پس از پذیرش خورو در بورس کالا و ایجاد فضای رقابتی بین خودرو سازان، حالا نوبت به راه اندازی بورس املاک و مستغلات رسیده است.
حذف دلال و دلالی، یکی از مهمترین اهداف دولت سیزدهم است. دولت با اجرایی کردن راهکارهای مختلف مانند راه اندازی بورس املاک و مستغلات و پذیرش خودرو در بورس کالا، سعی دارد دست دلالان را کوتاه و سود حاصل از معاملات را به جیب مردم بیاورد. حال باید دید تا چه حد موفق خواهد بود.
- بیشتر بخوانید: وزارت صمت از قطعی شدن واردات خودرو خبر داد
راه اندازی بورس املاک و مستغلات
احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، درباره اجرایی شدن این طرح گفت: تالار املاک و مستغلات در ماههای آینده راهاندازی میشود تا ضمن کاهش رانت، زمینه را برای نوع دیگری از تعاملات اقتصادی ایجاد کند.
او همچنین اضافه کرد: صنعت خودرو جزو صنایعی است که در دهه ٩٠ اهمال جدی نسبت به آن رخ داد. با ورود خودرو به بورس کالا، یکی از این قفلها شکسته شد و این صنعت منطق دیگری را در پیش گرفت. امیدواریم که زیان ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی صنعت خودرو در این دولت کمتر شود و دیگر خطاهای سیاست گذاری تکرار نشود.
وزیر اقتصاد درباره اینکه راه اندازی بورس املاک و مستغلات باعث کاهش رانت میشود توضیح داد: راهاندازی تالار املاک و مستغلات اقدام دیگری است که اکنون در دستور کار ما قرار گرفته است. این اقدام زمینهساز کاهش توزیع رانت و دلالی خواهد بود. شهرداری در این زمینه پیش قدم شده تا از ظرفیت های بورس کالا استفاده کند.
بیشتر بخوانید:
- خرید موبایل با کد ملی ؛ شرط جدید برای کنترل بازار موبایل!
- طرح فروش دلار سهمیه ای ؛ شرایط و نحوه خرید
- چرا کاهش نرخ بهره بانکی به نفع بورس است؟
نظر شما درباره راه اندازی بورس املاک و مستغلات چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید.