اسامی نخستین خودروهای وارداتی به کشور همراه مشخصات آنها اعلام شد. این یعنی بهزودی اولین محموله خودروهای خارجی به کشور وارد خواهند شد.
مشخصات و اسامی نخستین خودروهای وارداتی به کشور اعلام شد. این خودروها که عموماً از رده خودروهای اقتصادی خارجی هستند، به زودی وارد کشور خواهند شد. در این لیست به غیر از خودروهای چینی، نام برندهای معتبر و مطرحی نیز به چشم میخورد که نشان میدهد قرارداد واردات خودرو فقط محدود به خودروسازان چینی نمیشود.
در این لیست نام برندهای تولیدکننده خودرو مطرحی مانند، میتوبیشی، هیوندای، فیات و … به چشم میخورد. با دیدن نام این برندها هم میشود تشخیص داد که احتمالا محصولات وارداتی قیمت خیلی اقتصادی نخواهند داشت و با ارقام میلیاردی به بازار عرضه میشوند.
بیشتر بخوانید: واردات کیا K5 توسط کوشا خودرو قطعی شد [+مشخصات فنی و قیمت]
اسامی نخستین خودروهای وارداتی به کشور
واردات خودرو منحصر به شرکت یا گروه خاصی نیست و تاکنون درخواستهای متعددی از سوی ۴۰۰ مجموعه و شخصیت حقیقی برای واردات خودرو ارائه شده است. با توجه به قوانین ذکرشده در آییننامه واردات خودرو، در حال حاضر ۲۷ شرکت واجد شرایط واردات بوده و چهار شرکت نیز ثبت سفارش انجام دادهاند.
به بیان بهتر، نام خودروهایی که فعلاً قرار است وارد کشور شوند، مشخص شده است. حتی گفته میشود محموله یکی از این شرکتها در حال حاضر وارد گمرک شده و بهزودی روانه بازار میشود.
فهرست خودروهای دور اول واردات خودرو
فهرست خودروهای وارداتی، فعلاً حاوی اسامی خودروهای زیر است:
- میتسوبیشی ASX
- فیات ۵۰۰
- فیات تیپو
- هیوندای النترا
- هیوندای کونا
- هیوندای آی ۱۰
- دانگ فنگ آئولوس ییژوان مکس
- چانگان CS35 پلاس
- چانگان CS55 پلاس
- چانگان Uni-T
سه مورد آخر گروه صنعتی سایپا و اواسط بهمنماه سال جاری به بازار عرضه میشوند. البته با صدور جواز برای شرکتهای دیگر، مدلهای بیشتری به این لیست اضافه خواهد شد. به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت کشور:
اگرچه اولویت با ورود خودروهای ارزانقیمت و اقتصادی به بازار است، ولی تعهد نسبت به زمان واردات خودرو نیز از اهمیت بالایی برخوردار بوده و نقش بسزایی در حفظ فضای روانی بازار دارد.
برخلاف شایعات مختلف مبنی بر نبود ارز کافی در بانک مرکزی، وزیر صمت اطمینان داد که بودجه یک میلیارد یورویی برای واردات محفوظ بوده و شرایط فعلی خللی در فرایند واردات خودروهای خارجی به کشور وارد نمیکند.
نکته جالب آنکه از میان خودروهای حاضر در این فهرست که توسط خبرگزاری ایرنا اعلام شده است، شرکت واردکننده و نحوه واردات خودروهای فیات مشخص نیست و در نقطه مقابل، اطلاعاتی در مورد واردات خودروهای اشکودا و سئات وجود دارد که در کمال تعجب، اثری از نام آنها در فهرست مذکور دیده نمیشود.
همچنین باید گفت که در این فهرست هیچ نشان و اثری از نام خودروهای اقتصادی ارزانقیمت (با قیمتی کمتر از 10 هزار یورو) دیده نمیشود و بنابراین انتظار ورود خودروهای این لیست با قیمتی کمتر از یک میلیارد تومان نیز دور از انتظار خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
- واردات کیا سلتوس 2023 توسط کوشا خودرو تایید شد [+ قیمت و مشخصات فنی]
- واردات خودروهای اشکودا به ایران قطعی شد؛ آغاز تبلیغات بنری در سطح تهران
- واردات کیا سراتو 2023 به ایران قطعی شد
- لیست خودروهای وارداتی زیر 10 هزار یورو ؛ خودروهای مناسب برای واردات [+ عکس و مشخصات]
- لیست خودروهای وارداتی زیر 20 هزار دلار ؛ خودروهای مناسب برای واردات [+ عکس و مشخصات]
- سود کلان دولت از واردات خودرو ؛ به نام مردم، به کام دولت!
نظر شما دربارهی اسامی نخستین خودروهای وارداتی به کشور چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید.