آمریکا بهمنظور دسترسی عموم به اینترنت پرسرعت، قصد سرمایهگذاری 42 میلیارد دلاری را دارد. دولت بایدن این بودجه را تا سال 2030 درنظر گرفته است.
برنامه سرمایهگذاری 42 میلیارد دلاری در حوزه اینترنت پرسرعت درواقع بخشی از برنامه جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا، جهت ارتقای زیرساختهای این کشور بوده که در سال 2021 با بودجه یک تریلیون دلاری بهتصویب رسید. حالا با بودجه 42 میلیارد دلاری، عموم مردم حتی در نقاط کور و دورافتاده هم امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت را خواهند داشت.
روز دوشنبه، بایدن طی یک سخنرانی در کاخ سفید ضمن اشاره به این موضوع عنوان کرد که این بزرگترین سرمایهگذاری بوده که آمریکا تا به امروز جهت دسترسی به اینترنت پرسرعت درنظر گرفته است. همچنین او بر این موضوع تأکید کرد که در جهان امروز دسترسی به اینترنت، بهاندازه برق، آب و سایر خدمات اساسی پراهمیت است.
گفتنی است که ایالاتمتحده بهمنظور دسترسی عموم به اینترنت پرسرعت تا سال 2030، این بودجهای 42 میلیارد دلاری را در نظر گرفته که آن را میان ایالتهای مختلف خود تقسیم خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: اینترنت بیسیم لیزری در راه است؛ سریعتر و فراتر از هر محدودیتی!
سرمایهگذاری 42 میلیارد دلاری آمریکا در حوزه اینترنت پرسرعت
در تقسیمبندی این بودجه، تگزاس و کالیفرنیا که بهعنوان پرجمعیتترین ایالتهای آمریکا، هرکدام بهترتیب رقمی در حدود 3.1 و 1.9 میلیارد دلار دریافت خواهند کرد. از طرفی نام ایالتهای کمجمعیتتر هم در صدر لیست دریافتکنندگان این بودجه قرار دارد. بهعنوان نمونه، ایالتهای ویرجینیا، آلاباما و لوئیزیانا هم که دارای مناطق دورافتاده هستند، بودجه را دریافت خواهند کرد.
در تعدادی از ایالتها، مناطق دورافتاده و نقاط کور از نظر دسترسی به اینترنت دیده میشود که نیاز به توسعه زیرساختهای لازم برای آنها دارند. اختصاص چنین بودجهای این امکان را خواهد داد تا عموم مردم بتوانند حتی در نقاط دورافتاده هم به اینترنت دسترسی یابند یا در صورتی که شبکه اینترنت آنها ضعیف است، ارتقا پیدا کند. به همین جهت دولت فدرال در این فاز 42 میلیارد دلار بین 50 ایالت و استان تقسیم خواهد کرد.
تا سال 2030 این بودجه قرار است برای دسترسی عموم به اینترنت پرسرعت مصرف شود. لازم به ذکر است که این طرح تحت عنوان برنامه دسترسی به اینترنت پرسرعت برای عموم از سال 2021 آغاز شده است که در آن سال بودجهای یک تریلیون دلاری برای آن به تصویب رسیده بود.
بیشتر بخوانید:
- استفاده از اینترنت استارلینک در ارتش ژاپن آغاز شد
- استخدام یک نابغه 14 ساله در اسپیس ایکس به عنوان مهندس نرمافزار استارلینک
- عرضه اینترنت ماهوارهای به شهروندان عراقی ؛ حسرتی دیگر برای هر ایرانی!
دیدگاه شما در خصوص سرمایهگذاری 42 میلیارد دلاری آمریکا در زمینه اینترنت پرسرعت چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.