قطع اینترنت شهرهای مازندران 9 بهمن 1401 ؛ علت قطعی اینترنت در ساری، نکا و قائمشهر چه بود؟

قطع اینترنت شهرهای مازندران 9 بهمن 1401 ؛ علت قطعی اینترنت در ساری، نکا و قائمشهر چه بود؟
تبلیغات
تبلیغات

بنابر گزارش‌هایی از کاربران، اینترنت شهرهای ساری، نکا و قائمشهر امروز برای ساعاتی قطع شده است. اما علت قطع اینترنت شهرهای مازندران 9 بهمن 1401 چیست؟

ظهر امروز و از ساعت 11:15 اینترنت شهرهای ساری، نکا و بخشی از قائمشهر قطع شده است. اما علت قطع اینترنت مازندران 9 بهمن 1401 چه بود؟

بیشتر بخوانید: اقدامات دولت آمریکا برای کاهش محدودیت‌های اینترنتی در ایران ادامه دارد

قطع اینترنت شهرهای مازندران 9 بهمن 1401

به گزارش ایرنا، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران با تایید این خبر گفت: «اینترنت شهرستان‌های ساری، قائمشهر و نکا به علت اختلال در مسیر فیبرنوری از ساعتی قبل قطع شده است». او افزود:

در دو نقطه از مسیر فیبرنوری بابل به قائمشهر و همچنین قائمشهر به ساری اختلال ایجاد شده است که کارشناسان زیرساخت هم‌اکنون برای ارزیابی علت به محل اعزام شده‌اند.

قطع اینترنت شهرهای مازندران 9 بهمن 1401 ؛ علت قطعی اینترنت در ساری، نکا و قائمشهر چه بود؟

اسماعیل اعزی ساعت شروع این قطعی را ۱۱:۱۵ صبح اعلام کرده است. مدیرکل ارتباطات و فناوری ارتباطات استان مازندران زمان دقیق وصل مجدد اینترنت در این شهرستان‌ها را نامشخص اعلام کرد.

او توضیح داد: «همچنین اختلال در تلفن همراه خط ایرانسل در مرکز استان و شهرستان‌های قائمشهر و نکا وجود دارد. این اختلال هم در حوزه تلفن همراه، خانگی و اداری نیز دیده می‌شود».

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما درباره قطع اینترنت شهرهای مازندران 9 بهمن 1401 چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان گذاشته و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.

ع
علی شاهرخ

فارغ‌التحصیل تاریخ و علاقه‌مند به: انیمه‌های ژاپنی، ادبیات قرن نوزدهمی روسیه، موسیقی کلاسیک ایرانی و در عین حال همه جنبه‌های تکنولوژی! عجب بلبشویی!

مشاهده کلیه مقالات منتشر شده
اپلیکیشن و نرم‌افزار

معرفی نرم افزار و اپلیکیشن

مشاهده بیشتر