شهر شناور Dogen City یک شهر غولپیکر شناور در ژاپن خواهد بود که امکان سکونت 40 هزار نفر را داشته و طبق انتظارات سازندهاش، تا سال 2030 راهاندازی خواهد شد.
شرکت ژاپنی N-Ark از طرح شهر شناور Dogen City رونمایی کرده است که توانایی میزبانی از توریستها، تجهیزات پزشکی و حتی راکتهای فضایی را دارد. این شهر به شکلی طراحی شده که تغییرات سطح دریا مطابق با گرمایش جهانی، تاثیری بر آن نداشته باشد و همچنین امکان تهیه توان موردنیاز، غذا و آب حداکثر 40 هزار نفر را داشته باشد.
طبق اطلاعات منتشرشده، این پروژه از سه منطقه مجزا تشکیل خواهد شد: یک حلقه قابلسکونت که خانهها را شامل خواهد شد، یک دیتاسنتر زیردریا که خنکسازی آن با آب دریا انجام میشود و خودش از بخش مدیریت شهر و تأسیسات تحقیقات پزشکی تشکیل شده و درنهایت یک معماری شناور در خلیج مصنوعی که از سوی یک ساختار حلقهایشکل احداث خواهد شد.
شهر Dogen دارای محیطی معادل 4 کیلومتر است، امکان در اختیار داشتن 10 هزار ساکن دائمی و میزبانی حداکثر 30 هزار توریست را نیز دارد. طراحی دایرهایشکل این شهر به این جهت بوده که در مقابل شرایط آبوهوایی سخت یا حتی سونامی تاب مقاومت داشته باشد، البته اطلاعات دقیقی در مورد این ویژگی هنوز در دست نیست.
بیشتر بخوانید: تماشا کنید: عجیبترین ایستگاه مترو جهان در طبقات بالای یک ساختمان مسکونی!
طراحی شهر شناور Dogen City
طراحان در Doge City بیشتر بر مراقبتهای پزشکی شهروندان متمرکز بودهاند. در این شهر، شهروندان با مشاورههای پزشکی از راه دور و تجزیهوتحلیل خون با فناوری پیشرفته از سطح سلامتی خود آگاه شده و همچنین به جراحی رباتیک نیز دسترسی خواهند داشت.
این شهر از فضای سبز، تأسیسات تولید غذا، تجهیزات ورزشی، یک مدرسه، بیمارستانها، پارکها، استادیومها، هتلها و دفاتر نیز برخوردار خواهد بود. افزون بر این موارد، Dogen City دارای نوعی مکان جهت پرتاب و فرود موشک نیز است.
طبق محاسبات N-Ark، در این شهر سالانه حدود 2 میلیون لیتر آب صرف میشود که آنچنان هم برای شهری با این مقیاس و جمعیت زیاد نیست. همچنین ساکنین این شهر سالانه 3288 تن زباله از خود به جا خواهند گذاشت. این شهر سالانه 7000 تن غذا و 22,265,000 کیلووات برق تولید خواهد کرد.
هماکنون از نحوه انجام این کارها توسط Dogen City اطلاعاتی در دست نیست، بااینحال در رندرهای اولیه، با پنلهای خورشیدی و تأسیسات تولید غذای زیادی مواجه هستیم. در نتیجه هنوز از محل احداث این پروژه یا میزان بودجه ساخت آن اطلاعی نداریم، اما طبق پیشبینی N-Ark تا سال 2030 بهنظر این شهر به بهرهبرداری میرسد؛ هرچند نمیتوان با اطمینان در مورد این تاریخ هم صحبت کرد.
بیشتر بخوانید:
- تماشا کنید: عجیبترین ایستگاه مترو جهان در طبقات بالای یک ساختمان مسکونی!
- برج اپوس امارات با معماری بدیع و خلاقانه معرفی شد [+عکس]
- کشتی سیار انرژی ؛ ایده عجیب ژاپنیها برای انتقال انرژی تجدیدپذیر!
- نخستین ماهواره چوبی جهان سال آینده توسط ژاپنیها به فضا پرتاب میشود
دیدگاه شما در خصوص شهر شناور Dogen City ژاپن چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با ما به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با تکراتو دنبال کنید.