معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد که، پنل کاربری پیامک های انبوه تبلیغاتی به هر مشترک موبایل اختصاص مییابد.
به گزارش تکراتو، هدف از اختصاص پنل کاربری پیامک های انبوه تبلیغاتی و ارزش افزوده به هر مشترک موبایل، با هدف انتخاب نوع و محتوای پیامک ها است. نسترن محسنی در مورد معضل ارسال پیامک های تبلیغاتی و ارزش افزوده بدون رضایت مشترکان اظهار داشت که در مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، راه حلی برای این مشکل درنظر گرفته شده است.
در آخرین مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مقررات جدیدی برای ارائه خدمات محتوایی پیامکی در نظر گرفته شده که بر مبنای این مصوبه، ارسال پیامک بدون اخذ اجازه قبلی از مشترک، توسط اپراتورها ممنوع است.
بیشتر بخوانید: راه اندازی سامانه انتخاب پیامک های تبلیغاتی تا ۲ ماه دیگر!
به گفته وی در این روش به نحوی که مقرر شده به هر مشترک تلفن همراه یک پنل کاربری اختصاص خواهد یافت که خود در ابتدا، پیامک هایی که علاقه مند به دریافت آنها است را انتخاب کند. معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به جزئیات رویکرد پنل کاربری پیامک های انبوه تبلیغاتی به هر مشترک موبایل ادامه داد که ممکن است این پنل کاربری از نوع اپلیکیشن و یا وب بیس باشد و مشترک بتواند نوع پیامک هایی که علاقه مند به دریافت آن است را انتخاب کند.
در این روش مشترک می تواند مشخص کند که برای مثال پیامک های اطلاع رسانی بانک ها را می خواهد اما پیامک تبلیغاتی برندهای پوشاک را نیازی ندارد. وی با تاکید براینکه در آخرین مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، لزوم ارتباط بین شرکتهای ارائه دهنده خدمات محتوایی (CP ) و اپراتور موبایل دیده شده است، اعلام کرد که اگر اپراتورهای ارائه دهنده محتوای پیامکی بخواهند در حوزه پیامک های تبلیغاتی، ارزش افزوده و اطلاع رسانی فعالیت قانونی داشته باشند، باید الزامات این مصوبه را بپذیرند.
بیشتر بخوانید: آموزش قطع پیامک های تبلیغاتی در سه اپراتور همراه اول، ایرانسل و رایتل
ارائه پنل کاربری پیامک های انبوه تبلیغاتی به هر مشترک
محسنی با اشاره به اقدامات متعددی که تاکنون از سوی رگولاتوری برای حل مشکلات پیامکهای تبلیغاتی و ارزش افزوده ناخواسته صورت گرفته است، تاکید کرد که با راه اندازی سامانه ۸۰۰ امکان ثبت سرشماره های پیامکی ممکن شد و به دلیل عملکرد مناسب این سامانه، ارسال پیامک تبلیغاتی از سوی ارسال کنندگان از طریق شماره های شخصی آغاز شد. در این راستا نیز هم اکنون ضابطه این است که اگر در طول شبانه روز از طریق سرشماره های شخصی موبایل از یک تعدادی بیشتر و به شکل یکطرفه، این پیام ها ارسال شود، به عنوان اسپم شناخته شده و مسدود می شوند.
چرا هنوز هم ارسال پیامک های تبلیغاتی ادامه دارد؟
معاون رگولاتوری در مورد این موضوع که برغم اعلام شکایت مشترکان به سامانه ۸۰۰ برای درخواست قطع پیامک های تبلیغاتی، این پیامک ها مجددا ارسال می شوند، گفت که این مشکل برای پیامکهای تبلیغاتی که از سرشماره های مشخص پیامکی ارسال می شود تا حدودی حل شده است و مشکل بیشتر مربوط به شماره های موبایل شخصی است که اقدام به ارسال پیامهای انبوه می کنند که با راه اندازی پنل کاربری پیامک های انبوه تبلیغاتی برای هر مشترک ، به زودی این مشکل کامل حل خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
.
منبع: mehrnews