در حالت زوم 1x قابلیت ضبط ویدیوهای 4K با نرخ 30 فریم بر ثانیه را دارد و ویدیوهای 2x محدود به 1080 پیکسل هستند. دوربین اولتراواید هم محدود به کیفیت فول اچ دی است. یکی از مزایای این گوشی، قابلیت ضبط ویدیوهای 4K@30fps است که به خصوص برای گوشیهای اقتصادی چندان متداول نیست.
ویدیوهای 4k دوربین اصلی به خصوص برای گوشی با قیمت A35 کیفیت مناسبی دارند. جزئیات تصویر میتوانست بیشتر باشد اما از این نظر کمبود چشمگیری حس نمیشود. رنگها کمی بیش از حد اشباع شده هستند؛ اما باز هم خوب به نظر میرسند. محدوده پویا و کنتراست هم هر دو بسیار عالی هستند.
ویدیوهای فول اچ دی دوربین اولتراواید، بیش از حد شارپ و پردازش شده به نظر میرسند.
در مقابل، ویدیوهای سلفی کاملاً خوب و دارای جزئیات زیاد بوده و ویژگیهای چهره به خوبی تعریف شدهاند. رنگهای این دوربین هم کمی اشباع شده هستند و مقداری نویز در تصویر مشاهده میشود.
بررسی گلکسی A35 نشان میدهد که تنظیمات لرزشگیر این گوشی در حالت پیش فرض فعال بوده و برای همه دوربینها با رزولوشن کامل آنها فعال است. این سیستم، عملکرد خوبی دارد؛ به غیر از آن یک حالت لرزشگیر قویتر به نام Super steady هم وجود دارد که با دوربین اولتراواید کار میکند و محدود به رزولوشن 1080 پیکسل است. در این حالت، لرزش ویدیوها کمی بیشتر کاهش پیدا میکند اما نه در حد فوق العاده.
در شرایطی با نور کم هم کیفیت ویدیوها مناسب است و جزئیات کافی با نویز کم مشاهده میشود. در این حالت، رنگها خوب به نظر میرسند اما کمی اشباع شده هستند. محدوده پویا خوب است، مقداری جزئیات در سایهها مشاهده میشود اما منابع نور بیش از حد روشن هستند. دوربین اولتراواید گوشی، تصاویر صاف با منابع نور بسیار روشن و جزئیات کمتر دارد.
بیشتر بخوانید
بررسی A35 از نظر قیمت و محصولات رقیب
قیمت گلکسی A35 با 6 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی، حدود 380 یورو است. قیمت بالاترین مدل این گوشی یعنی مدل دارای 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی، حدود 450 یورو است.
قیمت A35 با 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی هم در آمریکا حدود 390 دلار است. این گوشی در بازار ایران (در زمان نگارش این مقاله) با قیمت از 14,800,000 تا 16,790,000 تومان بهفروش میرسد.
پیدا کردن جایگزین برای این محصول سامسونگ چندان سخت نیست. برای مثال، ردمی نوت 13 پرو پلاس تقریباً هم قیمت این گوشی است؛ اما مدل پایه این گوشی 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی دارد. چیپست دایمنسیتی 7200 اولترای این گوشی هم تراشه بسیار خوبی است که از جهات مختلف نسبت به اگزینوس 1380 برتری دارد. این گوشی هم کیفیت ساخت مشابه، گوریلا گلس ویکتوس و گواهینامه IP68 دارد. باتری 5000 میلیآمپر ساعتی و سرعت شارژ 120 وات هم از جمله سایر ویژگیهای این گوشی هستند.
لازم به ذکر است که در صورت انتخاب ردمی نوت 13 پرو، میتوانید در هزینهها صرفهجویی کنید و در عین حال، تجربیات کاربری بسیار خوبی داشته باشید. اگر عملکرد برای شما اهمیت دارد، پوکو X6 پرو را در نظر داشته باشید.
ناتینگ فون (2a)، گلکسی A25 و ریلمی 12 پرو پلاس از جمله سایر گوشیهای نسبتاً مشابه هستند که میتوانید به عنوان جایگزین A35 در نظر داشته باشید.
جمعبندی
در پایان بررسی A35 میتوان گفت که این محصول سامسونگ، یک دستگاه نسبتاً کامل است. این گوشی، تحول چشمگیری در سری گلکسی A محسوب نمیشود اما از جهاتی، سری A3X را ارتقاء داده است. این گوشی سامسونگ، با داشتن گوریلا گلس ویکتوس پلاس، گواهینامه IP67، نمایشگر 6.6 اینچی Super AMOLED، سیستم اسپیکر قوی و ماندگاری شارژ طولانی برای کاربرانی که به دنبال خرید محصولی در این سطح هستند، گزینه خوبی محسوب میشود.
از نظر عملکردی، چیپست اگزینوس 1380 نسبت به دایمنسیتی 1080 موجود در گلکسی A34 کمی بهتر است و One UI را به صورت روان اجرا میکند که برای بسیاری از کاربران، اهمیت زیادی دارد. همچنین، این گوشی 4 سال آپدیت اصلی سیستمعامل و 5 سال آپدیت امنیتی دریافت میکند.
در عین حال، با توجه به مشخصات فنی گلکسی A35 نمیتوان گفت که این گوشی، بهترین مدل در کلاس خودش محسوب میشود و ممکن است با جستجوی بیشتر بتوانید جایگزینهای بهتری پیدا کنید. اما باز هم گلکسی A35 سامسونگ، پکیج چذابی محسوب میشود و بعید است که خریدارانش را ناامید کند.
سوالات پرتکرار
آیا گلکسی A35 ضد آب است؟
این گوشی سامسونگ گواهینامه IP67 دارد؛ یعنی تا 30 دقیقه در عمق یک متری آب شیرین دوام خواهد داشت.
نسخه اندروید گلکسی A35 چند است؟
این گوشی با اندروید 14 و One UI 6.1 در اختیار خریداران قرار میگیرد که جدیدترین نسخه One UI است.
Galaxy A35 چه پردازندهای دارد؟
این گوشی مجهز به تراشه هشت هستهای اگزینوس 1380 سامسونگ است که قابلیتهایی مثل پشتیبانی از شبکه فایوجی، بلوتوث 5.3 و وای فای 6 دو باند را دارد.
بیشتر بخوانید
- بهترین گوشی های ریلمی 2024
- بهترین گوشی های اینفینیکس 2024
- راهنمای خرید بهترین گوشی در هر بازه قیمتی
- بهترین گوشی ها برای PUBG Mobile
- بهترین گوشی ها برای Call of Duty Mobile
- بهترین گوشی ها برای Garena Free Fire
- بهترین گوشی ها برای Clash Royale
- بهترین گوشی ها از نظر باتری
- بهترین گوشی های سامسونگ از نظر باتری
نظر شما درباره بررسی A35 چیست؟ به نظر شما این گوشی ارزش خرید دارد؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.