آمار خسارات قطعی اینترنت که اخیرا توسط رسانههای مختلفی اعلام شده، توسط رئیس شورای ملی فضای مجازی عجیب قلمداد شده است.
آمار خسارات قطعی اینترنت توسط ابوالحسن فیروزآبادی رئیس مرکز ملی فضای مجازی عجیب قلمداد شد. او ضمن اعلام ایران به عنوان یکی از کشورهای پیشرفته در زمینه اقتصاد دیجیتال، به این نکته اشاره کرد که در روزهای اخیر اقتصاد دیجیتال ایران خسارات سنگینی را بر بدنه خود حس کرده است. همچنین فیروزآبادی، حملات سایبری چند وقت اخیر در کشور را یک جنگ نرم تمامعیار توصیف کرده است.
بیشتر بخوانید: زارع پور: آماری از کسبوکارهای آنلاین فعال در اینستاگرام نداریم / فیلترینگ ربطی به ما ندارد!
آمار خسارات قطعی اینترنت در کشور
رئیس مرکز ملی فضای مجازی اعتقاد دارد ارقام عجیبی از ضرر اقتصاد دیجیتال در روزهای اخیر در کشور اعلام میشود. فیروزآبادی باور دارد: «ایران در اقتصاد دیجیتال، جزو کشورهای توسعهیافته است و در این ایام، شبکه ملی و اقتصاد دیجیتال، در حد رفع نیاز کشور عمل کردهاند.»
به نقل از ایسنا، «ابوالحسن فیروزآبادی»، دبیر شورای عالی فضای مجازی در جلسه شورای فضای مجازی استان کرمان به بحث اقتصاد دیجیتال اشاره کرد و گفت:
اینکه اقتصادمان را در این سطح بیاوریم که فقط در حد دو پلتفرم باشد، جفا به ملت و تواناییهاست. دلمان میخواهد همه پلتفرمها باز باشند، مصوبات شورای عالی فضای مجازی و اسنادی که داریم نشان میدهد از مزایای تکنولوژی برای داشتن یک زندگی باعزت و مرفه طرفداری کردیم. اگر فضای مجازی در ایران توسعه پیدا کرده، با اراده حکومت اسلامی بوده است.
وی با بیان اینکه ارقام عجیبی از ضرر اقتصاد دیجیتال در روزهای اخیر در کشور اعلام میشود، تأکید کرد کشورمان در اقتصاد دیجیتال جزو کشورهای توسعهیافته است: «نظر رهبری و شورای عالی فضای مجازی، توسعه فضای مجازی کشور در تمام حوزهها با رعایت استقلال و امنیت است. در شورای عالی فضای مجازی و دولت سیزدهم، اینکه اقتصاد دیجیتال در کشور توسعه یابد، در رأس برنامههاست، اما باید مدیریت ملی خود را بر فضای مجازی با رعایت استقلال و امنیت داشته باشیم.»
دبیر شورای عالی فضای مجازی اعتقاد دارد شبکه ملی و اقتصاد دیجیتال در حد رفع نیاز کشور در این ایام عمل کرده و از تلاش برای رفع نقاط ضعف خبر داد. فیروزآبادی حملههای سایبری علیه کشور را از لحاظ کمیت و کیفیت، بسیار گسترده توصیف کرد و گفت در فضای مجازی با یک جنگ نرم تمامعیار مواجه بودهاند. او آسیبهای فضای مجازی را 10 برابر بیشتر از فضای حقیقی دانست و گفت:
همانطور که در فضای حقیقی یاد میگیریم بهعنوان یک شهروند، زندگی مصون اجتماعی، اقتصادی و سیاسی داشته باشیم، باید یاد بگیریم در فضای مجازی چگونه سالم زیست کنیم. دولت نیز باید مانند فضای فیزیکی، شرایط امنیت در فضای مجازی را فراهم کند.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی همچنین تأکید کرد که باید پاسخ به اخبار جعلی در کشور ساماندهی شود: «باید فضایی باشد که اخبار جعلی نتواند نقش کنونی را داشته باشد و واکسن آن، سواد استفاده از فضای مجازی است. اینکه خبر درست را از کجا دریافت کرد و در فضای مجازی چگونه سالم زیست کرد.»
وی با طرح این سؤال که آیا شیوه حکومتداری باید مانند قبل از ظهور فضای مجازی باشد؟ عنوان کرد:
«عصر فضای مجازی، امتداد فضای فیزیکی و بعضاً در برخی حوزهها، بزرگتر از فضای فیزیکی است. ثبت و ضبط اطلاعات، علوم و افکار در قالب چندرسانهای، عکس، فیلم، انیمیشن و… در فضای مجازی از آنچه در فضای فیزیکی بهصورت کتاب و… است، بهمراتب بیشتر است. در فضای مجازی تمام کسانی که حضور دارند، کنشگران بالقوه هستند و میتوانند پیام و محتوای خود را ارزان تولید کرده و در سطح جهان پخش کنند.»
بیشتر بخوانید:
- مهمترین و جدیدترین اخبار فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی! / از ضرر قطعی اینترنت تا فیلترینگ اپلیکیشن ها!
- فیلترینگ دائمی اینستاگرام و واتساپ ؛ زمستانی سرد در انتظار کارآفرینان اینترنتی!
- بانوان قربانی فیلترینگ اینستاگرام ؛ بیشترین صاحبان کسب و کارهای اینستاگرامی زنان هستند
- ضرر قطعی اینترنت برای فعالان حوزه واردات ؛ همه متضرر شدهاند!
- آسیب فیلترینگ اینترنت برای صنایع کشور ؛ محدودیتهای اینترنتی چالشآفرین است!
نظر شما درباره آمار خسارات قطعی اینترنت چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.