باتری سیلیکون کربنی با انقلابی که در دنیای گوشیهای هوشمند چینی به وجود آورده، چارهای جز پذیرش برای غولهای فناوری از جمله سامسونگ و اپل نگذاشته است.
به گزارش وبسایت خبری gizmochina، وضعیت تسلط تولیدکنندگان چینی گوشیهای هوشمند با استفاده از باتریهای سیلیکونی کربنی (Si-C)، غولهای جهانی مانند سامسونگ و اپل را تحت فشار فزایندهای برای نوآوری قرار داده است.
بهرهگیری از باتری سیلیکون کربنی توسط سامسونگ و اپل
همانطور که میدانید، برندهای چینی در حال حاضر، دستگاههای خود را به باتریهایی با ظرفیت بیش از 6000 میلی آمپر ساعت مجهز میکنند. از سوی دیگر، سامسونگ و اپل، حتی برای مدلهای پرچمدار خود مانند گلکسی اس 24 اولترا، محدودیت ظرفیت 5000 میلیآمپر ساعتی دارند. با این حال، یک نشت جدید نشان میدهد که هر دو شرکت، در حال تلاش برای غلبه بر این محدودیت، با توسعه فناوری باتری سیلیکونی کربنی هستند.
در گزارشی از yeux1122 در پلتفرم وبلاگ نویسی کرهای Naver، ادعا شده است که سامسونگ به طور مستقیم در توسعه مواد باتریهای سیلیکونی کربنی دخالت دارد. با این حال، هنوز مشخص نیست که چه زمانی این فناوری به یک دستگاه تجاری راه پیدا خواهد کرد.
از سوی دیگر، به نظر میرسد که اپل برخلاف سامسونگ، رویکرد محتاطانهای را اتخاذ کرده است. این شرکت، همیشه در پذیرش فناوریهای جدید رویکرد محافظهکارانهای را در پیش گرفته است.
باتریهای Si-C در مقایسه با باتریهای معمولی، چگالی انرژی بالاتری دارند؛ این بدان معناست که در یک فیزیک مشابه، ظرفیت بیشتری را در اختیار کاربران قرار میدهند. در نتیجه، یک نگرانی بزرگ در تولید گوشیهای هوشمند پرچمدار را برطرف میکنند و آن هم تعادل عمر باتری با عملکرد و قابلیتها و ویژگیها است.
دستگاههای پرچمدار مانند آیفون 16 پرو مکس و گلکسی اس 24 اولترا از اجزای متعددی پر شدهاند که فضای کمی را برای باتریها باقی میگذارند. مهندسان باید این فضای داخلی محدود را به دقت مدیریت کنند تا مطمئن شوند که باتری بزرگ، عملکرد، سیستم کنترل حرارت یا سایر ویژگیهای ضروری را به خطر نیندازد.
با اینکه باتریهای سیلیکون کربن، یک راه حل عالی برای این مشکل هستند، سامسونگ و اپل همچنان برای به کارگیری این فناوری در خط تولید پرچمداران خود، با موانع متعددی مواجه خواهند شد. به غیر از چالشهای مهندسی برای نصب باتریهای بزرگ در گوشیهای باریک، هزینه توسعه و ساخت این دسته از باتریها بسیار زیاد خواهد بود.
اگرچه، این دو شرکت سازنده، با بهینهسازیهای نرمافزاری و قطعات کم مصرف، عمر باتریهای خود را افزایش دادهاند، اما محدودیتهای فناوری لیتیوم یون، روزبهروز آشکارتر میشود. برای سامسونگ و اپل، استفاده از باتریهای سیلیکون کربنی، گامی بسیار ضروری به نظر میرسد، اما اینکه آیا این نوآوری به زودی محقق خواهد شد یا خیر، هنوز مشخص نیست.
بیشتر بخوانید:
- هواوی اینجوی 70X با اتصال ماهوارهای و باتری 6100 میلیآمپرساعتی معرفی شد
- نسخه Endurance آیکو زد 9 توربو با باتری 6400 میلی آمپر ساعتی معرفی شد [+ قیمت و مشخصات فنی]
- آنر Magic7 Lite با باتری ۶۶۰۰ میلیآمپرساعتی و دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی معرفی شد
- گوشی ردمی توربو 4 با باتری عظیم 6550 میلی آمپر ساعتی معرفی شد [+ قیمت و مشخصات فنی]
نظر شما کاربران تکراتو درباره استفاده از باتری سیلیکون کربنی در دستگاههای سامسونگ و اپل چیست؟ دیدگاه خود را در بخش نظرات با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.