راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

دوبار مصرف گوشت قرمز در هفته ریسک ابتلا به دیابت را بیشتر می‌کند

ریسک ابتلا به دیابت با دوبار مصرف گوشت در هفته افزایش خواهد یافت. این مهم می‌تواند تا 46 درصد اثرگذاری داشته باشد و در نتیجه، خطرات زیادی به دنبال دارد.

نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد که دوبار مصرف گوشت قرمز در هفته ریسک ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می‌دهد. مصرف گوشت قرمز در کشورهای جهان به طرز غیرقابل باوری افزایش یافته و می‌شود گفت که این ماده غذایی لذیذ، بیش از دوبار در هفته مصرف می‌شود. این موضوع در ایران نیز صدق می‌کند. اما باید دانست که بیماری دیابت نوع 2 یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها در جهان است و باید ترتیبی از طرف خانواده‌ها اتخاذ شود که از بروز آن جلوگیری شود.

راهنمای خرید تکراتو


ادامه مطلب در ادامه

بیشتر بخوانید:


دوبار مصرف گوشت قرمز در هفته ریسک ابتلا به دیابت را بیشتر می‌کند

براساس یک مطالعه جدید، مصرف دو وعده گوشت قرمز در هفته می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد. تاکنون در گزارش‌های دیگری به خطرات مصرف بیش‌ازحد گوشت قرمز اشاره شده است و حالا نتایج این تحقیق نیز نشان می‌دهد که کاهش آن می‌تواند برای سلامتی بهتر باشد.

براساس گزارش یورونیوز، محققان با انجام مطالعه جدیدی متوجه شده‌اند که مصرف تنها دو وعده گوشت قرمز در هفته می‌تواند افراد را در معرض افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 قرار دهد و با مصرف بیشتر، این خطر نیز افزایش می‌یابد.

دوبار مصرف گوشت قرمز در هفته ریسک ابتلا به دیابت را بیشتر می‌کند

در این مطالعه داده‌های بیش از 200 هزار نفر تا 36 سال توسط محققان تجزیه‌و‌تحلیل شده است. در این مدت، بیش از 22 هزار شرکت‌کننده به دیابت نوع 2 مبتلا شده‌اند. آن‌ها براساس این داده‌ها اعلام کرده‌اند که هر وعده روزانه گوشت قرمز فرآوری‌شده تا 46 درصد باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می‌شود و هر وعده روزانه گوشت قرمز فرآوری‌نشده با خطر 24 درصدی مرتبط است.

«شیائو گو»، نویسنده اصلی این مطالعه از «دانشگاه هاروارد» توضیح می‌دهد:

«یافته‌های ما با قاطعیت از دستورالعمل‌های غذایی قبلی حمایت می‌کند که در آن‌ها محدودسازی مصرف گوشت قرمز توصیه شده است و این موضوع در مورد گوشت قرمز فرآوری‌شده و فرآوری‌‌نشده صدق می‌کند.»

دیابت نو‌ع 2 بر شیوه مدیریت گلوکز توسط بدن تأثیر می‌گذارد. درواقع این عارضه از استفاده صحیح از انسولین جلوگیری می‌کند که نهایتاً منجر به افزایش سطح قند خون می‌شود. به گفته سازمان جهانی بهداشت، با گذشت زمان، دیابت نوع 2 می‌تواند آسیب جدی به بدن، به‌ویژه آسیب به اعصاب و عروق خونی، وارد کند.

اخیراً در پژوهشی ادعا شد که تعداد مبتلایان به دیابت تا سال 2050 از یک میلیارد نفر فراتر خواهد رفت که بیش از 95 درصد آن‌ها به دیابت نو‌ع 2 دچار خواهد بود. در آن پژوهش گفته شد که در سال 2021 حدود 529 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا بوده‌اند و شیوع جهانی فعلی آن حدود 6.1 درصد است.

بیشتر بخوانید:

نظر شما در خصوص افزایش ریسک ابتلا به دیابت بامصرف دو وعده گوشت در هفته چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت ها با تکراتو در میان بگذارید.

.

منبع: دیجیاتو

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر