شیائومی معماری سیستم عامل HyperOS را معرفی کرد. غول چینی تکنولوژی جهان قصد دارد سیستمعامل اختصاصی خود را تا دو روز دیگر معرفی کند.
معماری سیستم عامل HyperOS توسط شیائومی معرفی شد. با وجود اینکه تنها دو روز تا معرفی سیستمعامل اختصاصی شیائومی موسوم به HyperOS زمان باقیست، این غول چینی با انتشار معماری کلی سیستمعامل خود خبرساز شد.
آنطور که پیداست، ممکن است این سیستمعامل پاسخی برای سیستمعامل اختصاصی هواوی (HarmonyOS) باشد. البته هایپر اُ اس برمبنای اندروید توسعه داده شده و قابلیت نصب برنامههای اندروید را نیز دارد که هارمونی اُ اس هواوی از این مهم بیبهره است.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید:
- فهرست گوشیهای شیائومی دریافتکننده آپدیت HyperOS منتشر شد [+محصولات ردمی و پوکو]
- اولین تصاویر از سیستم عامل HyperOS شیائومی منتشر شد
- سیستم عامل شیائومی HyperOS رونمایی شد؛ با رقیب اندروید و iOS آشنا شوید
شیائومی از معماری سیستم عامل HyperOS پردهبرداری کرد
سیستمعامل HyperOS شیائومی ۲۶ اکتبر ۲۰۲۳ (۴ آبان ۱۴۰۲) در حاشیه رویداد رونمایی گوشیهای سری شیائومی ۱۴ در چین رسماً معرفی خواهد شد. از چندی پیش، شیائومی تبلیغاتش را درباره این سیستمعامل شروع کرده است.
شیائومی امروز در پست جدیدی، جزئیات تازهای از پیشرفتهای خود در توسعه سیستمعامل HyperOS را بهاشتراک گذاشت و معماری آن را تشریح کرد.
بهنظر میرسد HyperOS پاسخ شیائومی به سیستمعامل HarmonyOS هواوی است. طبق تصویر منتشرشده، معماری این سیستمعامل ۵ لایه دارد. لایه پایینی مربوط به سختافزار و لایه بعد از آن کرنل یا هسته است. HyperOS از هستههای لینوکس و ولا استفاده میکند. ولا پلتفرم اینترنت اشیاء شیائومی برپایه NuttX RTOS است.
لایهی سوم از خدمات و فریمورکهای اندروید و ولا بهره میگیرد. لایههای دوم و سوم احتمالاً بین دستگاهها متفاوت خواهد بود. برای مثال، گوشی شیائومی و تبلت شیائومی ممکن است از لینوکس و اندروید استفاده کنند. علاوهبراین، گجتهای اینترنت اشیاء و ساعت هوشمند شیائومی احتمالاً مبتنیبر هسته ولا خواهند بود. با وجود این تفاوتها، همگی عضوی از اکوسیستم HyperOS هستند.
HyperConnect عنوان لایه چهارم است. این لایه همه دستگاههای شیائومی را فارغ از اینکه لایههای دوم و سوم آنها چه باشد، به یکدیگر متصل میکند. لایه پنجم نیز مربوط به اپلیکیشنها است.
هرچند شیائومی اشارهای نکرده است، بهنظر میرسد که لایه سوم برای گوشی و تبلت های صادراتی شیائومی به کشورهای خارج از چین، خدمات موبایلی گوگل (GMS) را مشابه سیستمعامل اندروید در خود جای خواهد داد.
شیائومی میگوید که از ۱۳ سال پیش و همزمان با رونمایی MIUI در سال ۲۰۱۰، مشغول توسعه HyperOS بوده است؛ اما روند تحقیقوتوسعه جدی آن از سال ۲۰۱۷ با معرفی Vela آغاز شد.
بیشتر بخوانید:
- مشخصات کلیدی سری شیائومی 14 لو رفت
- قلم هوشمند شیائومی Mijia رونمایی شد [+قیمت]
- بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی [مهر 1402]
نظر شما درباره معماری سیستم عامل HyperOS چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.
.
منبع: زومیت