راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

فرایند ساخت ایستگاه فضایی چین به مراحل پایانی رسیده است

چیزی نمانده که فرایند ساخت ایستگاه فضایی چین به پایان برسد. چین 3 فضانورد را برای تکمیل ساخت ایستگاه فضایی خود به مدار زمین فرستاد.

به نظر می‌رسد فرایند ساخت ایستگاه فضایی چین با فرستادن 3 فضانورد به مدار زمین در حال اتمام باشد. چین در مأموریتی که شنژو-15 نام دارد این 3 فضانورد خود را با راکت لانگ مارچ 2F برای تکمیل ساخت ایستگاه فضایی اختصاصی خود به جو زمین فرستاد. گفته می‌شود این فضانوردان به مدت 6 ماه در آنجا خواهند بود.

راهنمای خرید تکراتو

بیشتر بخوانید: ایستگاه فضایی چین با اتصال آخرین ماژول کامل شد

مراحل پایانی فرایند ساخت ایستگاه فضایی چین

چین دیروز راکت جدیدی را روانه فضا کرد تا سه فضانورد را به‌منظور تکمیل فرایند ساخت ایستگاه فضایی این کشور به مدار برساند. با این مأموریت حالا تعداد سرنشینان ایستگاه فضایی تیانگونگ به شش نفر رسیده است، اما به‌زودی سه فضانورد قبلی این ایستگاه به زمین برمی‌گردند.

فضانوردانی که با مأموریت «شنژو-15» به ایستگاه فضایی چین رفته‌اند، مدت شش ماه را در این پایگاه معلق در مدار سپری خواهند کرد. شنژو-15 حوالی ساعت 19 سه‌شنبه به وقت ایران با راکت «لانگ مارچ-2F» از مرکز پرتاب ماهواره‌ای جیوکوان در صحرای گوبی در چین از زمین بلند شد و در ساعت 01:12 بامداد چهارشنبه به وقت ایران به ایستگاه تیانگونگ رسید.

این مأموریت که به رهبری «فی جونلانگ» و به همراهی «دنگ کینگ‌مینگ» و «ژنگ لو» انجام شد، آخرین مرحله از ساخت ایستگاه فضایی تیانگونگ را در برمی‌گیرد. فی 57 ساله قبلاً در سال 2005 در دومین ارسال انسان به فضا توسط چین حضور پیدا کرده بود. ولی این اولین‌باری بود که دنگ و ژنگ به فضا می‌رفتند.

فرایند ساخت ایستگاه فضایی چین

سومین و آخرین ماژول ایستگاه تیانگونگ چند هفته پیش به این پایگاه مداری وصل شد. حالا با اتصال فضاپیمای شنژو-15 به ماژول مرکزی تیان‌هه، این ایستگاه در وضعیت حداکثر اندازه قرار گرفته است؛ چرا که اکنون سه ماژول و سه فضاپیما به آن وصل شده‌اند و مجموع وزنش به حدود 100 تن می‌رسد.

تیانگونگ برای میزبانی از شش فضانورد فضای کافی دارد. با این حال، فضانوردان قبلی این ایستگاه حدود یک هفته دیگر به زمین برمی‌گردند. ایستگاه فضایی چین در‌نهایت پس از تکمیل‌شدن می‌تواند بین 10 تا 15 سال به این کشور خدمت‌رسانی کند. این مسئله از آن جهت اهمیت پیدا می‌کند که ایستگاه فضایی بین‌المللی احتمالاً ظرف چند سال آینده بازنشست خواهد شد.

چین هنوز اعلام نکرده است که چه اقدامات دیگری باید صورت بگیرد تا تیانگونگ تکمیل شود. این کشور همچنین در نظر دارد در سال آینده تلسکوپ فضایی «شونتیان» را به فضا بفرستد که امکان اتصال به ایستگاه فضایی این کشور را هم خواهد داشت.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما در خصوص فرایند ساخت ایستگاه فضایی چین چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان گذاشته و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر