افزایش قیمت گوشی های پرچمدار، بازار گوشی های میان رده را از همیشه داغ تر کرده است. همین مساله باعث شده تا رقابت بیشتر شود و گوشیهای پیشرفتهای در این بازار عرضه شوند. در این مقاله میخواهیم بعضی از بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 را معرفی کنیم که علاوه بر قیمت مناسب، از ویژگیهای قدرتمندی برخوردار هستند.
طی سال های گذشته، گوشی های هوشمند پرچمدار با قیمت های گزافی به بازار عرضه شده اند. قیمت بالای گوشی در حال حاضر یک واقعیت جهانی است و گوشی هایی با قیمت بالای 1500 دلار سبب شده تا افراد زیادی به خرید گوشی های میان رده متمایل شوند.
در ایران این واقعیت در کنار رخ نمایی نرخ ارز سبب میشود تا تقریبا خرید جدیدترین پرچمدارهای کمپانی های مختلف کاری بعید و به غایت دور از دسترس به نظر برسد.
البته که همزمان با این موضوع، کمپانی های بزرگ نیز متوجه این موضوع شده اند و توجه خاصی به بازار میان رده ها دارند. همین موضوع سبب شد تا در این گفتار به بررسی و معرفی بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 بپردازیم. با ما باشید.
بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020
همهی ما توان خرید بهترین گوشی های هوشمند 2020 یا پرچمداران را نداریم؛ اما خبر خوب این است که دستگاههای ارزانتری هم عرضه میشوند که به همان اندازه کارایی دارند. قبلا بعضی از بهترین گوشی های میان رده 2019 را معرفی کردیم؛ اما بد نیست بدانیم که در این مدت، چه تغییراتی در این بازار به وجود آمده است و در حال حاضر بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 کدام ها هستند.
- شیائومی می ۹ تی پرو (Xiaomi Mi 9T Pro)
- شیائومی ردمی نوت 9 پرو (Redmi Note 9 Pro)
- موتورولا موتو جی ۷ پاور (Motorola Moto G7 Power)
- گوگل پیکسل ۳ ای (Google Pixel 3a)
- سامسونگ گلکسی ای ۵۰ (Samsung Galaxy A50)
- وان پلاس ۷ تی (OnePlus 7T)
- آنر ویو ۲۰ (Honor View 20)
- شیائومی می نوت ۱۰ (Xiaomi Mi Note 10)
- آنر ۹ ایکس (Honor 9X)
- هواوی نوا ۵ تی (Huawei Nova 5T)
شیائومی می ۹ تی پرو (Xiaomi Mi 9T Pro)؛ یک گوشی استثنایی با قیمت عالی
گوشیهای اقتصادی شیائومی یکی از پر طرفدارترین گوشیهای جهان هستند و در این میان، شیائومی می ۹ تی پرو یکی از بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 است که توسط این شرکت عرضه میشود. می ۹ تی پرو با پردازندهی کوالکام اسنپدراگون ۸۵۵، سریعترین گوشی این فهرست است.
نمایشگر و دوربین ۴۸ مگاپیکسلی این موبایل از دیگر ویژگیهایی هستند که شیائومی می ۹ تی پرو را به یکی از بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 تبدیل میکنند. البته دوربین گوگل پیکسل ۳ ای کمی بهتر از می ۹ تی پرو است که در ادامه بیشتر به آن میپردازیم. باتری این اسمارتفون شیائومی تا ۱۸ ساعت دوام دارد که این دستگاه را برای کاربران پرمصرف خوشایند میکند.
شیائومی می ۹ تی پرو با قیمت ۴۰۰ یورویی (نزدیک به ۵.۹۶۰.۰۰۰ تومان) فروخته میشود که برای یک گوشی با ویژگیهای نزدیک به پرچمدار مناسب است.
ویژگی های شیائومی می ۹ تی پرو:
- نمایشگر سوپر آمولد (AMOLED) ۶.۳۹ اینچی. رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰، تراکم پیکسل 403 ppi، نسبت نمایشگر به بدنهی ۸۶ درصدی، گوریلا گلس ۵، کیفیت HDR و بدنهی تماما شیشهای
- سیستم عامل اندروید ۹.۰، رابط کاربری MIUI 10
- تراشهی هشت هستهای اسنپدراگون 855 با قدرت پردازش ۲.۸۴ گیگاهرتز، پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۴۰
- حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی همراه با رم ۶ گیگابایتی
- تنظیمات دوربین سه گانه با لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی زاویه باز، لنز ۸ مگاپیکسلی تله فوتو و لنز ۱۳ مگاپیکسلی اولترا واید
- دوربین سلفی پاپ آپ ۲۰ مگاپیکسلی
- مجهز به اسکنر اثر انگشت در زیر نمایشگر (In-Screen)، سنسور مجاورت، شتاب سنج، ژیرو و قطب نما
- باتری ۴۰۰ میلی آمپر ساعت
شیائومی ردمی نوت 9 پرو (Redmi Note 9 Pro)
شیائومی طی سال 2020 نشان داد که متخصص تولید و عرضه گوشی هایی با عملکرد عالی اما قیمت مناسب است. خانواده ردمی به عنوان نمایندگان شیائومی در بازار میان رده ها طی سال 2020 عملکرد خوبی از خود به جا گذاشته اند. ردمی نوت 9 پرو نماینده جدید این خانواده با عملکردی درخشان و در حد بهترین های بازار است.
با استفاده از اسنپدراگون 750 جی به عنوان پردازنده اصلی، آدرنو 618 به عنوان پردازنده گرافیکی و البته 6 گیگابایت رم یعنی شما با یک میان رده خوب و سخت افزاری عالی طرف هستید که طبعا ارزش خرید بالایی دارد.
ویژگی های شیائومی ردمی نوت 9 پرو
- نمایشگر 6.67 اینچی IPS لمسی خازنی با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ با رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل (تراکم پیکسلی 395 پیکسل بر هر اینچ)
- اندروید 10 با رابط کاربری MIUI 11 شیائومی
- پردازده هشت هسته ای کوالکام اسنپدراگون 750 جی (هشت نانومتری)
- حافظه داخلی بسته به مدل متفاوت ( 64GB حافظه و 6GB رم / 128GB حافظه و 6GB رم / 128GB حافظه و 8GB رم)
- دوربین اصلی با ماژول 4 گانه 64 – 8 – 5 – 2 مگاپیکسلی/ دوربین سلفی 16 مگاپیکسل
- باتری 5020 میلی آمپرساعتی لیتیوم پلمیری
موتورولا موتو جی ۷ پاور (Motorola Moto G7 Power): بهترین باتری
موتو جی ۷ پاور یکی از گوشیهای برند مقرون به صرفهی موتورولا است که با ویژگیهای قابل قبول خود توانسته جایی را در فهرست بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 داشته باشد. این گوشی از لحاظ قیمت بیشتر به بازار گوشیهای پایین رده تعلق دارد؛ اما تراشهی اسنپدراگون ۶۳۲ و دوربین آن باعث شده تا موتو جی ۷ پاور بتواند در بازار گوشی های میان رده رقابت کند.
اما بهترین ویژگی این اسمارتفون، عمر و دوام باتری است که در بالاترین میزان استفاده میتواند تا ۲۶ ساعت و ۲۲ دقیقه روشن بماند. در حال حاضر هیچ گوشی دیگری در بازار موجود نیست که از این لحاظ بتواند رقیب موتو جی ۷ پاور باشد. بنابراین اگر به عمر باتری اهمیت میدهید، جی ۷ پاور بهترین گزینه برای شما خواهد بود.
قیمت ۱۷۹ یورویی (تقریبا ۲.۶۶۰.۰۰۰ تومان) هم از دیگر دلایلی است که موتو جی ۷ پاور را با این ویژگیها به یکی از بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 تبدیل میکند.
بهترین گوشی های 2020 هواوی : هواوی مورد علاقه خود را در این لیست پیدا میکنید
ویژگی های موتو جی 7 پاور:
- باتری ۵۰۰ میلی آمپر ساعت با دوام ۶۰ ساعته، مجهز به شارژ سریع TurboPower
- نمایشگر ۶.۱ اینچی مکس ویژن، نسبت نمایشگر به بدنهی ۱۹:۹، تراکم پیکسل 270 ppi با رزولوشن ۱۵۷۰ در ۷۲۰
- پردازندهی هشت هستهای اسنپدراگون ۶۳۲ با قدرت پردازش ۱.۸ گیگاهرتز، پردازنده گرافیکی آدرنو ۵۰۶
- رم ۴ گیگابایتی و حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی، قابلیت پشتیبانی از میکرو اس دی کارت و افزایش حافظه تا ۵۱۲ گیگابایت
- دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسل با سرعت فوکوس بالا و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسل
- مجهز به اسکنر اثر انگشت، بلوتوث ۴.۲ و Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
- سیستم عامل اندروید ۹
- ابعاد ۱۵۹.۴۳ در ۷۶ در ۹.۳ میلیمتر، وزن ۱۹۳ گرم
گوگل پیکسل ۳ ای (Google Pixel 3a): بهترین دوربین میان رده
شرکت گوگل با پیکسل ۳ ای و پیکسل ۳ ای ایکس ال وارد بازار گوشی های میان رده شده است. این گوشیها بهترین ویژگیهای یک دستگاه میان رده را در مناسبترین قیمت ممکن در اختیار کاربران خود قرار میدهند. نمایشگر پیکسل ۳ ای در مقایسه با پرچمداران گوگل، کمی بزرگتر است و ظاهر بهتری دارد.
اما نکتهی جالب اینجاست که این گوشی میان رده از تکنولوژی دوربین گوشیهای رده بالای شرکت گوگل برخوردار است. عکاسی با این گوشی فوق العاده است. حالت عکسبرداری Night Sight که برای عکاسی در نور کم طراحی شده، یکی از ویژگیهایی است که باعث شده آن را در لیست بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 قرار دهیم.
گوگل پیکسل ای ۳ با قیمت ۳۹۹ یورو (نزدیک به ۵.۹۴۵.۰۰۰ تومان) عرضه میشود.
ویژگی های گوگل پیکسل ۳ ای:
- نمایشگر ۵.۶ اینچی اولد، نسبت نمایشگر به بدنهی ۷۵ درصدی، کیفیت رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۲۲۰، تراکم پیکسل 441 ppi، نمایشگر همیشه روشن
- سیستم عامل اندروید ۹.۰
- پردازنده هشت هستهای کوالکام اسنپدراگون ۶۷۰ با قدرت پردازش ۲ گیگاهرتز، پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۵
- حافظه داخلی ۶۴ گیگابایت همراه با ۴ گیگابایت رم
- مجهز به سنسور اثر انگشت، شتاب سنج، ژیرو، مجاورت، قطب نما
- باتری ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت
- دوربین اصلی ۱۲.۲ مگاپیکسل مجهز به OIS (لرزش گیر اپتیکال)
سامسونگ گلکسی ای 50 (Samsung Galaxy A50): بهترین گوشی میان رده کمتر از 300 یورو
سری گوشیهای گلکسی فقط به پرچمداران سری اس و نوت خلاصه نمیشود. سری ای سامسونگ، گوشیهایی با قابلیتهای نزدیک به پرچمدار را شامل میشود و از این میان، گلکسی ای ۵۰ به لیست بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 راه پیدا کرده است. با پرداخت قیمت ۲۵۹ یورو (نزدیک به ۳.۸۵۹.۰۰۰ تومان) میتوانید گوشی را خریداری کنید که نه تنها زیباست، بلکه نمایشگر خوب و سرعت قابل قبولی دارد.
بررسی مشخصات فنی سامسونگ گلکسی A50 : بهترین گوشی میان رده سامسونگ
دوربین گلکسی ای ۵۰ در مقایسه با سایر گوشیهایی که در این محدودهی قیمتی هستند، عملکرد بسیار خوبی دارد. دوام ۲۱ ساعته باتری این میان رده سامسونگ هم باعث شده تا جایی هم برای این گوشی در فهرست بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 باز کنیم. بنابراین اگر از هواداران سامسونگ هستید و میخواهید بدون پرداخت هزینهی زیاد از امکانات این برند استفاده کنید، ما گلکسی ای ۵۰ را پیشنهاد میکنیم.
ویژگی های سامسونگ گلکسی ای ۵۰:
- نمایشگر ۶.۴ اینچی آمولد با رزولوشن ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰
- پردازنده اگزینوس ۹۶۱۰ با قدرت پردازش ۲.۳ گیگاهرتز
- سیستم عامل اندروید ۹.۰
- حافظه داخلی ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت همراه با رم ۴ گیگابایتی
- تنظیمات دوربین سه گانه با لنزهای ۲۵، ۸ و ۵ مگاپیکسل، دوربین سلفی ۲۵ مگاپیکسل
- باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت
- مجهز به سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر
وان پلاس ۷ تی (OnePlus 7T)
دنیای گوشیهای هوشمند به سرعت در حال گسترش است. برندهایی که در گذشته کمتر به آنها توجه میکردیم، این روزها نگاه بسیاری را به خود جلب میکنند. وان پلاس یکی از همین شرکتها است. گوشیهای وان پلاس ارزش قیمتی که برای آنها پرداخت میکنیم را دارند. وان پلاس ۷ تی یکی از بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 است که قبلا در رتبههای بالاتر قرار داشت؛ با اینحال هنوز هم یک گوشی میان رده عالی محسوب میشود. شیائومی یکی از رقیبان اصلی وان پلاس است که ماندن در بازار گوشی های میان رده را برای این برند دشوار کرده است.
وان پلاس ۷ تی با تراشهی اسنپدراگون ۸۵۵ یکی از سریعترین و بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 محسوب میشود. کیفیت دوربین این موبایل هم در مقایسه با مدلهای قبلی وان پلاس تقویت شده است. ۷ تی از نمایشگر ۱۲۰ هرتز وان پلاس ۷ تی پرو برخوردار نیست، اما با توجه به قیمت ۴۹۹ یورویی (نزدیک به ۷.۴۳۵۰۰۰ تومان) میتوان این ویژگی را نادیده گرفت.
ویژگی های وان پلاس ۷ تی:
- نمایشگر ۶.۵۵ اینچی با رزولوشن ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰، نرخ نوسازی ۹۰ هرتز
- پردازنده کوالکام اسنپدراگون ۸۵۵ با قدرت پردازش ۲.۹۶ گیگاهرتز
- تنظیمات دوربین سه گانه با لنزهای ۴۸، ۱۲ و ۱۶ مگاپیکسل، دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی
- حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت همراه با رم ۸ و ۶ گیگابایتی
- سیتم عامل اندروید ۱۰
- باتری ۳۸۰۰ میلی آمپر ساعت
آنر ویو ۲۰ (Honor View 20): ویژگیهای خوب با قیمتی مقرون به صرفه
طراحی ظاهری گوشی هوشمند آنر ویو ۲۰ به گوشی های پرچمدار شباهت دارد. آنر ویو ۲۰ سریع ترین گوشی بازار نیست، اما اگر حرف از ویژگیهای ظاهری به میان باشد، قطعا جایگاهی را در میان بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 خواهد داشت.
بهترین گوشی های 2020 سامسونگ : در دنیای گوشی سازی سامسونگ چه میگذرد؟
نمایشگر بدون ناچ آنر ویو ۲۰، این گوشی را از سایر رقیبان هم ردهی خود متمایز کرده است. یک دایرهی سیاه کوچک در بالا و سمت چپ نمایشگر دیده میشود که همان دوربین سلفی این موبایل است. آنر ویو ۲۰ در رنگهای آبی و مشکی عرضه میشود. البته فرقی نمیکند که کدام رنگ را انتخاب کنید، چون هر دو به زیبایی طراحی شدهاند. زمانی که پنل پشتی در نور قرار بگیرد، میتوانید یک طرح V را روی آن ببینید که به جذابیت ظاهری دستگاه اضافه میکند. قیمتی که برای این گوشی در نظر گرفته شده، ۵۰۰ یورو (نزدیک به ۷.۴۵۰.۰۰۰ تومان) است.
ویژگی های آنر ویو ۲۰:
- نمایشگر ۶.۴ اینچی فول اچدی پلاس با رزولوشن ۲۳۱۰ در ۱۰۸۰، نسبت نمایشگر به بدنه ۱۹.۵:۹
- پردازنده کایرین ۹۸۰ با قدرت پردازش ۲.۶ گیگاهرتز
- دوربین ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۲۵ مگاپیکسل
- حافظه داخلی ۱۲۸و ۲۵۸ گیگابایت همراه با رم ۶ و ۸ گیگابایتی
- سیستم عامل اندروید ۹
- باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعت
شیائومی می نوت ۱۰ (Xiaomi Mi Note 10)
طراحی نرمافزاری و سخت افزاری شیائومی می نوت ۱۰ این گوشی را در لیست بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 قرار داده است. شرکت شیائومی در طراحی این موبایل مرزهای گوشیهای میان رده را جا به جا کرده است.
مشخصات فنی شیائومی می نوت 10 ؛ دوربین 108 مگاپیکسلی شوخی نیست!
ترکیب ۵ دوربین با لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی این گوشی توانست توجه بسیاری را به خود جلب کند؛ البته هنوز نمیتواند به خوبی با دوربینهای دیگر در لیست بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 رقابت کند. باتری شیائومی می نوت ۱۰ هم از ویژگیهای جالبی است که ارزش قیمت ۵۴۹ دلاری (نزدیک به ۷.۳۵۰.۰۰۰ تومان) گوشی را دارد.
ویژگی های شیائومی می نوت ۱۰:
- نمایشگر آمولد (AMOLED) ۶.۷ اینچی، رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰، نسبت نمایشگر به بدنه ۸۷ درصدی
- پردازنده هشت هستهای اسنپدراگون ۷۳۰، پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۱۸
- سیستم عامل اندروید ۹.۰، رابط کاربری MIUI 11
- حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی، رم ۶ گیگابایتی
- دوربین اصلی پنج گانه با لنزهای ۱۰۸، ۱۲، ۵، ۲۰ و ۲ مگاپیکسل، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل
- باتری ۵۲۶۰ میلی آمپر ساعت
آنر ۹ ایکس (Honor 9X)
آنر ۹ ایکس توانست بعضی از المانهای گوشیهای پرچمدار را تقلید کند. اما این ویژگیها با قیمتی مقرونبهصرفه عرضه میشوند. عجیب است که این گوشی با ابعاد مناسب، نمایشگر بدون ناچ، دوربین پاپ آپ و طراحی ظاهری زیبا تنها با قیمت ۲۵۰ یورو (نزدیک به ۳.۷۲۵.۰۰۰ تومان) فروخته میشود.
البته عملکرد دوربین سه گانهی این موبایل با چیزی که در مشخصات آن گفته شده، مطابقت ندارد. اما میتواند با بعضی از بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 رقابت کند.
ویژگی های آنر ۹ ایکس:
- نمایشگر ۶.۵۹ اینچی IPS LCD، رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰، نسبت نمایشگر به بدنه ۸۴ درصدی، تراکم پیکسل 391 ppi
- سیستم عامل اندروید ۹.۰ و رابط کاربری EMUI 9.1
- پردازنده هشت هستهای کایرین ۷۱۰ اف، پردازنده گرافیکی Mali-G51 MP4
- حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی با رم ۴ گیگابایتی و حافظه ۱۲۸ گیگابایتی با رم ۴ و ۶ گیگابایتی، قابلیت پشتیبانی از میکرو اس دی کارت
- تنظیمات دوربین سه گانه با لنز ۴۸، ۸ و ۲ مگاپیکسل، دوربین سلفی پاپ آپ ۱۶ مگاپیکسل
- مجهز به سنسور اثر انگشت، شتاب سنج، ژیرو، مجاورت
- باتری ۴۰۰ میلی آمپر ساعت
هواوی نوا ۵ تی (Huawei Nova 5T):
بسیاری از تولید کنندههای گوشیهای هوشمند تلاش میکنند دستگاههای خود را با یک یا دو ویژگی برجسته رونمایی کنند. اما هواوی اولویت دیگری داشت و در طراحی نوا ۵ تی، ویژگیهایی را در نظر گرفت که هر گوشی هوشمند قدرتمند و کارامدی باید داشته باشد. بدنه زیبا و محکم، دوربین عالی و باتری با دوام از ویژگیهایی هستند که هواوی نوا ۵ تی را به یکی از بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020 تبدیل میکنند.
این گوشی به قابلیتهایی مثل شارژ وایرلس، افزایش حافظه و نمایشگر اولد مجهز نیست؛ با اینحال ویژگیهای آن ارزش قیمت ۳۹۹ یورویی (نزدیک به ۵.۹۰۰.۰۰۰ تومان) را دارند.
ویژگی های هواوی نوا ۵ تی:
- نمایشگر IPS LCD ۶.۲۶ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰، نسبت نمایشگر به بدنه ۸۴ درصدی و تراکم پیکسل 412 ppi
- پردازنده هشت هستهای کایرین ۹۸۰، پردازنده گرافیکی Mali-G76 MP10
- سیستم عامل اندروید ۹.۰ و رابط کاربری EMUI 10
- حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی با دو نسخه رم ۶ و ۸ گیگابایتی
- تنظیمات دوربین چهارگانه با لنزهای ۴۸، ۱۶ گیگابایتی و دو لنز ۲ گیگابایتی دیگر، دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسل
- باتری ۳۷۵۰ میلی آمپر ساعت
- مجهز به سنسور اثر انگشت، شتاب سنج، ژیرو، مجاورت
چرا گوشی میان رده؟
نیازهای اصلی هستند که اولویت خرید را تعیین میکنند. بهتر است قبل از خرید به نوع نیاز خود توجه کنیم و دستگاهی را بخریم که از عهدهی کارهای ما برمیآیند. اگر دائما از گوشی استفاده میکنید و کاربر پر مصرفی هستید، به عمر و دوام باتری توجه کنید. شاید هم به عکاسی علاقه دارید و باید تواناییهای دوربین را در نظر بگیرید.
اما قبل از هر چیز به ویژگیهای سخت افزاری گوشی دقت کنید. ببینید چه تراشهای گوشی مورد نظر شما را پردازش میکند. آیا این پردازنده میتواند سرعت اپلیکیشنهای دلخواه شما را تامین کند یا خیر؟ حافظه داخلی یا قابلیت پشتیبانی از نصب میکرو اس دی کارت هم از دیگر ویژگیهایی است که هنگام خرید باید به آن توجه کنید. از کیفیت نمایشگر هم غافل نشوید و قبل از خرید همه چیز را در نظر بگیرید.