هنگامیکه فیس بوک تصمیم گرفت فیس بوک مسنجر را از پلتفرم اصلی جدا کند، با انتقادات فراوانی مواجه شد و شاید حتی خوشبینترین طرفدار نیز نمیتوانست چنین موفقیتی را برای این اپلیکیشن پیام رسان پیشبینی کند.
قطعا زمانیکه این غول شبکههای اجتماعی تصمیم به جدایی مسنجر از فیس بوک را داشت، هدف دیگری را در سر میپرورانید، هدفی که امروز با گذشت چند سال تقریبا برای همه روشن شده است؛ تعداد کاربران این اپلیکیشن از مرز 1 میلیارد و 300 میلیون نفر عبور کرده و تقریبا با کشور چین برابری میکند (چین 1 میلیارد و 387 میلیون نفر جمعیت دارد و حدودا 19 درصد از کل جمعیت کره زمین را تشکیل میدهد)!
دیگر با جرات میتوان گفت که فیسبوک مسنجر هماکنون با داشتن 1.3 میلیارد کاربر، محبوب ترین اپلیکیشن پیام رسان جهان است. این اپلیکیشن پیام رسان توانسته در عرض 5 ماه گذشته تاکنون، بیش از 100 میلیون کاربر جدید جذب کند.
احتمالا هدف فیس بوک مسنجر برای ادامه مسیر پیشرفت خود، رسیدن به مرز اشباع در برخی نقاط جهان است. این اپلیکیشن 6 ماه زمان نیاز داشت برای اینکه تعداد کاربران خود را از 800 میلیون به 1 میلیارد نفر برساند. سپس، پس از آن 9 ماه طول کشید تا جمعیت کاربران خود را به 1.2 میلیارد نفر برساند. حال پس از گذشت 5 ماه، 100 میلیون نفر به تعداد کاربران خود افزوده و در مجموع کاربران خود را به مرز 1 میلیارد و 300 میلیون نفر رسانده است.
قطعا از جمله برنامههای فیس بوک برای رشد و گسترش مسنجر خود، نفوذ به بازارهایی است که هنوز نتوانسته محبوبیت خوبی در آنها به دست آورد. علاوه بر آن، قطعا این کمپانی به حفظ جایگاه خود در نقاطی که اکثریت کاربران را در اختیار دارد نیز فکر میکند.
نزدیکترین رقیب این اپلیکیشن پیام رسان، متعلق به فیس بوک نیست؛ رقیبی که در نوع خود یک پدیدهی جهانی به شمار میآید. این اپلیکیشن چینی وی چت (WeChat) نام داشته و توانسته تا قبل از ماه مه سال جاری میلادی، نزدیک به 1 میلیارد را جذب خود نماید.
بیشتر بخوانید:
واتساپ در حال حاضر روزانه ۱ میلیارد کاربر فعال دارد
انتشار آمار فعالیت روزانه کاربران تلگرام
همچنین باید به این نکته نیز اشاره کنیم که واتساپ نیز متعلق به فیس بوک بوده و این اپلیکیشن نیز به عنوان یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های پیام رسان جهان شناخته میشود.
منبع: ubergizmo