براساس تحقیقات جدید، اثر منفی یک روز تنهایی از کشیدن 15 نخ سیگار بیشتر است. تنهایی و انزوا غیر از این موضوع، اثرات جبرانناپذیری بر سلامتی فرد به جای میگذارد.
دکتر ویوک مورتی، جراح کل ایالات متحده آمریکا، معتقد است که اثر منفی یک روز تنهایی از کشیدن 15 نخ سیگار در روز بیشتر است. وی همچنین در ادامه صحبتهای خود اثربخشی تنهایی و انزوا را حتی از چاق بودن و یا ورزش نکردن نیز بیشتر میداند. این پزشک آمریکایی همچنین عنوان کرده است که تنهایی در آینده به یک همهگیری تبدیل خواهد شد و اگر آن را از خود دور نکنید، میتواند مشکلات پیچیدهای را برایتان بهوجود آورد.
بیشتر بخوانید: اعتیاد اینترنتی چیست و چطور میتوان با آن مقابله کرد؟
اثر منفی یک روز تنهایی از کشیدن 15 نخ سیگار در روز هم بیشتر است
به گفته دکتر «ویوک مورتی»، جراح کل ایالات متحده آمریکا، تنهایی و انزوای اجتماعی میتواند به اندازه مصرف 15 نخ سیگار در روز برای انسانها مضر باشد. او همچنین از تنهایی بهعنوان همهگیری بعدی یاد کرده است.
دکتر «ویوک مورتی» به مردم توصیه میکند که بیشتر با دوستان، اقوام و همکاران خود در ارتباط باشند و زمان کمتری را بهصورت آنلاین و در شبکههای اجتماعی بگذرانند. او همچنین توصیه کرده است که برای مقابله با همهگیری تنهایی، نحوه ایجاد و حفظ روابط سالم را باید از کودکی به افراد آموزش داد.
طبق گزارش دیلیمیل، در تحقیقات قبلی مشخص شده بود که افراد تنها، تا 30 درصد بیشتر در معرض بیماریهای قلبی هستند. همچنین خطر بیشتری برای زوال عقل، سکته مغزی، افسردگی، اضطراب و مرگ زودرس آنها وجود دارد.
در طول چند سال گذشته و بهخصوص از زمان همهگیری، انزوای اجتماعی نیز درحال افزایش بوده است. طبق دادههای موجود، آمریکاییها در سال 2020 حدود 20 دقیقه از روز را صرف وقتگذراندن با دوستان خود میکنند که نسبت به دو دهه قبل (60 دقیقه در روز)، این میزان کاهش یافته است.
براساس توضیحاتی که در ادامه این گزارش آمده است، بین سالهای 2003 تا 2020، افراد بهطور ماهانه 20 ساعت کمتر از قبل با دوستان خود وقت گذراندهاند. درهمینحال، زمان تنهایی انسانها نیز 24 ساعت افزایش یافته که احتمالاً قرنطینههای ناشی از کرونا تأثیر زیادی روی آن داشته است.
با وجود این تغییرات، اکنون بیش از نیمی از آمریکاییها، بهویژه بزرگسالان جوانتر، با مشکل تنهایی دستوپنجه نرم میکنند.
دکتر مورتی درباره احساس تنهایی میگوید:
اکنون میدانیم که تنهایی یک احساس رایج است که بسیاری از افراد آن را تجربه میکنند. مثل گرسنگی یا تشنگی. درواقع، بدن زمانی که نمیتواند برخی نیازمندیهای خود برای بقا را پیدا کند، این احساس را برای ما ارسال میکند.
دلیل این موضوع که ارتباط اجتماعی باعث میشود افراد عمر طولانیتر داشته باشند، این است که تنهایی میتواند باعث استرس مزمن شود که در ادامه، التهاب ناشی از آن به بافتها و رگهای خونی آسیب میزند.
بیشتر بخوانید:
- سازمان بهداشت جهانی رسما از خروج از وضعیت اضطراری کرونا خبر داد؛ پاندمی هنوز تمام نشده است!
- رونمایی از تکنولوژی جدیدی که میتواند در بازیابی بینایی افراد نابینا کاربرد داشته باشد
- کشف روشی برای افزایش 80 درصدی طول عمر انسان
دیدگاه شما در خصوص اثر منفی یک روز تنهایی در مقایسه با 15 نخ سیگار چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.