بهتر بود تا قبل از اینکه استفاده از شبکههای اجتماعی خارجی در کشور رواج پیدا کند، شبکه های اجتماعی داخلی معرفی میشدند تا مردم به سمت استفاده از آنها سوق داده شوند.
به گزارش تکراتو و به نقل از ایسنا، یک کارشناس حوزه فناوری اطلاعات اعلام نمود که شبکههای اجتماعی چون تلگرام و اینستاگرام از صرف رسانه بودن عبور کردهاند. به گفته این کارشناس این دو شبکه اجتماعی اکنون به رسانههای تجاری تبدیل شدهاند.
وی در ادامه در مورد حمایت از شبکه های اجتماعی داخلی اعلام نمود که لازم بود تا حاکمیت قبل از اینکه این شبکههای اجتماعی خارجی در کشور محبوب شوند و به این اندازه گسترش یابند و همچنین این همه کسب و کار بر روی آنها ایجاد گردد، فکری به حال اقدامات احتمالی معاندین مینمود. وی اضافه کرد که لازم بود تا خیلی وقت پیش شبکه های اجتماعی داخلی معرفی میشدند.
نقش مهم پیام رسان تلگرام در راهاندازی کسب و کارها
محمدرضا عالیان در ادامه صحبتهای خود اعلام نمود که شبکه اجتماعی تلگرام اکنون در بسیاری از کسب و کارها نقش دارد و اظهار نمود که تلگرام اکنون به بستری برای خرید و فروش کالاها و برخی اجناس تبدیل شده است. به گفته وی تلگرام در واقع بستری مناسب برای تبلیغات مربوط به کالاها و شرکتهای مختلف است.
به گفته این کارشناس فناوری اطلاعات، تلگرام حتی توانسته است تا اشتغال کاذبی را هم برای برخی افراد ایجاد کند که آنها حتی از این اشتغال کاذب نیز درآمد کسب میکنند.
وی در ادامه تلگرام را یکsocial marketing دانست و اعلام نمود که هیچ شبکهای نمیتواند مانند تلگرام باشد و هیچ مدیایی نیز بهتر از این شبکه اجتماعی نیست. وی ادامه داد که تلگرام40 میلیون کاربر دارد و هیچ پیام رسانی مانند آن نمیتواند پیامهای تبلیغاتی و حتی حاکمیتی را به گوش مردم برساند. به گفته وی حتی تبلیغات در تلویزیون و یا بیلبورد نیز به اندازه تلگرام بیننده ندارد.
به گفته این کارشناس، فیلترینگ تلگرام مانند این است که بگویند تمام بیلبوردها باید جمع آوری شوند و تلویزیونها و روزنامهها نیز نباید دیگر در زمینه تبلیغات فعالیتی داشته باشند.
منظور از شبکه های اجتماعی داخلی چیست؟
وی در ادامه در مورد شبکه های اجتماعی داخلی اعلام نمود که منظور از آنها لزوما یک شبکه اجتماعی نیست که تحت کنترل حاکمیت باشد، زیرا مردم در هیچ کجای دنیا به شبکهای که تحت کنترل حاکمیت باشد اطمینان نمیکنند. وی در این مورد یادآور شد که حتی اگر در آمریکا هم مردم بفهمند که شبکهی اجتماعی که در حال استفاده از آن هستند در اختیار دولت و حاکمیت قرار دارد واکنش منفی خواهند داشت و شاید تمایلی به استفاده از آن نداشته باشند.
عالیان در پایان پیشنهاد نمود که بهتر بود تا یک شبکه اجتماعی راهاندازی میشد که حاکمیتی نباشد بلکه توسط شرکتهای خصوصی مدیریت شود و دولت هم سعی میکرد تا در حل موانع آنها بکوشد و از آنها حمایت کند تا این شبکه های اجتماعی داخلی نیز هرچه زودتر پیشرفت کنند.
بیشتر بخوانید :
- چگونه به پیام رسان های ایرانی اعتماد کرد؟ در احوال شخصی مردم سرک نکشید!
- راه پیام رسان های بومی جداست؛ آنها رقیب و جایگزین تلگرام نیستند!
- کدام دستگاهها مسئولیت حمایت از پیام رسان های بومی را برعهده دارند؟
.