پتنت جدید و خلاقانه اپل با عنوان بازیافت نور در حقیقت شرحی است بر چگونگی افزایش بهره وری از کیفیت و کارایی نمایشگر آیفون در آینده نزدیک! با ما باشید.
نمایشگرها و لامپ ها معمولا طول موجهای نوری را در جهات بیشتر از آنچه که قابل دید است، ساطع میکنند. اپل بهدنبال به حداقل رساندن انرژی دیده نشده و بلااستفاده، برای تولید نمایشگرهایی با کارایی بیشتر است؛ درنتیجه باعث صرفهجویی در مصرف انرژی میشود.
در پتنت ثبتشده در اداره ثبت اختراعات ایالات متحده با عنوان «دستگاه الکترونیکی دارای نمایشگرهای ساطعکننده با بازیافت نور» ثبت اختراع جدیدی را شامل میشود که افزودن این صفحهنمایشهای کارامد را به انواع مختلفی از دستگاهها مورد بررسی قرار میدهد.
بازیافت نور ؛ پتنت جدید اپل برای افزایش کارایی نمایشگر آیفون
اپل تمام تلاش خود را میکند تا مطمئن شود این ثبت اختراع، تمام دستگاههای قابل تصوّر ازجمله، گوشیهای هوشمند صفحهنمایش نصب شده روی سر (هدستهای واقعیت مجازی) یا حتی ساعتها را پوشش میدهد. اپل به همین ترتیب توصیف میکند که این صفحهنمایشها میتوانند از موادی مانند: پلیمر، فلز، شیشه، مواد بلوری مانند یاقوت کبود، سرامیک، پارچه، الیاف، مواد کامپوزیت الیاف، مواد طبیعی چون، چوب و پنبه و سایر مواد یا ترکیبات این مواد تشکیل شوند.
صفحهنمایشهای موسوم به OLED همانطور که در آیفونها استفاده میشود، نمایشگرهای گسیختهای هستند و در نقطهی مقابل، نمایشگرهای به اصطلاح انتقالدهنده قرار میگیرند که در پنل خود نور نمیکند. بهعنوان مثال، نمایشگرهای آیپادهای اولیه، صفحهنمایسهای انتقالدهنده داشتند؛ زیرا صفحههای آنها از نوع LCD بود که با نور پسزمینه جداگانه روشن میشد.
اپل نمایشگرهای ساطع کننده را بهعنوان سازههای مسدود کنندهی نور یا ساختارهای پیشگیری از تداخل یاد میکند و ضعفهای این نوع ازصفحهنمایشها را بهصورت واضح نشان میدهد.
این نوع نمایشگرها در غیاب ساختارهای مسدود کننده نور ادامه مییابند و نور میتواند به پیکسل قرمز R برسد که میتواند باعث ایجاد نور بین پیکسل قرمز R و پیکسل سبز G شود درنتیجه کنتراست نمایشگر را کاهش میدهد؛ بنابراین درحالحاضر مقدار مشخصی از انرژی نوری که ساطع میشود بهطور عمدی مسدود شده است.
اپل در حال بررسی روشهایی است که میتوان از این انرژی مسدود شده را دوباره استفاده کند. اپل در این ثبت اختراع میگوید که برای افزایش کارایی انتشار نور از صفحهنمایش، ممکن است از ساختارهای بازیافت نور استفاده کند.
درثبت اختراع جدید، روشهای مختلفی وجود دارد که در آن میتوان از نورهای به اصطلاح قطبی و غیر قطبی استفاده کرد و سپس آن را دوباره به صفحهنمایش هدایت کرد و درنهایت، کارایی و بهرهوری دو برابری را به ارمغان آورد. به نوعی در ابتدا کاربر میتواند یک تصویر کاملا واضح را روی هدست یا هر نمایشگر دیگری ببیند؛ اما در مرحلهی دوم اپل سعی میکند با استفاده انرژی کلی کمتری تصاویر را تولید کند و درنهایت، بدون اینکه به کیفیت تصویر ضربهای بزند محتوای نهایی را در اختیار کاربران قرار میدهد.
بیشتر بخوانید:
- جدیدترین و بهترین گوشی های 2020 شیائومی
- بهترین گوشی های 2020 آنر
- بهترین گوشی های 2020 هواوی
- بهترین گوشی های ارزان قیمت چینی
- مقایسه گلکسی اس 20 سامسونگ و آیفون 11 اپل
- معرفی و بررسی مشخصات گلکسی اس 20 اولترا سامسونگ
- بهترین گوشی های گیمینگ در سال 2020
- قیمت و مشخصات فنی گلکسی اس 30 سامسونگ (Galaxy S30)
- قیمت و مشخصات فنی آیفون اس ای 2020 اپل (Apple iPhone SE 2020)
- معرفی و بررسی مشخصات گلکسی اس 20 پلاس
- قیمت و مشخصات فنی و قیمت آیفون 12 : بررسی شایعات آیفون 2020 پیش از رونمایی
- معرفی و بررسی مشخصات گلکسی اس 20
- بهترین صفحه نمایش های گوشی در سال 2020
نظر شما در خصوص بازیافت نور چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید