راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

کشف روشی جدید برای ذخیره داده در DNA ؛ پایان دوران دیتاسنترهای عظیم و پرمصرف!

دانشمندان در جدیدترین دستاوردهای خود موفق به ذخیره داده در DNA شدند. البته ذخیره داده پیش‌تر نیز با روشی متفاوت توسط مایکروسافت انجام گرفته بود.

برخی از دانشمندان زبده با همکاری غول تکنولوژی جهان توانستند روشی جدید برای ذخیره داده در DNA کشف کنند. با این کشف جدید احتمالاً در آینده‌ای نزدیک وجود دیتاسنترهای بزرگ و پرمصرف به خاطره تبدیل خواهد شد. علی‌رغم اینکه آزمون خطای روش کشف شده دانشمندان بسیار بالاست، آنها یک میکروکپسول پروتئینی و یک پلیمر بوجود آوردند تا آزمون خطای این روش نیز از بین برود.

راهنمای خرید تکراتو

بیشتر بخوانید: گروهی از دانشمندان مدعی امکان بازگرداندن زمان در سیستم‌های کوانتومی شدند!

ذخیره داده در DNA با روشی جدید بوسیله دانشمندان و همکاری مایکروسافت محقق شد

ذخیره داده‌ها در DNA مانند داستان‌های علمی تخیلی به نظر می‌رسد. اما دانشمندان روش‌هایی را برای ذخیره داده‌ها با DNA مصنوعی ابداع کرده‌اند که این رویا را یک قدم دیگر به واقعیت نزدیک کرده است. بنابراین می‌توان انتظار داشت تا پنج سال آینده اولین دیتاسنتر DNA آغاز به کار کند.

ذخیره‌سازی داده‌ها در DNA مزایای بسیاری دارد. به‌عنوان مثال، یک فایل DNA بسیار فشرده‌تر ذخیره می‌شود، و طول عمر داده‌ها نیز طولانی‌تر است. اما شاید مهمتر از همه این فناوری جدید، نیاز به مراکز داده بزرگ و پر مصرف را از بین می‌برد. توسعه چنین مراکزی مهم است، زیرا در سال‌های آتی ما آنقدر داده‌های مختلف در سراسر جهان تولید خواهیم کرد که قادر به ذخیره نیمی از آن نخواهیم بود.

ذخیره داده در DNA با روشی جدید بوسیله دانشمندان و همکاری مایکروسافت محقق شد

گروهی از دانشمندان با همکاری شرکت مایکروسافت، روش جدیدی برای ذخیره داده‌ها با DNA مصنوعی ایجاد کرده‌اند که نتایج آن در مجله Nature Nanotechnology منتشر شده است. روش PCR که در حال حاضر برای این کار استفاده می‌شود بسیار مستعد خطا است. محققان برای حل این مشکل یک میکروکپسول پروتئینی و یک پلیمر ایجاد کرده‌اند.

یکی از دانشمندان دخیل در پروژه می‌گوید که این کپسول‌ها دارای خواص حرارتی هستند که می‌توانیم از آن‌ها به نفع خود استفاده کنیم. بالاتر از ۵۰ درجه سانتیگراد، کپسول‌ها خود را مهر و موم می‌کنند و اجازه می‌دهند روند PCR به طور جداگانه در هر کپسول انجام شود. پس امکان بروز خطا کاهش می‌یابد.

مهندسان با استفاده از این روش که «PCR با ترمو» نامیده شده تاکنون توانسته‌اند ۲۵ پوشه را همزمان و بدون خطای قابل توجهی بخواند. اگر دوباره دما را پایین بیاورید، نسخه‌ها از کپسول جدا می‌شوند. با این روش محققان از ۳۵ درصد خطا به زیر یک درصد خطا رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما در خصوص ذخیره داده در DNA چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر