;
coinex

فعالسازی اینترنت طبقاتی برای اساتید دانشگاه [+متن نامه وزارت علوم]

وزارت علوم برای فعالسازی اینترنت مخصوص اساتید دانشگاه نامه‌نگاری‌ها را آغاز کرده است تا امکان فعالسازی اینترنت طبقاتی برای اساتید دانشگاه فراهم شود.

وزارت علوم با با ارسال نامه‌ای به دانشگاه‌ها از فعالسازی اینترنت طبقاتی برای اساتید دانشگاه‌‌ها خبر داد. معاونت حقوقی وزارت علوم اخیراً نامه‌ای را برای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ارسال کرده که درآن عنوان کرده است تا فهرست اعضای علمی خود که همان اساتید دانشگاه هستند را برای دریافت اینترنت بدون فیلتر معرفی نمایند.

بیشتر بخوانید: تکذیب اینترنت طبقاتی توسط زارع پور ؛‌ همه مردم ما خاص هستند، طبقه نداریم!

فعالسازی اینترنت طبقاتی برای اساتید دانشگاه

«مرتضی فرخی»، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، درخصوص دسترسی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها به اینترنت باز، نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری ارسال کرده است. آن‌طور که به‌صراحت در متن این نامه آمده، ارائه اینترنت باز به اساتید بنابر جدیدترین مصوبه کارگروه فیلترینگ است:

«با عنایت به مصوبه یکصد‌وبیست‌ونهمین جلسه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه، نسبت به تهیه فهرست اعضای محترم هیئت‌علمی آن مؤسسه در قالب فایل اکسل دستور فرمایید و به قید فوریت جهت اقدامات بعدی به این معاونت ارسال کنید.»

فعالسازی اینترنت طبقاتی برای اساتید دانشگاه

تهیه این فهرست در راستای ارائه دسترسی به اینترنت باز به‌منظور استفاده از پلتفرم‌ها و سایت‌های بین‌المللی با محتوای علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری عنوان شده است.

ارائه اینترنت با سطوح دسترسی مختلف اگرچه مدتی است که از سوی وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی مطرح شده، اما در ماه‌های اخیر بیش از پیش جدی شده است. «عیسی زارع‌پور» وزیر ارتباطات، اوایل تیرماه امسال در برنامه جهان‌آرا از رفع فیلتر برخی پلتفرم‌های خاص برای یک‌سری اقشار جامعه خبر داد و گفت:

«پیگیر آن هستیم تا با هماهنگی دستگاه‌های مختلف، در آینده نزدیک برخی اقشار خاص مثل اساتید یا خبرنگاران، برخی پلتفرم‌های فیلتر‌شده براساس نیاز این افراد برایشان گشایش [رفع فیلتر] شود.»

حتی ردپای این اینترنت در سخنان برخی نمایندگان مجلس نیز به‌چشم می‌آید. سرویسی که به اعتقاد کارشناسان و فعالین صنفی، نه‌تنها گره‌ای از مشکلات کسب‌وکارها و اقشار مختلف باز نمی‌کند، بلکه موجب تشدید نارضایتی‌های عمومی نیز می‌شود.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما درباره فعالسازی اینترنت طبقاتی برای اساتید دانشگاه چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها در میان گذاشته و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر