اولین رویداد ملی ساخت تراشه میکروالکترومکانیک به زودی آغاز میشود. این رویداد حاصل همکاری برنامه ملی میکروالکترومکانیک و ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو معاونت علمی است.
نخستین رویداد ملی ساخت تراشه میکروالکترومکانیک با همکاری برنامه ملی میکروالکترومکانیک و ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو معاونت علمی و فناروی ریاست جمهوری از اردیبهشتماه سال 1403 آغاز خواهد شد. در این رویداد شرکتکنندگان در دو بخش مسابقه شامل ساخت فشارسنج و ساخت سنسور شتابسنج تکمحوره به رقابت خواهند پرداخت. در ادامه نوشته به کاربردهای این دو وسیله الکترونیکی میپردازیم.
بیشتر بخوانید: در رویداد هوش مصنوعی، محصول و اختراع مطرح شد؛ برای مهاجرت، اختراع ثبت نکنید
رویداد ملی ساخت تراشه میکروالکترومکانیک اردیهشتماه 1403 برگزار میشود
طبق گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، رویداد ملی ساخت تراشه میکروالکترومکانیکی شامل مسابقه ساخت فشارسنج (Pressure Sensor) و مسابقه ساخت سنسور شتابسنج تکمحوره (Uniaxial Accelerometer) است.
کاربردهای فشارسنج در خودرو، دستگاههای لوازم خانگی، مانیتورینگ پزشکی، تجهیزات ورزشی و لوازم پوشیدنی و سنسور شتابسنج تکمحوره در پایش سازهها، راهآهن، خودرو، گامشمار، رباتیک و …است.
مهلت ارسال طرحهای پیشنهادی، ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۲، زمان اعلام نتایج فروردینماه و زمان شروع به کار تیمهای برگزیده، اردیبهشتماه سال آینده اعلام شده است.
متقاضیان میتوانند ضمن اطلاع از مشخصات فنی و ارسال طرحهای پیشنهادی خود به نشانی الکترونیک clab.cleanroom@sharif.edu برای کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای ۶۶۱۶۸۲۳۰ و ۶۶۱۶۶۲۱۷ – در ساعات اداری – تماس بگیرند.
شایان ذکر است تیمهای اول هر محور رویداد ۱۰۰ میلیون تومان و تیمهای دوم هر محور رویداد ۵۰ میلیون تومان دریافت خواهند کرد.
برگزاری کارگاههای آموزشی و مشاوره فنی ساخت به طرحهای برگزیده، ارائه خدمات ساخت تراشه، خدمات زیرساخت آزمون و بستهبندی تراشهها، حمایت از تجاریسازی محصول با اولویت خودرویی، تجهیزات پزشکی و لوازم خانگی و اختصاص فضا جهت طراحی و ساخت از دیگر حمایتهایی است که شرکتکنندگان رویداد از آن بهرهمند خواهند شد.
بیشتر بخوانید:
- معاون علمی رئیس جمهور: رونق استارتاپهای دیجیتالی مدیون توسعه اینترنت 4G است
- معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان: توسعه هوش مصنوعی مغز را کوچک میکند
- راهاندازی مرکز اصالت سنجی تراشههای بومی ، ارتباطی موثر بین طراحان ریزتراشه و شرکتهای ایرانی
نظر شما در خصوص برگزاری این مسابقه هیجانانگیر چیست؟ لطفاً نظرات خود را برای ما کامنت کنید.