بحث داغ این روزها، ساخت واکسن کرونا و مراحل آزمایش بالینی آن است. اما در این میان خبرهایی حاکی از احتمال اثر گذاری یک واکسن 100 ساله بر کووید 19 هستند.
از زمان شیوع ویروس کرونا و عالم گیری کووید 19، تلاشهای جهانی در نقاط مختلف دنیا برای ساخت و عرضه واکسن این بیماری آغاز شد. با گذشت بیش از 8 ماه از شیوع ویروس کووید 19، هنوز هیچ کدام از چندین مورد واکسن در دست ساخت به مرحله تایید نهایی نرسیده اند.
در این میان بر اساس برخی خبرهای موجود، دانشمندان رو به استفاده از واکسنی مربوط به 100 سال پیش آورده اند و حدس میزنند که این واکسن در مقابله با کووید 19 مثمر ثمر باشد.
امیدواریها به یک واکسن 100 ساله!
دانشمندان در بریتانیا آزمایش واکسن بثژ را آغاز کردهاند تا ببینند تا چه حد میتواند جان انسان را در برابر ویروس کووید-۱۹ نجات دهد.
بیشتر بخوانید:
این واکسن در سال ۱۹۲۱ برای مقابله با بیماری سل تولید شد اما شواهدی در دست است که نشان میدهد ممکن است بدن را در برابر عفونتهای دیگر هم محافظت کند. حدود ۱۰۰۰ نفر در آزمایش بالینی واکسن بثژ که محققان دانشگاه اگزتر بریتانیا آغاز کردهاند شرکت میکنند.
در بریتانیا میلیونها نفر در کودکی این واکسن را مصرف کردهاند اما تصور میشود که برای تاثیرگذاری آن در جریان همهگیری ویروس کرونا باید دوباره واکسینه شوند.
پروفسور جان کمبل، از دانشکده پزشکی دانشگاه اگزتر در این باره گفت که آزمایش این ویروس برای مقابله با کرونا میتواند اهمیتی فوقالعاده در سطح جهانی داشته باشد.
آقای کمبل میگوید “با این که ما تصور نمیکنیم که (این محافظت) مختص کووید باشد اما بالقوه میتواند چند سال زمان برای ما بخرد تا واکسن کرونا به بهرهبرداری برسد یا شاید درمانهای دیگری برای آن پیدا شود.”
آزمایش بالینی بثژ در بریتانیا بخشی از یک تحقیق بینالمللی است که با شرکت ۱۰ هزار نفر در کشورهای دیگری شامل استرالیا، هلند، اسپانیا و برزیل هم انجام میشود.
بیشتر بخوانید:
- مقایسه گلکسی اس 20 سامسونگ و آیفون 11 اپل
- معرفی و بررسی مشخصات گلکسی اس 20 اولترا سامسونگ
- بهترین گوشی های گیمینگ در سال 2020
- قیمت و مشخصات فنی آیفون اس ای 2020 اپل
- بهترین عینک های واقعیت مجازی در سال 2020
- بررسی مشخصات فنی سونی PS4 Pro
- بهترین هارد اکسترنال 2020 ؛ دنیا را ذخیره کن!
- بهترین هدفون بی سیم سال 2020
نظر شما درباره استفاده از یک واکسن 100 ساله برای مقابله با کرونا چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت ها با تکراتو در میان بگذارید!