انتظار میرود با استعفای مدیرعامل یوتیوب از سمت خود، نیل موهان مدیر ارشد محصولات جایگزین او در این سمت شود.
سوزان ووجیتسکی با سابقه 25 سال فعالیت در گوگل و 9 سال مدیرعاملی یوتیو، در ایمیلی به کارمندانش اعلام کرده که تصمیم دارد از سمت مدیرعاملی این سرویس محبوب استریم کنارهگیری کرده و روی خانواده، سلامت و پروژههای شخصی خود تمرکز کند.
بیشتر بخوانید: احتمال پخش رایگان کانالهای تلویزیونی در یوتیوب قوت گرفت
استعفای مدیرعامل یوتیوب
در حالی که ووجیتسکی همچنان به عنوان «مشاور» در گوگل و آلفابت حضور خواهد داشت، نیل موهان مدیر ارشد محصولات این شرکت جایگزین او میشود. ووجیتسکی در ایمیل خود نوشت:
«امروز، پس از گذشت نزدیک به 25 سال، تصمیم گرفتهام تا از نقش خود به عنوان رئیس یوتوب کنارهگیری کنم. اکنون زمان مناسبی برای این موضوع است و احساس میکنم که میتوانم این کار را انجام دهم، زیرا ما تیم رهبری باورنکردنی در YouTube داریم.»
نیل موهان، مدیر ارشد قدیمی محصولات یوتیوب جایگزین ووجیتسکی خواهد شد. موهان با خرید DoubleClick توسط گوگل در سال 2007 به غول فناوری پیوست و قبل از اینکه در سال 2015 نقش فعلی خود را به عهده بگیرد، به سمت معاونت تبلیغات نمایشی و ویدیویی یوتوب ارتقا پیدا کرد. در مورد ووجیتسکی نیز گفته شده که او همچنان در گوگل و آلفابت «نقش مشاوره» را به عهده خواهد داشت. ووجیتسکی در ادامه ایمیل خود مینویسد:
«با تمام کارهایی که ما در زمینه ویدیوهای کوتاه یوتیوب، استریم و اشتراک انجام میدهیم، همراه با وعدههای مربوط به هوش مصنوعی، فرصتهای هیجانانگیزتری برای یوتوب در پیش است و نیل فرد مناسبی برای رهبری ما است.»
ووجیتسکی که شانزدهمین کارمند گوگل بوده، در سال 1999 به عنوان اولین مدیر بازاریابی این شرکت کار کرد و سپس کسبوکار تبلیغات آنلاین و خدمات ویدیویی اصلی آن مانند گوگل ویدیو، AdWords و AdSense را رهبری کرد. همچنین او در اوایل دهه 2000 و پس از مشاهده موفقیت یوتیوب، خرید این سرویس را به گوگل پیشنهاد کرده بود.
گوگل در سال 2006 یوتیوب را به ارزش 1.65 میلیارد دلار خریداری کرد و ووجیتسکی را در سال 2014 به عنوان مدیرعامل آن منصوب کرد. تحت رهبری او، تعداد کاربران فعال یوتیوب به بیش از 2.6 میلیارد نفر رسید که 80 میلیون نفر از آنها هزینه ماهانه 11.99 دلاری سرویس استریم را پرداخت میکنند.
در سال 2022 نیز یوتیوب 29.2 میلیارد دلار فروش تبلیغاتی را گزارش کرده بود که بیش از 10 درصد کل درآمد آلفابت را تشکیل میدهد.
بیشتر بخوانید:
- آزمایش ویدیوهای چندزبانه یوتیوب در هند ؛ تماشای ویدیو با دوبله اختصاصی یوتیوب!
- برنامه ایلان ماسک برای جذب یوتیوبرها به توییتر ؛ امکان درآمدزایی بیشتر
- هک اکانت معروف یوتیوب : کلاهبرداران کریپتویی مجدداً وارد صحنه شدند!
دیدگاه شما درباره استعفای مدیرعامل یوتیوب چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان گذاشته و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.
عالیه بره که دیگه برنگرده زنیکه لاشخور عین ننه خوانده مافیابودو البته شباهت عجیبی به سلطان شکرداشت وهمه چیزو سانسور میکردوهمه چیزای معمولی حرام بود وبعدهم عینسلطان شکر فکر میکرد خیلیم شیرینه چقدر این یوتیوب های بیچاره ایرانیو چزوند بخاطراینکه بازدید کننده هاشون از وی پی آن استفاده میکردند بره اونجا که نادر رفت