مشخصات تراشه دایمنسیتی 9500 مدیاتک فاش شد. این تراشه جانشین دایمنسیتی 9400 بوده و ممکن است که نسبت به اگزینوس 2600 سامسونگ ضعیفتر باشد.
اگر به یاد داشته باشید، چند ماه پیش، مدیاتک از پردازنده موبایل پرچمدار فعلی خود با نام Dimensity 9400 رونمایی کرد. حال، به گزارش وبسایت خبری sammobile، تنها چند ماه پس از عرضه، اولین اطلاعات درباره چیپست پرچمدار بعدی این برند یعنی Dimensity 9500 منتشر شده است. کارشناسان معتقدند که این چیپست با استفاده از فرآیند ساخت 2 نانومتری TSMC ساخته خواهد شد. امروز نیز در گزارش جدیدی، اطلاعات بیشتری درباره مشخصات دایمنسیتی 9500 منتشر شده که در ادامه آنها را با شما به اشتراک میگذاریم.
مشخصات تراشه دایمنسیتی 9500 مدیاتک
به گفته یک منبع آگاه و قابل اعتماد چینی، Digital Chat Station، تراشه Mediatek Dimensity 9500 دارای دو هسته Cortex-X930 prime، شش هسته Cortex-A730 با کارایی بالا و سرعت کلاک بیش از 4 گیگاهرتز و همچنین Scalable Matrix Extension (SME) خواهد بود.
به گفته Digital Chat Station، دایمنسیتی 9500 با استفاده از فناوری N3P TSMC ساخته خواهد شد نه فرآیند ساخت 2 نانومتری TSMC. شاید فرآیند N3P به اندازه فرآیند 2 نانومتری کارآمد نباشد، اما همچنان بهتر از فرآیند ساخت N3E به کار رفته در تراشه دایمنسیتی 9400 خواهد بود.
در حال حاضر، هیچ اطلاعاتی درباره اینکه چرا Mediatek از فرآیند 2 نانومتری TSMC صرف نظر کرده وجود ندارد، اما به احتمال زیاد دلیل آن این است که اپل ظرفیت تولید تراشههای 2 نانومتری TSMC را کاملا برای پردازندههای A19 سری آیفون 17 خود رزرو کرده است.
با توجه به اینکه مدیاتک، تراشه Dimensity 9400 را در اکتبر سال جاری به بازار عرضه کرد، انتظار میرود که Dimensity 9500 نیز در همان ماه یعنی اکتبر سال 2025 میلادی عرضه شود. یعنی درست در همان بازه زمانی که سامسونگ از تراشه اگزینوس 2600 خود رونمایی خواهد کرد.
انتظار میرود که تراشه Exynos 2600 سامسونگ بر اساس فرآیند ساخت 2 نانومتری Samsung Foundry ساخته شود. این فرآیند، به اگزینوس 2600 از نظر کارایی و عملکرد نسبت به Dimensity 9500 برتری داده و گوشیهای گلکسی زد فولد 7، گلکسی زد فلیپ 7 و سری گلکسی اس 26 را بر سایر رقبای بازار پیروز خواهد کرد. با این حال، مشخصات روی کاغذ فقط نیمی از داستان را بیان میکنند، بنابراین، باید منتظر بمانیم تا استانداردها و معیارهای این تراشهها در تستهای بنچمارک و همچنین دنیای واقعی، مشخص شوند.
بیشتر بخوانید:
- تاریخ عرضه تراشه اسنپدراگون 8 الیت 2 کوالکوم مشخص شد؛ تحولی در تراشههای پرچمدار
- ظاهرا اپل قصد دارد در تراشه M5 پرو ، پردازنده اصلی و گرافیکی را برای عملکرد بهتر جدا کند
- مدیاتک دایمنسیتی 8400 معرفی شد؛ تراشهای میانرده که هستههای کوچک ندارد
- گوگل با کنار گذاشتن کوالکام و سامسونگ، مودم مدیاتک را برای سری پیکسل 10 انتخاب کرد
نظر شما کاربران تکراتو درباره مشخصات تراشه دایمنسیتی 9500 مدیاتک چیست؟ دیدگاه خود را در بخش نظرات با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.