ماجرای اعتراف ایلان ماسک درواقع به اظهار نظر او در برابر سناتورهای آمریکایی در خصوص ضرورت همکاری با چین در حوزه هوش مصنوعی مربوط است.
همکاری جنجالیترین کارآفرین تاریخ با کشور چین بر سر قانونگذاری در تکنولوژی هوش مصنوعی منجربه اعتراف ایلان ماسک در برابر سناتورهای آمریکایی شد. ماسک در یک گفتوگوی صوتی در توییتر با دو نماینده کنگره ایالات متحده آمریکایی اعلام کرد که چین برای همکاری بینالمللی در زمینه قانونگذاری هوش مصنوعی آماده است. البته ظاهراً این مهم در سفر اخیر ایلان ماسک به کشور چین حاصل شده است.
بیشتر بخوانید: ستایش ایلان ماسک از روند پیشرفت چین در حوزه هوش مصنوعی
علاقه به چین منجر به اعتراف ایلان ماسک در برابر سناتورها شد
ایلان ماسک در جلسه صوتی توییتری که با حضور دو نماینده مجلس ایالات متحده برگزار شد، گفت چین به کار در چهارچوبی بینالمللی برای همکاری در قانونگذاری هوش مصنوعی علاقهمند است. ماسک این سخنان را براساس گفتوگو با شماری از مقامهای چین در سفرش به این کشور مطرح کرد.
مدیرعامل تسلا و توییتر مدتها است که خواستار وضع قوانینی جهانی برای کنترل بر هوش مصنوعی شده و در سالهای قبل این فناوری را تهدیدی برای بشر خطاب کرده بود. ماسک میگوید این نکته را در دیدار با رهبران جهان ازجمله رهبران چین مطرح کرده است و اکنون تقریباً همه بر این باور هستند که هوش مصنوعی باید قانونمند شود.
ایلان ماسک میگوید به مقامهای دولت چین هشدار داده است که هوش مصنوعی فوق هوشمند میتواند کل این کشور را تحت کنترل خود درآورد. بهگفته ماسک، چینیها در حال انجام اقداماتی برای قانونمندکردن هوش مصنوعی هستند و درباره خطرهای این فناوری نگراناند. ماسک در جلسه توییتر گفت که بهنوعی طرفدار چین محسوب میشود.
ایلان ماسک همواره یکی از مدافعان چین بوده و این کشور را تحسین کرده است. ماسک بهطور ویژه سبک فعالیتهای نیروی کار چین را تحسین کرده است. او در جلسه اخیر گفت که منافعی در چین دارد؛ ازجمله کارخانه تسلا در شانگهای که تاکنون بیش از سه میلیون خودرو تولید کرده است.
یکی از سناتورهای آمریکایی حاضر در جلسه مذکور دیدگاه متفاوتی درباره چین داشت. او گفت احتمال اینکه چین از هوش مصنوعی برای سرکوب آزادی بیان و مذاهب استفاده کند، بیشتر است. او در ادامه اضافه کرد که شک دارد چین توسعه هوش مصنوعی را با سرعت کمتری پیش ببرد.
ایلان ماسک، یکی از منتقدان جدی هوش مصنوعی، در روزهای اخیر شرکت هوش مصنوعی xAI را با هدف «درک ماهیت واقعیت هستی» راهاندازی کرده است.
بیشتر بخوانید:
- پدرخوانده هوش مصنوعی: هوش مصنوعی میتواند به گسترش فقر منجر شود
- اعتراف گوگل: از اطلاعات عمومی کاربران برای تولید مدل های هوش مصنوعی استفاده میکنیم
- بهترین سایت های هوش مصنوعی برای گرافیست ها
نظر شما درباره اعتراف ایلان ماسک در برابر سناتورها در مضوع همکاری با چین چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.
الان کجا دقیقا گفته طرفدار چینه ؟!
چینی ها دروغگوند ، و آمریکا اینو میدونه و زرنگتر از این حرف هاست که به حرف ایلان ماسک گوش کنه