;
coinex

بهترین کیبوردهای اندروید ؛ با برترین اپلیکیشن‌های صفحه کلید اندرویدی آشنا شوید

هر قدر هم که انگشتان فرزی داشته باشید باز هم برای سریع تایپ کردن به یک کیبورد خوب نیاز دارید. در این نوشتار به معرفی بهترین کیبوردهای اندروید پرداخته‌ایم.

گاهی اوقات صفحه کلید استاندارد یک گوشی هوشمند چندان کارآمد نیست. خوشبختانه هزاران صفحه کلید با پیش زمینه‌های زیبا، ویژگی‌های کاربردی و توانایی پشتیبانی زبان‌های متفاوت در گوگل پلی استور (Google Play Store) برای دانلود وجود دارد. با این حال قبل از انتخاب و نصب یکی از این اپلیکیشن‌ها باید نسبت به خطراتی که بدافزارها می‌توانند برای گوشی شما داشته باشند، آگاهی پیدا کنید.

به همین دلیل است که اپل به عنوان یک سازنده محدودیت‌های زیادی را در راه سازندگان نرم افزارهای واسط برای ساختن یک برنامه اعمال می‌کند. امروزه داشتن یک صفحه کلید واسط  به دلیل در اختیار گذاشتن ویژگی‌های مختلف، اهمیت زیادی دارد، با همه تفاسیر انتخاب یک صفحه کلید برتر در میان صدها گزینه موجود کمی سخت است.

به همین دلیل ما در این مطلب با در نظر گیری معیارهایی نظیر ویژگی‌های کاربردی، طراحی زیبا، امنیت کاربر و کاربرد آسان و سلامت برنامه، سعی کرده‌ایم که بهترین کیبوردهای اندروید را به شما معرفی کنیم که همگی در پلی استور قابل دانلود هستند. با تکراتو همراه باشید.

بهترین کیبوردهای اندروید

سوییفت کی (SwiftKey)

سوییفت کی

سوییفت کی در گوگل پلی استور رتبه و محبوبیت بسیار بالایی دارد. کاربران وفادار به این برنامه گفته‌اند که توانایی منحصر بفرد این نرم افزار در پیشنهاد کردن لغات، دقت بالا و ایموجی‌های پیشگویانه از جمله مشخصاتی هستند که سوییفت کی را به یکی از بهترین کیبوردهای اندروید تبدیل کرده‌اند. این صفحه کلید شما را قادر می‌سازد تا به راحتی از زبان‌های مختلف استفاده کنید. به همین دلیل برای افرادی که به چند زبان متفاوت مسلط هستند، محبوبیت بالایی دارد.

سوییفت کی یک خط مشی خاص را در رابطه با حریم خصوصی کاربر دنبال می‌کند و از این طریق دیتاهای خاص را دسته بندی می‌کند. این امر باعث می‌شود که این صفحه کلید ضمن محافظت از داده‌های حساس مانند اطلاعات ورود به یک سایت یا اطلاعات یک کارت اعتباری، عادت‌های تایپ کردن کاربر را نیز یاد بگیرد.


بیشتر بخوانید: بهترین صفحه کلیدهای گیمینگ ۲۰۱۸


سوییفت کی این امکان را برای کاربر فراهم می‌کند که به اختیار خود اطلاعات حساس را در سرویس‌های کلود ذخیره کرده یا آن‌ها را حذف نماید. این صفحه کلید علاوه بر این، تم‌ها و ویژگی‌های مختلفی را نیز در اختیار شما می‌گذارد.

گوگل کیبورد (Google Keyboard)

گوگل کیبورد (Google Keyboard)

گوگل کیبورد زیباترین صفحه کلید موجود در بازار نیست، اما اگر که به دنبال نرم افزاری هستید که بتواند به خوبی با سیستم عامل یک گوشی اندروید یکپارچه شود و علاوه بر این از حریم خصوصی شما هم به طور کامل محافظت کند، گزینه بسیار خوبی محسوب می‌شود. این صفحه کلید زبان‌ها و دیکشنری‌های مختلفی را ارائه می‌کند و ممکن است که بسته به گوشی کاربر در یک قالب خام هم ارائه شود.

اگر که دستگاه شما نسخه 4.4 سیستم عامل اندروید یا نسخه‌های جدیدتر این پلتفرم را در اختیار دارد، گوگل کیبورد می‌تواند ایموجی‌های مختلف و میانبرهای بسیار خوبی را نیز در اختیار شما بگذارد. این صفحه کلید همان طور که از نامش پیدا است توسط گوگل ساخته شده و به همین دلیل می‌توانید اطمینان داشته باشید که گوشی یا تبلت شما را به هیچ بدافزاری آلوده نمی‌کند.

 

فلکسی کیبورد (Fleksy Keyboard)

فلکسی کیبورد (Fleksy Keyboard)

فلکسی کیبورد تا به حال دو بار لقب سریع‌ترین صفحه کلید جهان را به خود اختصاص داده است. به همین دلیل اگر که به دنبال یک صفحه کلید سریع با ماهیت تنظیم پذیری منحصر بفرد هستید، انتخاب بسیار خوبی برای شما محسوب می‌شود. این صفحه کلید رایگان و فاقد هرگونه تبلیغ است و شما را قادر می‌سازد تا با لمس کردن یک حرف از آن استفاده کنید و با استفاده از فرامین لمسی و یا آپشن‌های اصلاح سازی خودکار لغت مورد نظرتان را حذف یا تصحیح نمایید.

کاربر علاوه بر این می‌تواند ابعاد این صفحه کلید را کوچک یا بزرگ کند و رنگ یا طراحی آن را نیز تغییر دهد. فلکسی خط مشی خاصی را نیز در رابطه با حریم خصوصی کاربر دنبال می‌کند. این نرم افزار به گونه‌ای شفاف به شما می‌گوید که می‌خواهد به چه اطلاعاتی دسترسی داشته باشد. با استفاده از این نرم افزار کاربر می‌تواند برنامه‌های غیرضروری خود را نیز پاک کند.

سوایپ کیبورد (Swype Keyboard)

سوایپ کیبورد (Swype Keyboard)

سوایپ کیبورد شما را قادر می‌سازد تا بدون برداشتن انگشت خود از روی صفحه کلید یک لغت کامل را تایپ کنید. این صفحه کلید، 5 سال پیش به قابلیت نوشتن جملات مجهز شد. نسخه کامل این کیبورد یک دلار قیمت دارد؛ اگرچه که کاربر می‌تواند نسخه رایگان آن را نیز بر روی گوشی خود نصب کند.

برای تایپ کردن شما باید یک خط را بر روی چند حرف بکشید و سپس قابلیت اصلاح سازی خودکار سوایپ تشخیص می‌دهد که کدام حروف برای شکل دادن به لغت مورد نیاز شما لازم هستند. سوایپ کیبورد دقت بسیار بالا و کاربرد مبتکرانه‌ای دارد. این صفحه کلید علاوه بر این می‌تواند امکان استفاده از زبان‌های مختلف، فرامین لمسی و تایپ صوتی را هم برای شما فراهم سازد.

توانایی ارائه تم‌های مختلف، تغییر دادن اندازه کلیدها و ذخیره سازی تنظیمات بین چند دستگاه از جمله ویژگی‌هایی هستند که سوایپ کیبورد را به یکی از بهترین صفحه کلیدهای اندروید موجود در بازار تبدیل کرده‌اند.

تاچ پال (TouchPal)

تاچ پال (TouchPal)

تاچ پال در حدود یک دهه در اختیار کاربران اندروید بوده است و از این رو می‌توانید نسبت به امنیت بسیار بالای این نرم افزار اطمینان داشته باشید. این صفحه کلید رایگان علاوه بر این توانایی تشخیص صدا و ارائه قابلیت تایپ بدون وقفه، اموجی‌ها و استیکرهای مختلف را نیز دارد و همچنین ترفندهای منحصر بفردی را نیز در اختیار شما می‌گذارد.

تاچ پال توانایی کار با افزودنی‌های مورد نیاز شما را هم دارد و می‌تواند یک فروشگاه نرم افزاری کوچک را نیز برای انجام امور تبلیغاتی به شما هدیه کند. نسخه رایگان این نرم افزار دارای تبلیغات تمام صفحه زیادی است؛ اگر که نمی‌توانید آگهی‌های تبلیغاتی را تحمل کنید باید به طور سالانه مبلغی معادل 5 دلار را برای استفاده از این صفحه کلید بپردازید.

مینیوم (Minuum)

مینیوم (Minuum)

مشخصه‌ای که مینیوم را به یکی از بهترین کیبوردهای اندروید تبدیل کرده، کوچک بودن آن است. این نرم افزار متراکم شده است تا قابلیت اصلاح سازی خودکار بهتری را برای تشخیص اشتباهات تایپی، در اختیار شما بگذارد. این قابلیت مخصوصا در صورتی که از گوشی هوشمندی مثل آیفون SE یا گوشی‌های دارای نمایشگر کوچک‌تر استفاده می‌کنید، کارایی بسیار خوبی را در اختیار شما می‌گذارد.

مینیوم امکان تغییر دادن اندازه صفحه کلید و متراکم سازی ردیف‌های حروف اضافی را نیز برای شما فراهم خواهد کرد. رابط کاربری این صفحه کلید نیز کارایی بسیار بالایی داشته و توانایی پشتیبانی ساعت‌های هوشمند و گوگل گلس را نیز دارد. قابلیت حریم خصوصی مینیوم، امکان به اشتراک گذاری دیتای صفحه کلید بدون ذکر کردن نام کاربر را هم در اختیار شما می‌گذارد.

مایکروسافت کیبورد فور اکسل (Microsoft Keyboard for Excel)

مایکروسافت کیبورد فور اکسل (Microsoft Keyboard for Excel)

این صفحه کلید یک کیبورد خاص است و تایپ کردن در فضای نرم افزار اکسل را نیز تا حد زیادی برای شما ساده می‌کند. کیبورد اکسل برای مایکروسافت، در واقع یک کیبورد آزمایشی محسوب می‌شود. این برنامه برای وارد کردن اعداد طراحی و بهینه سازی شده و فاقد ویژگی‌هایی مانند توانایی اصلاح سازی خودکار و پشتیبانی فرامین لمسی است.

اگر که با اعداد زیاد کار می‌کنید این صفحه کلید به عنوان یکی از بهترین کیبوردهای اندرویدی انتخاب بسیار خوبی برای شما محسوب می‌شود در غیر این صورت علاقه زیادی به آن پیدا نمی‌کنید.

کروما کیبورد (Chrooma Keyboard)

کروما کیبورد (Chrooma Keyboard)

اگر که به دنبال یک صفحه کلید رایگان و سبک هستید تا به راحتی با آن بدون وقفه کار کنید، کروما کیبورد گزینه مورد نظر شما است. این نرم افزار ساده، سریع و کاربردی به واسطه رنگ‌های خود سختی فرآیند تایپ کردن را برای شما تا حد ممکن کاهش می‌دهد و هر بار که توسط کاربر تغییر می‌کند با کمک سبک زیباشناختی گوگل رنگ‌های خود را با تغییرات اعمال شده توسط کاربر تطبیق می‌دهد تا تایپ کردن یک مطلب را برای شما لذت بخش‌تر کند.

گو کیبورد (Go Keyboard)

گو کیبورد (Go Keyboard)

اگر که می‌خواهید به صفحه کلیدهای زیادی دسترسی داشته باشید، گو کیبورد، انتخاب بسیار خوبی برای شما به شمار می‌آید. این صفحه کلید به تم‌های بسیار زیادی مجهز شده و از این رو می‌تواند رنگ و ترکیب مورد علاقه شما را نشان دهد. گو کیبورد علاوه بر این، ویژگی ایموجی‌ها و ویژگی‌های جذاب دیگری را نیز در اختیار شما می‌گذارد. این صفحه کلید متاسفانه تبلیغات زیادی دارد و برخی از آن‌ها را در بالای صفحه نمایش گوشی شما ظاهر می‌کند.

هکرز کیبورد (Hacker’s Keyboard)

هکرز کیبورد (Hacker’s Keyboard)

آیا تا به حال سعی کرده‌اید که از فاصله‌ای دور با استفاده از یک دستگاه اندروید به رایانه یا ترمینال لینوکس دسترسی پیدا کنید؟ اگر که این کار را انجام داده‌اید، می‌دانید که وارد کردن یک فرمان مانند control-alt-delete بدون دسترسی داشتن به کلیدهای یک صفحه کلید رایانه چقدر سخت می‌شود.

هکرز کیبورد با شبیه سازی یک صفحه کلید رایانه‌ای، فرآیند وارد سازی این فرمان‌ها را به میزان زیادی برای شما ساده می‌کند. این نرم افزار مخصوصا در هنگامی که می‌خواهید از کلیدهای جهت دار، ALT و عملیاتی استفاده کنید، کارایی شما را افزایش می‌دهد. اگر که از نرم افزار تیم ویوور (TeamViewer) یا یک شبیه ساز ترمینالی استفاده می‌کنید، هکرز کیبورد انتخاب بسیار خوبی برای شما محسوب می‌شود.

گیف کیبورد (GIF Keyboard)

گیف کیبورد (GIF Keyboard)

اگر که به فایل‌های گیف علاقه شدیدی دارید و در جستجوی یک نرم افزار هستید که بتوانید به واسطه آن به راحتی فایل‌های انیمیشنی گرافیکی مورد نظر خود را به اشتراک بگذارید، گیف کیبورد انتخاب خوبی برای شما به شمار می‌آید. این اپلیکیشن یک صفحه کلید نیست، بلکه در واقع بیشتر شبیه به یک نرم افزار است که امکان جستجوی فایل‌های گیف مختلف و تغییر دادن آن‌ها به منظور به اشتراک گذاری در پلتفرم‌های پیام رسانی گوناگون را برای شما فراهم می‌سازد.


بیشتر بخوانید: اپلیکیشن های جایگزین تلگرام ؛ انتخاب بهترین پیام رسان


گوگل هندرایتینگ اینپوت (Google Handwriting Input)

گوگل هندرایتینگ اینپوت (Google Handwriting Input)

بعضی از کاربران از گوشی‌هایی مثل گلکسی نوت سامسونگ که به قلم‌ استایلوس مجهز شده‌، استفاده می‌کنند. برای این دسته از کاربران نوشتن با قلم این گوشی‌ها یک تجربه لذت بخش است. گوگل با ارائه نرم افزار هندرایتینگ اینپوت سعی کرده است که لذت نوشتن یک یادداشت با استفاده از این قلم‌ها را برای شما بیشتر کند.

این نرم افزار امکان نوشتن عبارت‌های طولانی را برای شما فراهم می‌سازد. ساخته شدن این برنامه توسط گوگل این اطمینان را نیز به شما می‌دهد که یک برنامه مطمئن و عاری از بدافزار را بر روی گوشی خود نصب کرده‌اید.

جینجر کیبورد (Ginger Keyboard)

جینجر کیبورد (Ginger Keyboard)

جینجر کیبورد یکی دیگر از بهترین کیبوردهای اندروید موجود در بازار است. این کیبورد همه ویژگی‌هایی را که شما از یک صفحه کلید انتظار دارید مانند لغت‌های از پیش تعیین شده، اموجی‌های کاربردی و قابلیت اصلاح سازی لغت را در خود دارد. جینجر همچنین توانایی تشخیص اشتباهات دستوری متن نوشته شده توسط کاربر را دارد و می‌تواند آپشن‌هایی را نیز برای ترجمه کردن مطلب و اضافه کردن نرم افزارها به یک نوار هوشمند را نیز در اختیار شما بگذارد. سازنده جینجر چند بازی را نیز به آن اضافه کردن است تا کاربر بتواند اوقات فراغت خوبی را برای خود ایجاد کند.

چیتا کیبورد (Cheetah Keyboard)

چیتا کیبورد (Cheetah Keyboard)

اگر که به دنبال یک صفحه کلید زیبا و محبوب هستید، می‌توانید از چیتا کیبورد و ویژگی‌های 3 بعدی این نرم افزار استفاده کنید. این کیبورد امکان پیدا کردن تم‌های مورد علاقه‌تان را برای شما فراهم می‌سازد و علاوه بر این توانایی پشتیبانی تم‌های DIY را نیز دارد و از این رو کاربر را قادر می‌سازد تا فونت‌ها، صداها و تصاویر مختلف را با یکدیگر ترکیب کند تا یک تم خاص بسازد.

قابلیت پیش بینی مطلب، تایپ حرکتی و اصلاح سازی خودکار از جمله ویژگی‌هایی هستند که چیتا کیبورد را به یکی از بهترین کیبوردهای اندروید موجود در بازار تبدیل کرده‌ است.

نکات امنیتی

بعضی از نرم افزارهای صفحه کلید خطراتی را برای گوشی های شما ایجاد می‌کنند، از این رو باید مراقب باشید که چه نرم افزاری را دانلود و نصب می‌کنید. یکی از روش‌های مراقبت از یک دستگاه در مقابل بدافزارها، دانلود نرم افزارها از فروشگاه گوگل پلی استور است.


بیشتر بخوانید: آموزش حذف بدافزارهای اندرویدی ؛ اپلیکیشن های مزاحم را پاک کنید


نرم افزارهایی که در خارج از گوگل پلی استور عرضه شده‌اند، می‌توانند عاملیت و توانایی گوشی شما را افزایش دهند؛ اما این نرم افزارها توسط گوگل از نقطه نظرهای امنیتی چک نشده‌اند. در واقع اگر که نسبت به ماهیت و سازنده یک نرم افزار هیچ اطلاعی ندارید، نصب کردن آن بر روی یک گوشی اشتباه بزرگی محسوب می‌شود. اگر که چنین برنامه‌ای را نصب کرده‌اید، توصیه می‌کنیم که آن را با استفاده از روش‌های توصیه شده توسط کارشناسان پاک کنید.

تعداد دانلود

شما می‌توانید در گوگل پلی استور ببینید که یک نرم افزار چند بار دانلود شده است و علاوه بر این نظرات کاربرانی را که یک برنامه را نصب کرده‌اند، بخوانید. برنامه‌ای که میلیون‌ها بار دانلود شده است و نظرات خوبی را هم در کنار خود دارد، به احتمال زیاد امنیت خوبی دارد، مخصوصا اگر که برای مدتی کوتاه در گوگل پلی استور بوده باشد. در مقابل نرم افزاری که تنها چند هزار بار دانلود شده است و کاربران هم نظرات بدی را در مورد آن داده‌اند، انتخاب خوبی محسوب نمی‌شود.

دسترسی به اطلاعات

برای نصب برنامه‌های موجود در گوگل پلی استور باید این اجازه را صادر کنید که برنامه مورد نظرتان به بعضی از اطلاعات شما دسترسی داشته باشد. این پروسه یکی از فرآیندهایی است که امنیت یک نرم افزار را نشان می‌دهد. برای مثال یک نرم افزار پیام رسانی ممکن است که به اجازه کاربر برای دسترسی داشتن به لیست مخاطبان یا قابلیت‌های ارسال پیام کوتاه گوشی نیاز داشته باشد در حالی که نرم افزارهای نامعتبر نیازی به صدور چنین مجوزهایی ندارند.

یکی از روش‌های اطمینان یابی نسبت به امنیت یک نرم افزار صفحه کلید، این است که ببینید آیا آن نرم افزار در هنگام نصب از شما درخواست اتصال به شبکه می‌کند یا خیر.

بجز در مواردی که کاربر از قابلیت بکاپ گیری سرویس‌هایی مثل کلود استفاده می‌کند، یا نرم افزار رایگان کیبورد به جای درخواست کردن پول از کاربر از آگهی‌های تبلیغاتی استفاده می‌کند، یک نرم افزار صفحه کلید نباید نیازی برای وصل شدن به اینترنت داشته باشد. نرم افزارهایی که برای کاربردهایی بجز کاربردهای فوق از شما مجوز دسترسی به شبکه اینترنت می‌خواهند، امنیت ندارند و اطلاعات شخصی شما را به یک سرور خارجی می‌فرستند.

موارد دیگر

بجز نکات امنیتی، پارامترهای دیگری نیز وجود دارد که کاربر باید آن‌ها را در هنگام نصب کردن یک نرم افزار صفحه کلید مدنظر قرار دهد؛ زیرا برای مثال نرم افزارهای مشهوری مثل فلش کیبورد (Flash Keyboard) اپلیکیشن‌های تبلیغاتی و بسیار آزاردهنده‌ای را نیز بر روی گوشی شما نصب می‌کنند.

این مورد بیشتر در مورد نرم افزارهای صفحه کلید رایگان صدق می‌کند از این رو شما باید در هنگام نصب یک برنامه به دقت اطلاعات مربوط به آن را مطالعه کنید در غیر این صورت امکان نصب شدن یک لاک اسکرین جدید و آزار دهنده یا آگهی‌های تبلیغاتی بر روی گوشی شما وجود دارد.

بیشتر بخوانید:

.

منبع: digitaltrends

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر