راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

لایحه ارتقای امنیت زنان تصویب شد؛ جزای نقدی برای ارسال پیام و تصاویر مبتذل برای بانوان

لایحه ارتقای امنیت زنان به تصویب مجلس رسید. براساس این لایحه، ارسال هرگونه تصویر، پیام و یا نماد مبتذل برای زنان جزای نقدی خواهد داشت.

در جلسه امروز مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس لایحه ارتقای امنیت زنان را به تصویب رساندند. بر طبق این لایحه چنانچه فردی برای بانوان پیام، عکس و یا نمادهای مبتذل و مستهجن ارسال کند، محکوم به پرداخت جزای نقدی خواهد شد. هدف از این طرح، پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار عنوان شده است.

راهنمای خرید تکراتو

بیشتر بخوانید: امکان ارسال پیام از بله به ایتا و بالعکس تا پایان فروردین فراهم می‌شود

لایحه ارتقای امنیت زنان توسط مجلس تصویب شد

مجلس شورای اسلامی صبح امروز به کلیات لایحه یک فوریتی «پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» رأی مثبت داد. این لایحه با 190 رأی موافق، 45 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 246 نماینده حاضر، به تصویب رسید.

لایحه مذکور بیش از 50 ماده دارد و هدف آن حمایت از زنان است. در همین راستا نیز وظایف متعددی برای دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف تعیین شده است.

لایحه ارتقای امنیت زنان توسط مجلس تصویب شد

در یکی از مواد لایحه «پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقاء امنیت آنان در برابر سوء رفتار»، ارسال تصویر یا پیام مستهجن و مبتذل از طریق شبکه اجتماعی و پیام‌رسان‌ها، جرم انگاری شده است. طبق ماده 30، هرکس بدون رضایت و برخلاف تمایل زنی، به وسیله سامانه‌های کامپیوتری یا هر وسیله دیگری، پیام، تصویر یا نماد مستهجن یا مبتذل برای وی ارسال کند، مستوجب مجازات می‌شود. البته به شرط آنکه این اقدام، نوعاً موجب آزار روحی نسبت به افراد متعارف شود.

در صورتی که پیام و تصاویر ارسالی مستهجن باشد، فرد خاطی به جزای نقدی درجه شش (بین 2 تا 8 میلیون تومان) و در صورتی که مبتذل باشد، به جزای نقدی درجه هفت (بین یک تا دو میلیون تومان) محکوم می‌شود.

البته آنطور که در ماده 43 آمده است، جرائم موضوع این ماده بسته به شرایط و با تصمیم قضایی، قابل گذشت است. پس از تصویب کلیات یک لایحه، مجلس وارد بررسی جزئیات آن شده و متن هر ماده به رأی نمایندگان مجلس گذاشته می‌شود. بنابراین برای اینکه هر ماده تبدیل به قانون و مستلزم اجرا شود، بایستی رأی موافق نمایندگان را به دست آورد؛ از همین رو امکان تغییر، حذف یا افزودن تبصره به مواد یاد شده وجود دارد. در واقع ممکن است نمایندگان مجلس، مجازات سنگین‌تری را برای خاطیان در نظر بگیرند.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما در خصوص لایحه ارتقای امنیت زنان چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر