آموزش حذف اکانت پینترست یا غیر فعال کردن حساب کاربری در این شبکه اجتماعی

حذف اکانت پینترست یا غیر فعال سازی حساب کاربری pinterest به سادگی هرچه تمام‌تر انجام می‌پذیرد، در این مقاله، نحوه انجام این‌کار را خواهید آموخت.

ممکن است به بنا به دلایل مختلف، از جمله داشتن چند اکانت پینترست، وقت گیر بودن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و یا هر دلیل دیگری مجبور به حذف یوزر کاربری پینترست خود شوید. این شبکه اجتماعی، دو راه مختلف برای غیر فعال کردن اکانت کاربری به شما پیشنهاد می‌دهد.

در هر دو روش حذف اکانت پینترست تمام اطلاعات شما از دسترس عموم خارج می‌شود. در صورت غیر فعال کردن پینترست در آینده امکان ورود مجدد به اکانت کاربری و در اختیار گرفتن اطلاعات حساب کاربری خود را دارید. توجه داشته باشید، با انتخاب این روش، اطلاعات ذخیره شده در این پلتفرم حذف نخواهد شد.


بیشتر بخوانید:  آموزش کار با پینترست ؛ جامع‌ترین مقاله به زبان فارسی


با پاک کردن اکانت کاربری پینترست به طور کامل، تنها دو هفته زمان برای باز پس گیری کنترل اکانت خود را دارید. پس از گذشت این مدت، اطلاعات شما برای همیشه از دست خواهد رفت. خوشبختانه انجام هر دو روش، بسیار ساده است.

غیر فعال کردن اکانت پینترست

با انتخاب این روش، هرچند در آینده امکان باز پس گیری کنترل اکانت کاربری خود را دارید، اما به طور موقت تمامی پین‌های شما، از دسترس دید عموم خارج خواهد شد. علاوه بر این، حساب‌های شبکه‌های اجتماعی دیگر شما نیز به پینترست متصل نخواهد بود.

آموزش حذف کامل پینترست

برای انجام این کار مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

  1. زمانی که به اکانت خود وارد شدید، بر روی دکمه پروفایل کلیک نمایید. در اپلیکیشن پینترست، بر روی آیکون شخص در قسمت پایین صفحه نمایش بزنید. در صورتیکه از مرورگر استفاده می‌کنید، بر روی گزینه ذخیره از منوی بالا، کلیک کنید.
  2. به قسمت تنظیمات پینترست وارد شوید. برای اینکار لازم است، ابتدا بر روی آیکون مهره – چند وجهی با دایره در بین آن- کلیک کنید. در اپلیکیشن، این گزینه در بالا و سمت راست پروفایل شما مشاهده می‌شود. در مرورگر، این گزینه دقیقا بالای نام کاربری صفحه پروفایل شما قرار دارد.
  3. در موبایل، بر روی تغییر تنظیمات (Edit settings) بزنید، سپس به پایین صفحه اسکرول کرده و سپس بر روی غیر فعال کردن اکانت (deactivate account) بزنید. در مرورگر کافیست، در قسمت Account Basics بر روی غیر فعال کردن اکانت کلیک نمایید.
  4. در پنجره‌ای که برای شما به نمایش در خواهد آمد، انتخاب خود را تایید نمایید.

حذف اکانت پینترست

با انتخاب این گزینه برای همیشه اطلاعات حساب کاربری شما پاک خواهد شد. البته تا دو هفته امکان ورود به اکانت خود و بازیابی پین‌هایتان را دارید. پس از این مدت، دیگر هیچ دسترسی به آن نخواهید داشت.

غیر فعال کردن پینترست

  1. زمانی که به اکانت پینترست وارد شدید، بر روی دکمه پروفایل کلیک نمایید. در اپلیکیشن پینترست، بر روی آیکون شخص در قسمت پایین صفحه نمایش بزنید. در صورتیکه از مرورگر استفاده می‌کنید، بر روی گزینه ذخیره از منوی بالا، کلیک کنید.
  2. به قسمت تنظیمات وارد شوید. برای اینکار لازم است، ابتدا بر روی آیکون مهره – چند وجهی با دایره در بین آن- کلیک کنید. در اپلیکیشن، این گزینه در بالا و سمت راست پروفایل شما مشاهده می‌شود. در مرورگر، این گزینه دقیقا بالای نام کاربری صفحه پروفایل شما قرار دارد.
  3. در موبایل، بر روی تغییر تنظیمات (Edit settings) بزنید، سپس به پایین صفحه اسکرول کرده و سپس بر روی غیر فعال کردن اکانت (deactivate account) بزنید. در مرورگر کافیست، در قسمت Account Basics بر روی غیر فعال کردن اکانت کلیک نمایید.
  4. در اپلیکیشن پینترست، به قسمت پایین صفحه اسکرول کرده، بستن اکانت (close account) را انتخاب نمایید. در مرورگر نیز، گزینه انتهایی Account Basics را با نام غیر فعال سازی اکانت انتخاب نمایید.
  5. در پنجره بعدی انتخاب خود را تایید نمایید. توجه داشته باشید در مرورگر در این مرحله باید، حذف کامل اکانت (permanently close account) را انتخاب نمایید.

به خاطر داشته باشید، برای باز پس گیری کنترل اکانت‌تان، در صورت غیر فعال سازی، کافیست تنها به اکانت خود ورود مجدد داشته باشید. از طرف دیگر، در صورت حذف اکانت، تنها دو هفته برای ورود مجدد به حساب کاربری خود وقت خواهید داشت.

بیشتر بخوانید:

.

منبع: digitaltrends



ارسال نظر