افزایش امنیت موبایل بانک یکی از موضوعات بسیار مهمی است که لازم است در بحث امنیت بانکداری الکترونیکی بسیار مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش تکراتو، سال گذشته همزمان با فاز اول دولت الکترونیک بود که دولت همراه راهاندازی شد. این امر باعث شد تا تلفن همراه به یک دفتر خدمات الکترونیکی تبدیل شود. نیازی به گفتن نیست که ولی امروزه گوشی موبایل از مهمترین ابزارهای مورد استفاده است که توانسته انجام بسیاری از کارها و فعالیت های مختلف را راحت کند. استفاده از موبایل بانک ها نیز در بین مردم افزایش یافته و بنابراین افزایش امنیت موبایل بانک ها نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
بیشتر بخوانید: مهم ترین حملات سایبری در سال ۹۶ ؛ تهدیدات مخرب فضای مجازی
استفاده از پرداخت های موبایلی امروزه یکی از ضرورت هاست. حذف دردسرهای استفاده از کارتهای بانکی و جایگزینی موبایل با بسیاری از ابزارهای مورد استفاده نیز یک امر بسیار مهم است. براساس آمارهای منتشر شده میزان استفاده از موبایل بانک ها در مقایسه با اینترنت بانک در حال افزایش است و لازم است افزایش امنیت موبایل بانک بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
استفاده از موبایل بانک باعث می شود تا هزینههای بانکی به شدت کاهش یابند و مشتریان بتوانند به راحتی به تراکنشهای مالی در هر زمان و مکانی دسترسی داشته باشند. در واقع با بکارگیری اصولی موبایل بانک ها میتوان هزینههای بانکی را به شدت کاهش داد و در این بین نباید از نکات ایمنی غافل شد.
بیشتر بخوانید: اتهام به هکرهای ایرانی برای سرقت اطلاعات دانشگاهی کشورهای مختلف
لزوم افزایش امنیت موبایل بانک
هیچگاه نباید از امنیت گوشی موبایل خود غافل شد. نام کاربری و رمز عبور نیز نباید فراموش شود زیرا در این حالت در صورت دزدیده شدن گوشی، امکان دسترسی به اطلاعات مالی وجود نخواهد داشت. کارشناسان پلیس فتا در این مورد توصیه هایی را مطرح کرده اند که می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- برای گوشی خود حتما رمز انتخاب کنید.
- به مطالب دانلود شده توجه کنید.
- فقط از نرم افزار بانکی خود استفاده کنید.
- عملیات بانکی خود را فقط از طریق شبکههای امن اینترنتی انجام دهید.
- نسبت به سطوح دسترسی اپلیکیشن ها دقت کنید.
- اطلاعات بانکی خود را در برنامه نوت برداری گوشی یادداشت نکنید.
- در صورت فروش یا واگذاری تلفن همراه هرگونه اطلاعات موجود را پاک کنید.
- از آنتی ویروس استفاده کنید.
- بر روی هر لینکی کلیک نکنید و نسبت به عملی که انجام می دهید مطمئن باشید.
بیشتر بخوانید:
- بررسی آمار حملات سایبری در سال ۲۰۱۷ ؛ ۵۰۰ حمله در هر دقیقه!
- بررسی مشکلات شبکه های اجتماعی ؛ کاربران چگونه در دام مجرمان اسیر می شوند؟
.
منبع: isna