راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

کمیسیون مشترک موقتا منحل شد [+نامه اعتراضی به قالیباف]

با بررسی طرح صیانت در صحن علنی مجلس، کمیسیون مشترک موقتا منحل شد و در این راستا، هیئت مدیره کمیسیون مشترک، نامه‌ای اعتراضی به قالیباف نوشتند. در ادامه، جزییات این خبر را بررسی می‌کنیم.

راهنمای خرید تکراتو

بعد از مدت‌ها درخواست و مناقشه‌ی برخی از نمایندگان در خصوص بررسی طرح صیانت در صحن علنی مجلس، این طرح بالاخره به صحن علنی رفته و به رای گذاشته می‌شود. این احتمال وجود دارد که این طرح به طور کلی از دستور کار مجلس خارج شود. به دنبال راه یافتن طرح صیانت به صحن علنی مجلس، کمیسیون مشترک نیز موقتا منحل شده است.

کمیسیون مشترک موقتا منحل شد

در روز 22 فروردین و در جلسه غیرعلنی مجلس طرح صیانت برای بررسی به صحن علنی مجلس رفت. در اخبار دیروز سخنانی از نماینده چابهار و نماینده مرودشت وجود داشت که از این اتفاق خبر می‌دادند.

کمیسیون مشترک موقتا منحل شد [+نامه اعتراضی به قالیباف]

امروز نیز جلال رشیدی کوچی، نماینده مرودشت در توییتر خود نوشت:

طرح صیانت با رای قاطع نمایندگان من‌بعد به جای بررسی در کمیسیون مشترک، در صحن مجلس و توسط 290 نماینده بررسی خواهد شد.

معین‌الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار نیز گفته است که طبق تصمیم نمایندگان و در جلسه غیرعلنی مجلس طرح به صحن علنی ارجاع داده شده است.

با بررسی طرح صیانت در صحن علنی مجلس بر اساس قانون، کمیسیون مشترک موقتا منحل شد و رسیدگی و بررسی این طرح به صحن علنی سپرده شد. هنوز مشخص نیست که در صحن علنی چه اتفاقی برای طرح صیانت می‌افتد. بیم و امید از رد شدن کامل این طرح یا تصویب آن همچنان وجود دارد.

نامه اعتراضی هیئت رئیسه کمیسیون مشترک به قالیباف

کمسیون مشترک موقتا منحل شد و اعضاء هیئت رئیسه کمیسیون مشترک در اعتراض به منحل شدن کمیسیون مشترک اعلام کردند که اساسا طرح صیانت در این کمیسیون به رای گذاشته شده و به تصویب رسیده بود. در این نامه به تعداد جلسات و چگونگی تصویب طرح در این جلسات اشاره شده است. در ادامه، متن نامه را می‌خوانید:

نامه اعضای کمسیون مشترک به رئیس مجلس

جناب آقای دکتر قالیباف

رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم؛

با صلوات بر محمد(ص) و آل محمد(ص)؛ استحضار دارید کمیسیون مشترک طرح حمایت پس از برگزاری 13 جلسه رسمی و 35 جلسه جانبی از جمله جلسات کارگروه مشترک با مرکز پژوهشهای مجلس، در تاریخ سوم اسفندماه کلیات طرح را با رأی موافق 19 عضو از 20 نفر اعضای حاضر تصویب کرد. معاون محترم قوانین در ساعت 21 همان روز اقدام به انتشار نامه‌ای خطاب به رئیس کمیسیون مشترک نمودند و به استناد مواد (165)، (166) و (142) آیین نامه داخلی مجلس، روند اخذ آرای اعضای کمیسیون را مغایر آیین نامه دانستند؛ لذا معروض می‌دارد.

1. چنین رویه‌ای بدون اطلاع دقیق از موارد مذکور و مستندات و رسانه‌ای کردن آن ناشی از عدم دقت و کم توجهی به مفاد آیین نامه بوده، در حالی که دقیقا آیین نامه‌های مربوط رعایت گردیده و قابل و ارائه است.

2. این کمیسیون علاوه بر جلسات برگزار شده در دفتر جنابعالی (دو جلسه)، دفتر نائب رئیس محترم اول مجلس (سه جلسه)، جلسات کارگروه کمیته حداقل پانزده جلسه کارشناسی، جلسات متعدد با مرکز پژوهش‌ها، جلسات منظم هفتگی از 1400/7/25 تا 1400/12/3 حداقل چهل و هشت جلسه بررسی و جلسه اظهار نظرات موافقان و مخالفان شکل گرفته است و القاء شبهه عدم رعایت مواد (165) و (166) کاملا نادرست است و اعمال ماده (142) آیین نامه داخلی نیز از اختیارات کمیسیون است.

3. در جلسه 1400/8/25 پس از برگزاری جلسه و طی فرایند بررسی برابر آیین نامه داخلی کلیات طرح آماده رأی گیری بود و لیکن به دلیل دریافت نامه محرمانه مورخ 1400/8/25 وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات که رونوشت آن برای ریاست محترم مجلس نیز ارسال شده بود، در تاریخ 1400/9/1 به دعوت جنابعالی جلسه‌ای با حضور اعضای هیأت رئیسه کمیسیون مشترک طرح، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس محترم مرکز ملی فضای مجازی و معاون محترم قوانین مجلس شورای اسلامی برگزار شد که هدف آن اتخاذ تصمیم درباره درخواست وزیر محترم مبنی بر اعمال نظرات آن وزارتخانه و رئیس محترم مرکز ملی فضای مجازی قبل از بررسی نسخه 26تیرماه 1400 (نسخه تهیه شده توسط مرکز پژوهش‌های مجلس در اجرای ماده (142) آیین نامه داخلی و تصویب شده در کمیسیون فرهنگی قبل از ارسال به صحن) بود. فلذا در آن جلسه مقرر شد در جهت همکاری مجلس و دولت محترم و دبیرخانه شورای عالی فضای مجازی، با رأی اعضای محترم کمیسیون، طرح برای تهیه نسخه جدید به کارگروه مشترک مرکز پژوهشهای مجلس با کمیسیون مشترک ارجاع شود.

این پیشنهاد در جلسه مورخ 1400/9/9 کمیسیون مشترک طرح شد. در آن جلسه که مانند سایر جلسات، کمیسیون با شفافیت کامل و به طور زنده و مستقیم از طریق رسانه‌ها پخش شد، اعضای محترم کمیسیون طرح را جهت تهیه نسخه جدید به کارگروه مشترک ارسال نمودند؛ فلذا تهیه نسخه جدید توسط کارگروه مشترک نه تنها وجاهت دارد، بلکه با توجه به تصمیم جلسه 1400/9/1 و مصوبه جلسه 1400/9/9 کمیسیون، به عنوان تکلیف قانونی معین گردیده و در همان زمان کمیسیون مشترک اراده خود مبنی بر بررسی نسخه جدید را بیان نموده است. حال این سوال مطرح می‌شود چنانچه برابر اعلام معاون محترم قوانین قرار بود کمیسیون مشترک نسخه اولیه ارجاعی به کمیسیون یعنی نسخه ۲26۶ تیرماه 1400 را به رأی بگذارد، اساسا چه نیازی به تشکیل جلسه اول آذر ماه با حضور جنابعالی و سه جلسه بعدی که در حضور نائب رئیس محترم اول و مرکز پژوهش‌های مجلس وجود داشت؟ جنابعالی در جلسه 1400/10/7 به آقایان تقی‌پور و سیاهکلی توصیه فرمودید با توجه به درخواست مرکز پژوهش‌های مجلس طی نامه مورخ 1400/9/30 مهلت مجددا به مدت بیست روز تمدید شود. اگر بنا بود نسخه جدید مورد استفاده قرار نگیرد، آیا این همه صرف وقت برای تهیه نسخه جدید که بسیار پخته تر بوده و به اقرار اکثر صاحب نظران، عمده ایرادات وارد شده به نسخه قبلی در آن مرتفع گردیده است، توجیه منطقی دارد؟

 

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره بررسی طرح صیانت در صحن علنی مجلس چیست؟ لطفا نظرات خود را در قسمت کامنت تکراتو در میان بگذارید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (2 نظر)

    این طرح هم مثل جمع اوری ویدئو و سی دی و ماهواره اخرش شکست میخوره و رو سیاهی برای این نظام میمونه که در تاریخ ثبت خواهد شد

    پاسخ

    بازی های تکراری و نخ نما، این طرح باید تصویب بشه و میشه، صحن علنی و کمسیون ویژه مسخره بازیه همش.
    اینا کاری که بهشون دستور دادن رو انجام میدن.

    پاسخ