وزیر کشور هم نسبت به هک اسنپ فود واکنش نشان داد. بلاشک یک پای مسئولیت همه حملات سایبری به وزارت ارتباطات برمیگردد. اما از نظر وزیر کشور دو نهاد دیگر مسئولند. در ادامه مطلب با تکراتو همراه باشید.
از زمان هک اسنپ فود به عنوان بزرگترین سرویس سفارش آنلاین غذا در ایران، افراد و نهادهای بسیاری نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و انتقادهای خود را نسبت به امنیت پایین سرویسها در کشور ارائه دادند.
تاکنون هیچ نهادی مسئولیت حملات هکری پیشین ازجمله هک سامانههای سوخت و اسنپ فود را گردن نگرفته است. حال وزیر کشور نسبت به این موضوع واکنش متفاوتی نشان داده و وزارت ارتباطات، سازمان پدافند غیرعامل و افتا (سازمان فناوری اطلاعات) را مقصر دانست.
بیشتر بخوانید: اطلاعات اسنپ فود چقدر ارزش قیمتی دارد؟ چه کسانی این اطلاعات را میخرند [+ویدئو]
مقصر هک اسنپ فود کیست؟
احمد وحیدی، وزیر کشور در واکنش به ماجرای هک اخیر اسنپ فود و افشای اطلاعات کاربران گفت: «چند دستگاه موظف هستند که با موضوع هکهای سایبری برخورد و امنیت سایبری را پیگیری کنند.»
«وحیدی» افتا، سازمان پدافند غیرعامل و وزارت ارتباطات را در حوزه امنیت سایبری، مسئول دانست و اعلام کرد که آنها دستورات و راهنماییهای لازم را ارائه میکنند:
«مهم است آنهایی که این اطلاعات را دارند، مطابق دستورالعملها، خودشان را تقویت کنند و ایمنی اطلاعاتی که نزدشان است، تأمین نمایند.»
به نظر میرسد که ماجرای حمله سایبری به اسنپ فود حجمه بزرگی در کشور ایجاد کرده و کاربران و مسئولین دولتی خطراتی را در این مورد متوجه خود و افراد کردهاند. با نگاهی با میزان اطلاعات از دست رفته میتوان حدس زد که هکرها در صورت فروش آنها علی رغم سودی که به جیب میزنند، خطرات هکهای بعدی را برای کاربران این سرویس سفارش آنلاین غذا افزایش دادهاند.
بیشتر بخوانید:
- تیرخلاص بر پیکر اطلاعات هک شده از اسنپ فود [به روزرسانی شد]
- پیام های لو رفته کاربران اسنپ فود ؛ از پرملات بزن تا فرماندمون داره بر میگرده!
- برای دفع حملات هکری به پمپ بنزین ها، دستگاه های کارت سوخت بومی سازی می شوند
نظر شما چیست؟ شما چقدر ماجرای هک اسنپ فود را بزرگ میدانید؟ لطفاً نقطه نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
مطلب خوبی بود همکار عزیزم موفق باشی