;
coinex

 بررسی گوشی آنر 10 (Honor 10) ؛ پرچم‌داری ارزان‌قیمت

در بررسی گوشی آنر 10 (Honor 10) با یک گوشی پرچمدار اقتصادی آشنا خواهید شد، محصولی که قدرت یک پرچمدار را به خوبی نشان می‌دهد و با توجه به قیمت مناسبی که دارد، توجه کاربران زیادی را به سوی خود جلب خواهد کرد.

قیمت گوشی‌های پرچمدار سال به سال افزایش پیدا می‌کند و از این رو چندان غافلگیر کننده نیست که هر لحظه به تعداد سازندگانی که سعی دارند تا مرزهای قیمتی را جابجا کنند، اضافه شود. سامسونگ، موتورولا و نوکیا از جمله سازندگانی هستند که تلاش می‌کنند تا محصولاتی را با مشخصات نسبتا پیشرفته و قیمت‌های مناسبی عرضه کنند. با این حال، شرکت آنر -زیرشاخه جوان هواوی- برند شناخته‌ شده‌ای در این زمینه محسوب می‌شود، برندی که همیشه تلاش کرده تا یک گوشی پرچمدار واقعی را با قیمتی اقتصادی در اختیار کاربرانش بگذارد.

این سازنده مشهور چینی پس از گذشتن مدت زمان کوتاهی از عرضه مدل آنر ویوو 10 (View 10)، گوشی Honor 10 را به عنوان جانشین مدل معروف آنر 9، با قیمت 477.93 دلار معرفی کرد. حال سوال این است که آیا این گوشی هوشمند می‌تواند به عنوان یک گوشی پرچمدار مقرون به صرفه در رقابت با سایر گوشی‌های پیشرفته، شرکت آنر را سربلند کند یا خیر؟

در این نوشتار سعی کرده‌ایم که با ارائه بررسی آنر 10 به این سوال پاسخ دهیم. با تکراتو همراه باشید.

بررسی گوشی آنر 10 (Honor 10)

طراحی

طراحی

موبایل آنر 10 از دو پنل شیشه‌ای و یک قالب فلزی بهره می‌برد. این ترکیب یک امتیاز بسیار بزرگ برای جدیدترین موبایل آنر محسوب می‌شود، چراکه ظاهر و تجربه استفاده از گوشی‌های پرچمدار سایر شرکت‌های مشهور را در قالب یک محصول ارزان قیمت ارائه می‌کند.

آنر در طراحی گوشی جدیدش چند تغییر مثبت را اعمال کرده است. اگر که شکاف اعمال شده در نمایشگر (ناچ) این گوشی هوشمند را در نظر نگیریم، می‌توانیم بگوییم که رنگ آبی و سبز بدنه و طراحی 3 بعدی شیشه‌ای، برجسته‌ترین تغییرات اعمال شده در این اسمارت فون محسوب می‌شوند.

سازنده مشهور چینی در ساخت بدنه پرچم‌دار جدیدش از 15 لایه مختلف شیشه‌ای و یک پوشش نانو اپتیکال استفاده کرده است تا بتواند یک محصول بسیار زیبا را عرضه کند. مدل آبی رنگی که در این نوشتار آن را بررسی کرده‌ایم، می‌تواند به دلیل داشتن این سبک طراحی از زوایای مختلف، سایه‌های متفاوتی از رنگ‌های آبی و بنفش را نمایش دهد. با این حال اگر که علاقه زیادی به پدیده شفق قطبی دارید، توصیه می‌کنیم که مدل سبز رنگ این گوشی هوشمند را خریداری کنید؛ زیرا بازی سایه‌های متفاوت بین رنگ سبز و آبی جلوه خاصی به آن بخشیده است.

پنل پشتی آنر 10 هم زیبایی‌های خاص خود را دارد، اما متاسفانه بسیار صاف و لغزنده است و به همین دلیل کمی نگه داشتن آن را در دست دشوار می‌کند. این پنل همچنین به راحتی اثرات انگشت دست و سایر لکه‌ها را به خود می‌گیرد؛ هرچند در این زمینه، بدترین پنل نصب شده بر روی یک گوشی هوشمند نیست.

سازنده مشهور چینی دوربین اصلی گوشی جدیدش را در یک محفظه برآمده قرار داده است. این برآمدگی شاید از چشم برخی از کاربران یک تغییر مثبت به نظر نرسد. با این حال، قرار دادن دو سنسور این دوربین در یک آرایش افقی یک تغییر مثبت محسوب می‌شود، زیرا این گوشی را نسبت به محصولاتی مانند هواوی پی 20 پرو که با تقلید از آیفون X اپل با یک دوربین دوگانه با آرایش عمودی ساخته شده‌اند، متمایز می‌کند.

یکی دیگر از نقاط ضعف پنل پشتی آنر 10 عبارت AI Camera محسوب می‌شود. این عبارت چندان بزرگ نیست، اما باز هم اضافی به نظر می‌رسد.


بیشتر بخوانید: بررسی هواوی پی ۲۰ پرو (Huawei P20 Pro)؛ یک گوشی حرفه‌ای برای عکاسی


در سمت راست بدنه گوشی آنر 10 یک غلتانک صدا و کلید پاور (شاتر دوربین) و در سمت چپ بدنه این گوشی هوشمند یک پورت برای نصب 2 سیمکارت گذاشته شده است. گوشی جدید سازنده مشهور چینی برخلاف محصولات قبلی این سازنده پورت کارت حافظه میکرو SD ندارد به همین دلیل شما مجبور هستید که برای ذخیره کردن فایل‌های خود تنها از حافظه داخلی این محصول زیبا استفاده کنید.

طراحی

آنر 10 یک پورت یو اس بی نوع سی، درگاه مادون قرمز، جک 3.5 میلی‌متر هدفون و اسکن اثر انگشت کارآمد را نیز در اختیار شما می‌گذارد. اسکنر اثر انگشت این گوشی هوشمند در زیر صفحه نمایش آن قرار گرفته و توسط یک خط نقطه چین بیضی شکل از سایر قسمت‌های حاشیه پایینی نمایشگر جدا شده است.

آنر گفته که کاربران می‌توانند زمانی که این سنسور خیس است هم از آن برای باز کردن قفل گوشی خود استفاده کنند و این گفته نیز صحت دارد. متاسفانه گوشی پرچمدار جدید این سازنده توانایی مقاومت کردن در برابر نفوذ آب و ذرات گرد و خاک را ندارد.

نمایشگر آنر 10

نمایشگر

آنر 10 از یک نمایشگر شکاف دار 5.84 اینچی فول اچ دی پلاس با رزولوشن 2280 در 1080 پیکسل، نسبت تصویر 19 به 9 و تراکم پیکسل 432ppi بهره می‌برد. نظرات مختلفی در مورد شکاف قرار گرفته در بالای نمایشگر یک گوشی هوشمند وجود دارد، اما حقیقت این است که شما تا زمانی که از یک گوشی دارای این ویژگی استفاده نکنید، نمی‌توانید با اطمینان بگویید که شکاف نمایشگر یک ویژگی مثبت است یا منفی!

خوشبختانه آنر در ساخت گوشی جدیدش راهکار هواوی را دنبال کرده و کاربران را قادر ساخته است تا با استفاده از یک کلید مجازی این شکاف را مرئی و نامرئی کنند. این امکان در گوشی ال جی جی 7 تین‌کیو (LG G7 ThinQ) هم برای کاربران فراهم شده است.


بیشتر بخوانید: نگاه نزدیک به ال جی جی ۷ تین‌ کیو ؛ پرچمداری مجهز به هوش مصنوعی و ناچ نمایشگر


کیفیت تصویر صفحه نمایش نصب شده بر روی آنر 10 به کیفیت تصویر پنل‌های 1080p نصب شده بر روی گوشی‌های میان رده شباهت زیادی دارد. وضوح رنگ خوب، زاویه دید مناسب و روشنایی مطلوب از جمله ویژگی‌های مثبت نمایشگر آنر 10 هستند.

سازنده مشهور چینی صفحه نمایش گوشی جدیدش را به طور پیش فرض بر روی حالتی به نام Vivid mode قرار داده است. این حالت رنگ‌ها را بیش از حد اشباع می‌کند تا یک اثر بصری برجسته را در محتویات چند رسانه‌ای مختلف ایجاد کند. شما می‌توانید این حالت را از قسمت تنظیمات گوشی به حالت Normal تغییر دهید.

نمایشگر

گوشی هواوی آنر 10 یک شاخص تنظیم کننده میزان حرارت رنگ، ابزار تنظیم کننده میزان نور آبی برای کاهش میزان خستگی چشم و کلید رزولوشن هوشمند را نیز در اختیار شما می‌گذارد. برند مشهور چینی این امکان را فراهم کرده است که کاربر ابزار تنظیم کننده نور آبی را به نحوی برنامه ریزی کند که در زمان خاصی از شبانه روز فعال شود.

در موبایل آنر 10 این امکان نیز وجود دارد که با استفاده از کلید رزولوشن هوشمند، رزولوشن صفحه نمایش را بر روی حالت 1520 در 720 پیکسلی تنظیم کنید تا از این طریق در مصرف شارژ باتری گوشی صرفه جویی شود.

این قابلیت به راهکاری که سامسونگ در ساخت گوشی پرچمدار گلکسی اس 9 دنبال کرده است، شباهت دارد. البته در این گوشی هوشمند رزولوشن صفحه نمایش به منظور کاهش مصرف شارژ باتری به طور پیش فرض بر روی حالت فول اچ دی تنظیم شده است و کاربر می‌تواند این رزولوشن را به کمک تنظیمات نمایشگر به مقدار QHD برساند.


بیشتر بخوانید: بررسی سامسونگ گلکسی اس ۹ پلاس  (Samsung Galaxy S9 Plus)


در بررسی آنر 10 مشخص شد که پنل LCD این دستگاه نمی‌تواند عمق سیاهی و برجستگی رنگ‌های صفحه نمایش‌های OLED را ارائه کند، اما از نظر کیفیت تصویر فاصله زیادی با نمایشگر گوشی‌های گران قیمت موجود در بازار ندارد.

تنها نقطه ضعف نمایشگر این گوشی هوشمند نسبت به نمایشگرهای سایر گوشی‌های پرچمدار در این است که این نمایشگر محافظ شیشه‌ای تقویت شده ندارد. طبق اطلاعات موجود، مقاومت این پنل با مقاومت پنل‌های نصب شده بر روی گوشی‌های سری V سازنده بزرگ چینی برابری می‌کند. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که در این رنج قیمتی به سختی می‌توان گوشی هوشمندی را پیدا کرد که با آنر 10 برابری کند.

نمایشگر

سخت افزار و کارایی

آنر 10 مانند گوشی‌های ویوو 10، هواوی میت 10 پرو و هواوی پی 20 از چیپست کایرین 970 بهره می‌برد. این پردازنده عملکردی روان و کارایی مطمئنی دارد و به واسطه واحد پردازش عصبی (NPU) خود ویژگی‌های هوش مصنوعی را نیز در اختیار کاربرش می‌گذارد.

ارزان بودن گوشی جدید سازنده چینی در کنار مجهز بودنش به پردازشگر قدرتمند کایرین 970 یک امتیاز بسیار خوب برای این محصول به شمار می‌آید. این گوشی هوشمند توانسته است به کمک واحد پردازنده مرکزی خود در دنیای واقعی هم عملکرد بسیار خوبی ارائه کند.

آنر 10 می‌تواند در هر بخشی نظیر اجرای بازی‌های HD، فایل‌های صوتی بسیار باکیفیت و انجام فرآیندهای چند قسمتی به راحتی فرامین شما را انجام دهد. این گوشی هوشمند به واحد پردازش گرافیکی مالی G–72 ام پی 12 مجهز شده تا بتواند گرافیک خوبی ارائه کند و در دو مدل با رم 4 و 6 گیگابایتی و حافظه داخلی 64 و 128 گیگابایتی عرضه می‌شود.

گوشی جدید سازنده مشهور چینی برخلاف مدل آنر 9 با یک حافظه داخلی ثابت ارائه شده است، اما می‌تواند شبکه‌های 2G، 3G و 4G را از طریق دو سیمکارت خود در اختیار شما بگذارد.

سخت افزار و کارایی

قرار گرفتن اسکنر اثر انگشت آنر 10 در پنل جلویی آن، شاید برخی از کاربران را نسبت به خرید این محصول دلسرد کند؛ اما باید به این نکته اشاره کرد که این سنسور هم به اندازه حسگر اثر انگشت گوشی‌های پیشرفته دیگر هواوی و آنر، سریع است. شما می‌توانید با یک بار لمس کردن این اسکنر گوشی خود را از حالت خواب بیدار کنید و علاوه بر این از آن به عنوان یک کلید خانه خازنی استفاده نمایید.

سازنده مشهور چینی در گوشی جدیدش یک اسپیکر را در کنار پورت یو اس بی نوع C گنجانده است. مجهز بودن گوشی آنر 10 به یک اسپیکر، در مقایسه با گوشی‌هایی که از اسپیکرهای استریو بهره می‌برند، یک محدودیت برای این محصول محسوب می‌شود؛ اما باید اعتراف کرد که تا زمانی که شدت صدا بر روی مقدار حداکثر قرار نگرفته است، این اسپیکر صدای فراگیر و واضحی را پخش می‌کند.

قابلیت هواوی هیستن (Huawei Histen) با چند پروفایل صوتی 3 بعدی آپشنال و یک اکولایزر پیشرفته از دیگر قابلیت‌های برجسته صوتی این گوشی هوشمند هستند.

سخت افزار و کارایی

برند آنر در ساخت گوشی جدیدش از یک باتری 3400 میلی‌آمپر ساعت استفاده کرده است. این باتری دو حالت ذخیره سازی شارژ ارائه کرده و توانایی پشتیبانی از فناوری شارژ سریع را نیز دارد. شما می‌توانید با استفاده از شارژر آنر 10، شارژ باتری خالی این گوشی هوشمند را بعد از 30 دقیقه به 50 درصد برسانید. باتری آنر 10 از باتری آنر 9 بزرگ‌تر و از باتری آنر ویوو 10 کوچک‌تر است.

سخت افزار و کارایی

اگر که از گوشی آنر 10 به طور عادی استفاده کنید، باتری آن می‌تواند به مدت یک روز و چند ساعت اضافه‌تر، فرامین شما را انجام دهد؛ اما در صورتی که بخواهید با جستجو کردن در شبکه‌های 4G و اجرای بازی‌های آنلاین 3 بعدی نظیر Paladins Strike این محصول را تحت فشار قرار دهید، تنها می‌توانید با یک بار شارژ کردن باتری به مدت 3 تا 4 ساعت از آن استفاده کنید.

نرم افزار و سیستم عامل

سازنده مشهور چینی، گوشی پرچمدار جدیدش را با سیستم عامل اندروید 8.1 اوریو و رابط کاربری ایموشن 8.1 (EMUI 8.1) ارائه کرده است. از دید برخی از کاربران، رابط کاربری آنر و هواوی چندان کارآمد نیست؛ زیرا طراحی ضعیف و نرم افزارهای تکراری و سنگین زیادی دارد و به همین دلیل اغلب دیده شده است که کاربران گوشی‌های این دو سازنده، لانچرهای دیگری را از گوگل پلی استور برای نصب بر روی گوشی‌های خود دانلود کنند. علی‌رغم این موضوع باید گفت که رابط کاربری EMUI یک نرم افزار روان و مجهز است که سال به سال بهتر و انعطاف پذیرتر می‌شود.

نسخه‌ای از این برنامه که بر روی آنر 10 نصب شده است، تقریبا همه ویژگی‌های بصری خود را به صورت قابل تنظیم در اختیار کاربرش می‌گذارد. شکاف روی نمایشگر (ناچ) یکی از این ویژگی‌های قابل تنظیم محسوب می‌شود. شما می‌توانید به راحتی از طریق تنظیمات گوشی این ویژگی را به واسطه یک نوار مشکی رنگ، نامرئی کنید؛ اگرچه بهتر بود که آنر نوار اعلان گوشی جدیدش را به این منظور به یک کلید میانبر سریع مجهز می‌کرد.

رابط کاربری ایموشن 8.1، آپشن‌های کنترلی بسیار زیادی دارد و به همین دلیل ممکن است زمانی که کاربر برای اولین بار می‌خواهد با این ابزارها کار کند و عملکرد آن‌ها را یاد بگیرد، کمی گیج شود.

با این حال، شما بعد از چند ساعت استفاده از آنر 10 یاد می‌گیرید که چگونه یک منوی ناوبری را برای استفاده خود بر روی گوشی قرار دهید، با استفاده از فرامین لمسی عکس اسکرین شات بگیرد یا از طریق حرکت دادن گوشی خود اعلان‌های آن را بی صدا کنید.

نرم افزار و سیستم عامل

می‌توان گفت که نقطه ضعف اصلی رابط کاربری ایموشن 8.1 این است که کلید کشوی نرم افزاری و شکاف نمایشگر، ابزارهای کنترلی و آپشن‌های ناوبری آن در همه جای این نرم افزار دیده می‌شوند. برخی از این ابزارها در زیر نمایشگر، برخی در قسمت دستیار هوشمند (Smart Assistance) و برخی دیگر در منوی اصلی قسمت سیستم قرار گرفته‌اند.

البته این مشکل تنها مربوط به رابط کاربری هواوی و آنر نیست. می‌توان انتظار داشت که راهکار سیستم عامل اندروید پی در زمینه پشتیبانی فرامین لمسی و شکاف نمایشگر این محدودیت را برطرف کند؛ البته اگر که سازنده مشهور چینی بتواند آپدیت‌های خود را به گونه‌ای منظم‌تر در اختیار کاربرانش بگذارد.


بیشتر بخوانید: همه چیز درباره اندروید پی (Android P)؛ نگاه نزدیک به ویژگی‌های جدیدترین نسخه اندروید


یکی از ویژگی‌های اصلی گوشی آنر 10 قابلیت باز کردن قفل گوشی از طریق تشخیص چهره کاربر (Face Unlock) است. آنر برای اولین بار این ویژگی را در قالب گوشی ویوو 10 خود ارائه کرد و سپس همه محصولات بعدی خود را به آن مجهز ساخت.

نرم افزار و سیستم عامل

این قابلیت دقیقا همان کارایی مورد نظر شما را انجام می‌دهد و می‌تواند به سادگی با تشخیص دادن چهره کاربر، قفل گوشی را باز کند.

بررسی دوربین آنر 10

دوربین

آنر در ارائه فناوری دوربین‌های دوگانه مهارت بسیار خوبی دارد و از این رو چندان غافلگیر کننده نیست که گوشی جدیدش از یک دوربین دوگانه اصلی بهره می‌برد.

دوربین دوگانه این محصول به یک سنسور اصلی 16 مگاپیکسلی RGB با دیافراگم f/1.8 و یک سنسور 24 مگاپیکسلی ثانویه تک فام با دیافراگم f/1.8 مجهز شده است تا بتواند عکس‌های سیاه و سفید و رنگی بسیار واضح و باکیفیتی را از مناظر مورد نظر شما بگیرد. اگر تاریخچه دوربین دوگانه نیز برایتان جذاب است، پس مطلب زیر می‌تواند پیشنهاد خوبی باشد.


بیشتر بخوانید: تاریخچه دوربین دوگانه ؛ اولین گوشی‌های موبایل با دوربین دوتایی


برجسته‌ترین تغییری که آنر در ساخت دوربین گوشی جدیدش اعمال کرده است، قابلیت AI Camera این دوربین محسوب می‌شود. تا به امروز گوشی‌های زیادی از طرف آنر و هواوی با قابلیت‌های دوربین مجهز به فناوری هوش مصنوعی عرضه شده‌اند. برای مثال ویژگی تشخیص منظره گوشی‌های پرچمدار پی 20 و پی 20 پرو هواوی یکی از این قابلیت‌ها محسوب می‌شود.

برای استفاده از قابلیت AI Camera آنر 10 تنها باید این قابلیت را از طریق لمس کردن گزینه AI نرم افزار دوربین این گوشی هوشمند فعال سازید. زمانی که این قابلیت فعال شد، آنر 10 به طور خودکار تنظیمات دوربین را تغییر می‌دهد تا برحسب اطلاعاتی که از 500 وضعیت مختلف در اختیار دارد، به بهترین نحو از هدف عکاسی مورد نظر شما عکس بگیرد.

متاسفانه، دوربین آنر 10 قابلیت‌های کنترلی دوربین گوشی‌های هواوی پی 20 و میت 10 پرو را ندارد و به همین دلیل نمی‌تواند ویژگی تشخیص صحنه را برای شما فراهم کند. کاربران در واقع تنها می‌توانند قابلیت AI Camera دوربین آنر 10 را فعال یا غیرفعال کنند.

دوربین

شما می‌توانید با کمک عکس‌های زیر کیفیت و کارایی حالت AI Camera را در مقایسه با حالت عکسبرداری خودکار بسنجید. در مجموع می‌توان گفت که در حالت عکاسی AI Camera کنترل تنظیمات دوربین تا حد زیادی بر دوش گوشی است، اما در این حالت عکس‌ها با رنگ‌های بسیار بهتر و رنج دینامیکی بسیار بالاتری گرفته می‌شوند. این بهینه سازی مخصوصا در مورد صحنه‌هایی که در آن‌ها چند هدف عکاسی وجود دارد، صدق می‌کند زیرا در این منظره‌ها دوربین می‌تواند ماهیت اشیاء مختلف را تحلیل کند.

دوربین

آنر 10 این امکان را نیز برای شما فراهم می‌کند که کنترل بیشتری را بر روی تنظیمات دوربین داشته باشید. این گوشی هوشمند علاوه بر حالت‌های عکاسی حرفه‌ای (Pro) و سیاه و سفید یا همان تک رنگ (monochrome)، آپشن‌هایی را نیز برای گرفتن عکس‌های 3 بعدی پانوراما (3D panoramas)، اسکن سازی اسناد، گرفتن عکس با فاصله‌های زمانی و چند نوع حالت عکاسی دیگر از قبیل لایت پینتینگ (light painting) و عکاسی هنری (Artist mode) در اختیار شما می‌گذارد. در حالت آرتیست مد شما می‌توانید چندین نوع فیلتر مختلف را بر روی عکس‌های خود اعمال نمایید.

آنر در ساخت گوشی پرچمدار جدیدش علاقه کاربران به اثر بوکه را نیز مد نظر قرار داده و دوربین آنر 10 را به یک حالت دیافراگم عریض (Wide Aperture) مجهز کرده است. این حالت شما را قادر می‌سازد تا با استفاده از یک نوار لغزان، اندازه دیافراگم دوربین را تغییر دهید. گوشی پرچمدار جدید سازنده مشهور چینی یک حالت عکاسی پرتره (Portrait) را نیز به واسطه دوربین اصلی و دوربین سلفی 24 مگاپیکسلی خود در اختیار کاربرش می‌گذارد.

عکس‌هایی که با استفاده از حالت عکاسی پرتره دوربین‌ آنر 10 گرفته می‌شوند، کمی مصنوعی به نظر می‌رسد، مخصوصا زمانی که حالت محوسازی از پس زمینه به پیش زمینه عکس تجاوز می‌کند. با این حال می‌توان گفت که با توجه به محدودیت‌های سخت افزاری دوربین، عکس‌های گرفته شده با آنر 10 کیفیت خوبی دارند. البته باید به این نکته اشاره کرد که تنظیمات حالت زیباسازی هم نمی‌توانند به میزان زیادی کیفیت تصاویر را بهتر کنند.

دوربین

دوربین اصلی آنر 10 فاقد قابلیت تثبیت کننده نوری تصاویر است و این محدودیت یک نقطه ضعف بزرگ برای این گوشی هوشمند محسوب می‌شود. زمانی که نور به اندازه کافی وجود داشته باشد، متوجه‌ی نبودن این قابلیت نمی‌شوید، اما در شرایط کم نور تازه درک خواهید کرد که قابلیت تثبیت سازی نوری تصاویر تا چه مقدار می‌تواند کیفیت عکس‌های گرفته شده با دوربین یک گوشی پرچمدار را بهبود بخشد.

عدم تجهیز دوربین آنر 10 به این قابلیت باعث شده که عکس‌های گرفته شده در شب با این دوربین کمی نویزدار و محو شوند، اگرچه در مجموع کیفیت خوبی دارند.

مجهز نبودن دوربین آنر 10 به تثبیت کننده تصویر نوری یا همان لرزشگیر اپتیکال، راندمان فیلمبرداری را مخصوصا در هنگام ضبط فیلم‌های 4K کاهش داده است، هرچند به نظر می‌رسد یک نوع دستیار هوش مصنوعی این کاهش کیفیت را تا جای ممکن کم می‌کند.

گوشی پرچمدار جدید آنر علاوه بر ویژگی‌های فوق قابلیتی به نام AI Shopping را نیز در اختیار کاربرانش می‌گذارد. شما می‌توانید با لمس کردن یک آیکون به شکل چشم، این قابلیت را فعال کنید. بعد از فعال شدن این ویژگی نرم افزار دوربین آنر 10 به یک نرم افزار خرید تصویری تبدیل می‌شود.

آنر گفته است که این برنامه بعد از فعال شدن هر چیزی را که در داخل نمایاب دیده می‌شود، تحلیل می‌کند و یک لینک را برای خرید آنلاین آن در اختیار کاربر می‌گذارد، اما محدودیت‌هایی برای این قابلیت وجود دارد.

برای مثال سازنده چینی این ویژگی را برحسب دستیار آمازون (Amazon Assistant) طراحی کرده است و به همین دلیل شما تنها می‌توانید کالایی را خریداری کنید که در سایت آمازون موجود باشد. در بررسی گوشی آنر 10 دریافتیم که این قابلیت نمی‌تواند کارایی نظری خود را به خوبی انجام دهد، زیرا نتوانست حتی برای کالاهایی که در سایت آمازون انگلیس وجود دارند هم لینک خرید ارائه کند.

گوگل لنز (Google Lens) یکی دیگر از قابلیت‌های ناکارآمد دوربین آنر 10 است. این قابلیت بدون شک با گذشت زمان بهبود می‌یابد، اما در هنگام تهیه این بررسی تنها می‌توانست کارایی خوبی را در اسکن سازی بارکدها و کدهای QR ارائه دهد.

مشخصات فنی

در این قسمت از بررسی گوشی آنر 10 جدول مشخصات سخت افزاری آن را قرار داده‌ایم:

مشخصات فنی گوشی آنر 10
نمایشگر 5.84 اینچی فول ویوو (FullView) ال سی دی با نسبت تصویر 19 به 9 و رزولوشن تصویر 2280 در 1080 پیکسل
پردازشگر های‌سیلیکون کایرین 970 با چهار هسته 2.36Ghz و چهار هسته 1.8Ghz
واحد پردازش گرافیکی  مالی G – 72 ام پی 12
ظرفیت رم 4 و 6 گیگابایت
ظرفیت حافظه داخلی 64 و 128 گیگابایت
قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD ندارد
دوربین اصلی دوگانه با سنسور اصلی 16 مگاپیکسلی RGB دارای دیافراگم f/1.8 و سنسور ثانویه 24 مگاپیکسلی تک فام دارای دیافراگم f/1.8
دوربین سلفی 24 مگاپیکسلی
جک 3.5 میلی‌متری هدفون دارد
باتری 3,400 میلی‌آمپر ساعتی غیرقابل دسترس با توانایی پشتیبانی فناوری شارژ سریع سوپر شارژ (Supercharge)
کد محافظتی IP ندارد
سنسورها اسکنر اثر انگشت، قطب نمای دیجیتالی، نور مجاور، گرانش، وضعیت، ژیروسکوپ، مادون قرمز و اثر هال
شبکه‌های قابل پشتیبانی باندهای 38، 40 و 41 از شبکه 4G LTE TDD

باندهای 1، 3، 5، 7، 8، 19 و 20 از شبکه 4G LTE FDD

باندهای 1، 2، 5، 6، 8 و 19 از شبکه 3G WCDMA

باندهای 2، 3، 5 و 8 از شبکه 2G GSM

قابلیت‌های اتصالی وای فای 802.11 a/b/g/n/ac، بلوتوث 4.2 2.4GHz/5GHz، یو اس بی 2 نوع سی، NFC، جی پی اس، AGPS و Glonass
تعداد سیمکارت قابل پشتیبانی 2 سیمکارت نانو
نسخه سیستم عامل اندروید 8.1 اوریو
نسخه رابط کاربری ایموشن 8.1
ابعاد 149.6 در 71.2 در 7.7 میلی‌متر
وزن 153 گرم
رنگ‌ها آبی براق، سبز براق، مشکی و خاکستری

جمع بندی

در بررسی آنر 10 چند نقطه ضعف اصلی دیده می‌شود. نداشتن تثبیت کننده تصاویر یا همان لرزشگیر اپتیکال، طراحی نه چندان خوب رابط کاربری، عدم پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD و بدنه لغزنده، از ویژگی های ناخوشایند این گوشی پرچمدار زیبا است. با این حال می‌توان گفت که عملکرد فوق العاده آنر 10 این محدودیت‌ها را کم رنگ جلوه می‌دهد.

هواوی آنر 10 به راحتی می‌تواند با یک گوشی هوشمند پیشرفته که در حدود 240 تا 360 دلار از خودش گران‌تر است، رقابت کند و از برخی جهات مانند عملکرد سخت افزاری، کارایی دوربین دوگانه و سبک طراحی آن را شکست دهد.

اگر که بخواهید مبلغ بیشتری را برای خرید یک گوشی هوشمند بپردازید، آنر ویوو 10 هم یک گزینه خوب برای شما محسوب می‌شود. این محصول اغلب ویژگی‌های آنر 10 را دارد، اما علاوه بر این ویژگی‌ها یک نمایشگر بزرگ‌تر، حافظه قابل ارتقاء و باتری قوی‌تر را نیز در اختیار شما می‌گذارد.

وان پلاس 6 و وان پلاس 5 تی از جمله دیگر محصولاتی هستند که شما می‌توانید با افزایش بودجه خرید خود به مقدار کم آن‌ها را نیز به عنوان یک گوشی پرچمدار اقتصادی مد نظر قرار دهید. در مجموع می‌توان گفت که آنر 10 یک گوشی پرچمدار اقتصادی محبوب دیگر از طرف سازنده مشهور چینی به شمار می‌آید.

حرف آخر

آنر 10 یک گوشی پرچمدار جدید و خوب از طرف زیرشاخه جوان هواوی است. این محصول می‌تواند کارایی و ویژگی‌های یک گوشی پرچمدار را در قالب بهای یک گوشی میان رده در اختیار شما بگذارد.

ویژگی‌های مثبت

  • طراحی شیشه‌ای بسیار زیبا
  • نسبت تصویر 19 به 9 نمایشگر
  • پردازشگر قدرتمند کایرین 970 با کارایی منحصر بفرد
  • سخت افزارهای عالی در ازای قیمت پرداختی
  • عملکرد بسیار خوب قابلیت AI Camera در بهبود کیفیت تصاویر
  • ماهیت تنظیم پذیر رابط کاربری ایموشن 8.1
  • عملکرد خوب باتری
  • امکان مخفی سازی شکاف نمایشگر

ویژگی‌های منفی

  • عدم پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD
  • بدنه لغزنده
  • مجهز نبودن دوربین اصلی به قابلیت تثبیت سازی نوری تصاویر
  • عدم مقاومت بدنه در برابر نفوذ آب و ذرات گرد و خاک
  • طراحی نه چندان خوب رابط کاربری ایموشن
  • ناکارآمدی حالت Visual shopping
جدول امتیازات (از 10)
باتری 8
نمایشگر 8
دوربین 8.2
کارایی 9.3
سیستم عامل 7.9
طراحی 8.9
امتیاز کلی 8.4

.

منبع: androidauthority

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر