;
coinex

بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 : پانزده CMS برتر جهان

CMSهای زیادی در وب وجود دارند، ولی شما باید برترین CMS را برای کار خود انتخاب کنید. در این مطلب به معرفی بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 پرداخته‌ایم.

هر یک از سیستم های مدیریت محتوایی که در این مقاله با آن آشنا می‌شوید، یک یا چند ویژگی خاص دارد که آن را به یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 تبدیل کرده است. مدیریت محتوا برای صاحبان مشاغل مهم است و در صورتی که ندانید برای اعمال این مدیریت باید چه اقداماتی را انجام دهید، می‌تواند سخت و پیچیده هم باشد. درک CMS در چند سال اخیر به عنوان بهترین راه برای شکوفایی مشاغل شناخته شده است.

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

این سیستم به شما کمک می‌کند تا برای مخاطبانی خاص اطلاعاتی را جمع آوری و سازماندهی کنید. این ویژگی مهم فعالیت تجاری یک روش یا فرآیند نیست، بلکه در ترکیبی از چند روش قابل استفاده است. برای این که مدیریت محتوا اثربخش و موثر باشد، لازم است که از چند فرآیند و استراتژی استفاده کنید. مدیریت محتوا در واقع فرآیندی بیشتر از دانستن ماهیت اطلاعات یا مکان استفاده از اطلاعات است. در حقیقت شما باید در این پروسه اطلاعات را سازماندهی کنید و درک کنید که چه رابطه‌ای بین اطلاعات و مکانی که در آن‌ها ارائه می‌شوند، وجود دارد.

در این زمینه هیچ ساختار واحدی وجود ندارد. درواقع پروسه سازماندهی اطلاعات و درک مکان ارائه آن‌ها به راهکار مدیریت محتوا مربوط می‌شود. به همین دلیل وجود یا عدم وجود یک ساختار تاثیری روی این موضوع ندارد که آیا یک آیتم باید سازماندهی شود یا خیر و نحوه سازماندهی آن باید به چه صورت باشد.

مهم است که بدانید آیتم‌های مورد نظرتان باید به چه نحوی سازماندهی شوند و شما باید چگونه این روند را انجام دهید، زیرا این پروسه روی پایگاه اطلاعاتی تجارت شما و همه پایگاه‌های اطلاعات آنلاین شرکتتان تاثیر می‌گذارد. همچنین مهم است بدانید که این فرآیند چگونه عمل می‌کند و چرا باید آن را به درستی انجام دهید.

وبسایت CMS چیست؟

وبسایت‌های سی ام اس وبسایت‌هایی تجاری هستند که براساس طراحی‌های سی ام اس ساخته شده‌اند. این وبسایت‌ها نقش دامنه‌هایی عادی را برای شرکت‌ها ایفا می‌کنند با این تفاوت که مزایای یک نرم افزار سیستم مدیریت محتوا (CMS) را هم در اختیار دارند. به این معنی که اپراتور سایت یا نرم افزار CMS به راحتی می‌تواند هر تغییری را در اطلاعات یا تصاویر ارائه شده در صفحات سایت اعمال کند. بهترین ویژگی CMS این است که شما برای استفاده از آن نیازی به دانش برنامه نویسی نخواهید داشت.

کسی که با یک وبسایت CMS کار می‌کند برای کار کردن با وبسایتش یا تغییر اطلاعات و تصاویر موجود در آن نیازی به تجربه یا آموزش در زمینه برنامه نویسی یا HTML ندارد. به لطف سرویس‌های مدیریت محتوا (CMS) شرکت‌ها دیگر مجبور نیستند که مدت زمان زیادی را صبر کنند یا امیدوار باشند که فردی وبسایت آن‌ها را بروزرسانی کند، زیرا هر شخصی که در شرکت فعالیت داشته باشد و به سایت آن دسترسی داشته باشد، می‌تواند از طریق CMS به راحتی اطلاعات سایت را بروزرسانی کند.

با کمک سیستم های مدیریت محتوا می‌توانید یک صفحه وب بروزرسانی شده را با ظاهری زیبا و منظم در اختیار مخاطبانتان بگذارید. در ادامه 15 مورد از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 را معرفی کرده‌ایم. با تکراتو همراه باشید.

بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 جهان

ووردپرس (WordPress)

وورد پرس (WordPress)

وورد پرس یک طرح تجاری را با قیمت پایه 25 دلار در ماه ارائه کرده است. این طرح همه ویژگی‌های وورد پرس را نظیر تم‌های مختلف، حافظه نامحدود برای ذخیره سازی اسناد و اطلاعات و یک دامنه قابل تنظیم مخصوص تجارت در اختیارتان می‌گذارد. کارکردن با وورد پرس مزایای و معایب زیادی دارد. وجود این نقاط ضعف و قوت مجموعه‌ای از نمونه‌ها را ارائه می‌کند و به صاحبان مشاغل کمک می‌کند تا در انتخاب یک سیستم مدیریت محتوای خوب برای وبسایت خود تصمیم آگاهانه‌ای بگیرند.

مزایا

  • یکی از مزایای استفاده از سیستم وورد پرس سهولت دسترسی و استفاده از آن است. از آنجایی که این سیستم مدیریت محتوای برتر 2019 نیازی به برنامه نویسی PHP یا HTML ندارد، کاربران فاقد تجربه در زمینه برنامه نویسی به راحتی می‌توانند از آن و قابلیت‌هایش استفاده کنند.
  • وورد پرس همچنین افزونه‌های زیاد و جامعه‌ای وسیع از کاربران را در بر می‌گیرد. این مزیت در جلسات پرسش و پاسخ چالش برانگیز به شما کمک می‌کنند و همچنین این امکان را به شما می‌دهند که با هیئت‌های بحث کننده در ارتباط باشید و از هزاران افزونه رایگان و پولی برای ساختن قالب مورد نیاز وبسایت خود استفاده نمایید.
  • وورد پرس همچنین چند قالب پولی و رایگان را در اختیارتان می‌گذارد و این امکان را برای شما فراهم می‌کند که وبسایتی را طراحی کنید که علاوه بر داشتن ظاهری حرفه‌ای کاربران زیادی را هم به خود جذب کند. این قالب‌ها شکل‌های متعددی دارند و به کمک ویژگی‌های گرافیکی خود ظاهر وبسایت شما را همیشه تازه نگه می‌دارند.
  • از دیگر قابلیت‌هایی که وورد پرس را به یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 تبدیل کرده، توانایی آن در فراهم سازی امکان مدیریت منوها است. این قابلیت مجموعه‌ای از ابزارها را نظیر صفحات شخصی و دسته بندی‌های شخصی در اختیارتان می‌گذارد. به کمک این آپشن می‌توانید با اضافه کرد یک منو خاص به وبسایتتان این امکان را برای بازدیدکننده سایتتان فراهم سازید که از یک صفحه یا دسته بندی به صفحه یا دسته بندی دیگری برود.
  • وورد پرس از طریق افزونه‌ها یا خودتان امکان اضافه سازی برچسب، دسته بندی و ابزارهای دیگری را هم به صفحات وبتان مهیا می‌سازد. این قابلیت جزئیات بیشتری را درباره اطلاعات موجود در سایتتان در اختیار کاربران می‌گذارد و جستجو در سایتتان را نیز برای آن‌ها آسان‌تر می‌کند.

معایب

  • در وورد پرس اگر بخواهید ابزار یا ابزارهایی را تغییر دهید، باید دانش برنامه نویسی داشته باشید. برای مثال در این سیستم مدیریت محتوا شما برای این که بتوانید فیلدها را حذف کنید به دانش PHP نیاز دارید. درواقع سهولت دسترسی و استفاده از وورد پرس زمانی به عنوان یک مزیت مطرح می‌شود که شما نخواهید فیلدی را در این CMS حذف کنید.
  • نیازمندی به داشتن دانش CSS و HTML یکی دیگر از معایب وورد پرس است. در وورد پرس اگر که بخواهید از قالب خاصی استفاده کنید یا ابزارهایی گرافیکی را مطابق با نیازهای خودتان تغییر دهید، باید دانش CSS و HTML داشته باشید. مانند مورد فوق، سهولت استفاده از وورد پرس زمانی به عنوان یک مزیت مطرح می‌شود که شما نخواهید ابزار گرافیکی خاصی را در آن تغییر دهید.
  • توانایی پشتیبانی افزونه‌های متعدد هم به عنوان یکی دیگر از مزایای وورد پرس مطرح شد، زیرا این افزونه‌ها آپشن‌های زیادی را در اختیارتان می‌گذارند تا بتوانید هر مطلبی را که می‌خواهید در سایتتان ارائه کنید. متاسفانه انعطاف پذیری وورد پرس در زمینه پشتیبانی انواع افزونه‌ها یک عیب هم برای این CMS محسوب می‌شود، زیرا این حد از انعطاف پذیری راندمان و کارایی اسکریپت را کاهش می‌دهد و مشکلاتی را برای صفحات سایت ایجاد می‌کند.
  • اضافه سازی محتوا به صفحات سایتتان روی امنیت سایت هم تاثیر می‌گذارد. سیستم امنیتی PHP استقامت و کیفیت سایر سرورها را ندارد، به همین دلیل اضافه سازی محتوا می‌تواند برای شما مشکل ایجاد کند. هرچه محتوای بیشتری به صفحه شما اضافه شود، امنیت صفحه شما کمتر می‌شود.

اضافه سازی جداول و فایل‌های گرافیکی به یک سایت دارای وورد پرس نسبت به سایت‌هایی که از CMSهای دیگر استفاده می‌کنند، سختتر است. وورد پرس، برخلاف جوملا، کاربرد راحتی برای استفاده از این آیتم‌ها ندارد. این پیچیدگی می‌تواند به پرسش‌های SQL هم مربوط باشد، زیرا فیلدهای غیراستاندارد مورد استفاده وورد پرس برای ارائه عملکرد درست باید ترکیب درستی داشته باشند.


دروپال (Drupal)

دروپال (Drupal)

دروپال یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 برای شرکت‌های تجاری است. این سایت CMS کمی پیچیده است و نسبت به وورد پرس از سبک برنامه نویسی پیچیده‌تری استفاده می‌کند. دروپال به دلیل داشتن قابلیت‌های پیشرفته بیشتر مزایا و معایب بیشتری دارد. مزایای استفاده از این CMS بدون شک از معایب آن بیشتر است، ولی برای این که در انتخاب یا رد این سیستم تصمیم دستی بگیرید باید همه این موارد را در نظر بگیرید.

مزایا

  • بزرگترین مزیت دروپال کارایی آن است. قابلیت‌های این برنامه همه نیازهای برنامه نویسی شما را پوشش می‌دهند. دروپال علاوه بر این ابزارهایی را هم برای تنظیم فایل‌های گرافیکی ارائه می‌کند تا همیشه بتوانید صفحات وب خود را بروزرسانی کنید.
  • با دروپال می‌توانید انواعی از مطالب را منتشر کنید. این CMS برتر 2019 همه تجهیزات لازم را برای تدوین و مدیریت هر محتوایی، از متن و بلاگ گرفته تا تصویر و فیلم، در اختیارتان می‌گذارد. توانایی دروپال در پشتیبانی هر نوع محتوایی کاربران را قادر می‌سازد تا برای رشد فعالیت تجاریشان طراحی مورد نظرشان را در وبسایتشان پیاده کنند. با دروپال به مجموعه‌ای از آپشن‌ها برای اعمال سبک طراحی مورد نظرتان دسترسی پیدا می کنید.
  • با دروپال می‌توانید از کمک چند کاربر در ویرایش و تدوین محتواهای سایتتان بهره ببرید. این سیستم مدیریت محتوای کارآمد 2019 از این طریق به کارمندان شما فرصت می‌دهد تا در پروسه تدوین و ویرایش محتواهای مختلف نقش داشته باشند.
  • دروپال امکان مدیریت، اضافه سازی و ایجاد فایل‌های گرافیکی را هم برای شما فراهم می‌کند، از این رو می‌توانید از این طریق یک صفحه وب پیشرفته‌تر را طراحی کنید. این سیستم مدیریت محتوا چند کاربرد را به همراه مجموعه‌ای از طرح‌ها و قالب‌ها برای طراحی صفحات وب منحصر بفرد در اختیارتان می‌گذارد. در دروپال می‌توانید فایل‌های گرافیکی خودتان را آپلود کنید یا بسازید.
  • دروپال به عنوان یکی از برترین سیستم های CMS 2019 این امکان را برای شما فراهم می‌کند که محتوا و مطالب خود را در قالب هر لیستی دسته بندی کنید. این سیستم ساختار و ابزارهای مورد نیاز را برای ساختن لیست مورد نظرتان ارائه می‌کند تا بتوانید مطالبتان را سازماندهی کنید. به کمک این ویژگی می‌توانید محتوای مورد نظرتان را دنبال کنید و آن را به بهترین شیوه ممکن تنظیم نمایید.
  • دروپال علاوه بر توانایی پشتیبانی افزونه‌ها امکان ساختن آن‌ها را هم برای شما فراهم می‌کند. دسترسی داشتن به افزونه‌ها مهم است زیرا به کمک آن‌ها می‌توانید کارایی سایت خود را بالا ببرید.
  • آخرین مزیت اصلی دروپال وسعت توانایی آن در پشتیبانی کاربر است. صفحه خانه این سرویس CMS 2019 برتر مجموعه‌ای از آپشن‌ها را در خود دارد و از این طریق به شما کمک می‌کند تا هر مشکلی را حل کنید. به کمک صفحه خانه دروپال و ابزارهای ارتباطی آن می‌توانید به راحتی راه حل مشکلاتتان را پیدا کنید.

معایب

  • اولین عیب دروپال به روند نصب و تنظیم یک صفحه وب از طریق آن مربوط می‌شود. اسکریپت در این سیستم مدیریت محتوا به سادگی اسکریپت وورد پرس نیست، زیرا دروپال برای کاربران سطح پیشرفته طراحی شده است، و نه برای مبتدیان. این پیچیدگی برای کاربرانی که می‌خواهند بدون دردسر به ابزارهای پیشرفته‌ای دسترسی داشته باشند، می‌تواند یک مشکل باشد.
  • دروپال مشکل سازگاری هم دارد. این سیستم در مقایسه با سایر سرویس‌های مدیریت محتوای موجود در بازار به آپشن‌های جدید و ارتقاء یافته زیادی مجهز است. اگر تاکنون با این سیستم کار نکرده‌اید، کمی طول می‌کشد تا به مهارت کافی برای استفاده از همه ابزارها و قابلیت‌های مهم آن دست پیدا کنید.

راندمان دروپال کمتر از راندمان سایر سیستم های مدیریت محتوا است، زیرا سیستم های دیگر توانایی پشتیبانی بارهای سرورهای بزرگتر را ندارند. افزونه‌هایی وجود دارند که در حل این مشکل به شما کمک می‌کنند، ولی دروپال در سطح شخصی هنوز راه حلی را برای رفع این موضوع تنظیم نکرده است.


جوملا (Joomla)

جوملا (Joomla)

جوملا نسبت به سایر CMSهای موجود در بازار نقاط قوت بیشتر و نقاط ضعف کمتری دارد و به همین دلیل یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 جهان لقب گرفته است. این نقاط قوت و ضعف پارامترهایی هستند که در انتخاب یک سیستم مطابق با نیازهایی خاص مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مزایا

  • نصب آسان یکی از مزایای جوملا محسوب می‌شود؛ درواقع جوملا یکی از ساده‌ترین پروسه‌های نصب را در دنیای سرویس‌های مدیریت محتوا دارد. شعار سازنده جوملا این است که شما می‌توانید در طول ده دقیقه این CMS برتر 2019 را از روی سایتش دانلود و نصب کنید و از همه ابزارهای آن به راحتی استفاده نمایید. جوملا یکی از معدود CMSهایی است که می‌توانید آن را سریع دانلود کنید و به کار گیرید.
  • جوملا افزونه‌های زیادی هم دارد. این سیستم مجموعه‌ای از افزونه‌های کارآمد و رایگان را در اختیارتان می‌گذارد، بدون این که نیاز باشد آن‌ها را دانلود کنید. بیشتر سایت‌ها و برنامه‌های CMS شما را وادار می‌کنند تا بعد از نصب سرویس سریعا افزونه‌های قابل پشتیبانیشان را دانلود کنید تا بتوانید از برنامه استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید: کدام سیستم مدیریت محتوا بهتر است؟ طراحی سایت با وردپرس یا جوملا؟


  • جوملا به کمک ابزارها و راهنماهای آموزشی خود کاربرانش را به میزان زیادی پشتیبانی می‌کند. این CMS کاربردی به ابزارهای ارتباطی زیادی مجهز شده است تا به شما کمک کند پاسخ سوال‌هایتان را پیدا و به راحتی صفحات وب مورد نظرتان را طراحی کنید و در اختیار بازدیدکنندگان مربوطه بگذارید.
  • در جوملا همچنین می‌توانید به راحتی از هر ابزاری استفاده کنید. این سهولت کاربرد سرعت شما را در طراحی صفحات وب و نگهداری از آن‌ها بالا می‌برد.
  • URLها و بروزرسانی‌های خوب دو مورد از مزایای اصلی دیگر جوملا هستند. جوملا بهترین URLها را برای نتایج سئو ارائه می‌کند. درباره بروزرسانی‌ها هم باید به این نکته اشاره کرد که می‌توانید آن‌ها را مستقیما از طریق مرورگرتان دانلود کنید و روی برنامه جوملا به کار گیرید.
  • آپشن‌های مدیریتی با کاربردهای متعدد یکی دیگر از نقاط قوت جوملا است. صفحه مدیر (administration) این CMS کاربردی آپشن‌ها و ویژگی‌های زیادی را برای راه اندازی صفحات وب و نگهداری از آن‌ها در اختیارتان می‌گذارد. متاسفانه آشنا شدن با همه این ابزارها و مهارت یافتن در استفاده از همه آن‌ها کمی زمان بر است، ولی زمانی که آشنایی و مهارت کافی را پیدا کردید می‌توانید به کمک ویژگی‌های جوملا صفحات وبسایتتان را به بهترین نحو ممکن طراحی و تنظیم کنید.

معایب

  • جوملا ماژول‌ها و قالب‌های زیادی دارد، ولی تنظیمات و بروزرسانی‌های بسیار کمی را ارائه می‌کند. این موضوع در مقایسه با معایب سایر سیستم های مدیریت محتوا چندان برجسته نیست، ولی برای آن دسته از کاربرانی که به دنبال ویژگی‌های پیشرفته‌تری هستند، یک مشکل محسوب می‌شود.
  • جوملا راندمان و منابع محدودی هم دارد. برای بیشتر سایت‌ها این عیب مشکل آفرین نیست؛ با این حال بسته به اندازه وبسایتتان، تعداد ماژول‌های آن و دفعاتی که آن را بروزرسانی می‌کنید، ممکن است در بلند مدت با مشکلاتی در زمینه راندمان سایتتان مواجه شوید.
  • افزونه‌ها می‌توانند برای جوملا هم مشکل ایجاد کنند. کاربران گزارش داده‌اند که بعضی از افزونه‌ها جوملا را پشتیبانی نمی‌کنند و بسیاری از ابزارهای آن هم علی رغم دریافت بهینه سازی های متعدد غیرفعال هستند. بعضی از افزونه‌های جوملا غیررایگان هستند، به همین دلیل نمی‌توانید به راحتی آن‌ها را دانلود کنید و به کار گیرید.
  • یکی از معایب اصلی جوملا ظاهر آن است. اگر یک مبتدی هستید، احتمالا تعداد ابزارها و ماژول‌های این سیستم CMS در اولین برخورد شما را می‌ترساند. البته با اختصاص زمان و یادگیری کاربرد ابزارها و آپشن‌های جوملا این مشکل برای شما از بین می‌رود.

مگنیتو (Magneto)

مگنیتو (Magneto)

مزایا و معایب سایت‌های CMS می‌توانند عوامل مهمی برای انتخاب یا رد کردن این ابزارها باشند، و مگنیتو هم از این قاعده جدا نیست زیرا مانند سایر سرویس‌های مدیریت محتوا نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارد.

مزایا

  • یکی از مزایای استفاده از مگنیتو این است که به واسطه آن می‌توانید راندمان بالایی در استفاده از منابع بزرگ داشته باشید. با مگنیتو می‌توانید سایت‌هایی با بیش از 500,000 محصول را طراحی کنید و همچنین فروشگاه‌های آنلاینی که می‌توانند هر ساعت تقریبا در حدود 80,000 سفارش را دریافت کنند.
  • مگنیتو برای آن دسته از افرادی خوب است که به دنبال طراحی یک فروشگاه آنلاین هستند. توانایی ارائه آپشن‌های متعدد برای تسهیل فرآیند استفاده و تجربه خرید کاربر از عواملی است که مگنیتو را به یک از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 تبدیل کرده است. در سایت‌هایی که با مگنیتو ساخته می‌شوند، کاربر می‌تواند با یک بار کلیک کردن اطلاعات سفارشش را تغییر دهد یا از صفحه‌ای به صفحه دیگر برود. این سایت سی ام اس ابزارهای کارآمدی را نیز برای جستجوی محصولات مختلف در اختیار کاربر می‌گذارد.
  • مگنیتو ابزارهایی را هم برای تبلیغ و بازاریابی درباره محصولات مختلف ارائه می‌کند، و علاوه بر این درگاه‌های پرداخت متعددی مانند گوگل و پی پال را هم در اختیار شما می‌گذارد.
  • قابلیت‌های سئو از دیگر مزایای مگنیتو هستند. این ابزارها شرکت‌های تجاری را قادر می‌سازد تا محتواهای خود را بهینه سازی کنند و از این طریق به ترافیک بیشتری برسند. مگنیتو با تولید نقشه‌های سایت، متا تگ‌ها و سایر ابزارهای مورد نیاز در زمینه سئو به صاحبان مشاغل کمک می‌کند تا با چند اقدام ساده برای شرکت خود یک سایت بسازند.
  • مگنیتو به دلیل توانایی بالایش در ارائه پشتیبانی هم به یکی از برترین CMSهای جهان تبدیل شده است. این سیستم مدیریت مطلب از ایده‌های مرجع باز برای ارائه بالاترین میزان دسترسی به منابع لازم جهت ارائه پشتیبانی استفاده می‌کند، تا کاربران بتوانند به راحتی جواب همه سوالات خود را از منابع مختلف دریافت کنند.

معایب

  • یکی از معایب سایت‌هایی که با مگنیتو ساخته می‌شوند، پیچیدگی آن‌ها است؛ به این نحو که هرچه کاربر ویژگی‌های بیشتری از سایت را امتحان می‌کند، سایت برای او پیچیده‌تر می‌شود. مگنیتو برخلاف سایر سایت‌های CMS دسترسی ساده‌ای را به قابلیت‌های سایت ارائه نمی‌کند.
  • فقدان کاربرد انعطاف پذیر یکی دیگر از نقطه ضعف‌های مگنیتو محسوب می‌شود. بسیاری از کاربران معتقدند که این سیستم مدیریت محتوا از جهات زیادی که برای کار و تجارتشان مهم هستند، فاقد عاملیت است؛ به همین دلیل این کاربران از مگنیتو در کنار سرویس‌های دیگری استفاده می‌کنند.
  • مهمترین نقطه ضعف مگنیتو وابستگی آن به برنامه نویسی PHP است. بسیاری از کاربران در استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مبتدی هستند و نمی‌توانند از ابزارهای برنامه نویسی مانند PHP استفاده کنند. این ماهیت برای افرادی که می‌خواهند از مگنیتو استفاده کنند ولی به دلیل نداشتن دانش و تجربه نمی‌توانند از PHP استفاده کنند، یک مشکل محسوب می‌شود.

آمبراکو (Umbraco)

آمبراکو (Umbraco)

مزایا

  • آمبراکو به مجموعه‌ای از ابزارهای CMS و اطلاعات مفید مجهز شده است تا بتواند به کاربرانش در رفع نیازهای مربوط به CMS کمک کند. بروزرسانی‌های خودکار و امنیت بالا از ویژگی‌هایی هستند که آمبراکو را به یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 تبدیل کرده‌اند. با نصب این سرویس جدیدترین بروزرسانی‌های آن را به طور منظم دریافت می‌کنید. خالق آمبراکو امنیت را مهمترین اولویت خود قرار داده و زمانی که یک باگ را شناسایی کند، پچ‌هایی را برای ایمن سازی نسخه‌های پیشین سیستم مدیریت محتوایش ارائه می‌کند.
  • سادگی مدیریت محتوا و پشتیبانی وسیع هم از عواملی هستند که آمبراکو را برای کاربرانش محبوب کرده‌اند. این CMS برتر چند ابزار را برای مدیریت محتوا ارائه می‌کند تا کاربر بتواند با هر ابزار محتوای مورد نظرش را با بهترین کیفیت تدوین کند و سایتش را بروز نگه دارد. آمبراکو پشتیبانی بسیار خوبی هم دارد و یک فورم را هم در اختیار کاربرانش قرار داده است تا بتوانند مستقیم با یکدیگر و مسئولان پشتیبانی آمبراکو در ارتباط باشند.
  • آمبراکو یک سرویس مدیریت محتوای رایگان است و علاوه بر این کارایی بسیار بالایی هم دارد. امکان استفاده از یک CMS رایگان کاربران را قادر می‌سازد تا در هزینه‌هایشان صرفه جویی کنند و سرمایه خود را در زمینه‌های دیگری به کار گیرند. خیلی از سایت‌های CMS از نظر کارایی مشکل دارند، ولی آمبراکو در این زمینه خیال شما را راحت می‌کند.

معایب

  • محبوبیت نه چندان زیاد و کمبود افزونه‌ها نقطه ضعف‌های اصلی آمبراکو هستند. از نظر محبوبیت باید به این نکته اشاره کرد که بسیاری از کاربران هنوز هم از وورد پرس به جای این CMS برای رفع نیازهایشان استفاده می‌کنند.

شاپیفای (Shopify)

شاپیفای (Shopify)

مزایا

  • این پلت فرم بیشتر برای کاربرانی طراحی شده است که به دنبال تجارت الکترونیکی هستند و به همین دلیل نقاط قوت و ضعفش بیشتر به این زمینه مربوط می‌شوند. شاپیفای قیمت‌های نسبتا معقولی دارد و ابزارهای مناسبی را در اختیار کاربرانش، از سطح پایه گرفته تا حرفه‌ای، می‌گذارد. مجموعه ابزارهای شاپیفای شما را قادر می‌سازند تا یک سایت تجارت الکترونیکی کارآمد را برای خود طراحی کنید.

معایب

  • متمرکز بودن شاپیفای روی تجارت الکترونیکی باعث شده است که این پلت فرم مدیریت محتوا برای سایر کاربردها کارایی بسیار خوبی نداشته باشد. اشخاصی که در کارشان محصولی را نمی‌فروشند، ممکن است فکر کنند که شاپیفای سهولت استفاده سایر پلت فرم‌های مدیریت محتوا را ندارد.

سایت کور (Sitecore)

سایت کور (Sitecore)

مزایا

  • سایت کور به ابزارهای متعددی مجهز شده است و انعطاف پذیری بالایی دارد، به همین دلیل هر کسی می‌تواند به سادگی از آن استفاده کند. این ماهیت باعث شده است که کاربر بتواند در مدت زمان کوتاهی محتوای خود را به سادگی تغییر دهد و بروزرسانی کند. سایت کور امکان تولید محتوای چند زبانه را هم برای شما فراهم می‌کند، به همین دلیل برای کاربران ساکن در کشورهای مختلف که می‌خواهند به زبان مادریشان یک سایت CMS برای تجارتشان بسازند، یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 محسوب می‌شود. این پلت فرم به کمک این ویژگیش کاربران ساکن در کشورهای دیگر را قادر می‌سازد تا در کشور خودشان فالوور و مشتری پیدا کنند.

معایب

  • بزرگترین نقطه ضعف سایت کور تجربه‌ای است که مشتری از آن دریافت می‌کند، به این نحو که مشتری باید از نرم افزارهای شرکت‌های واسط برای دسترسی داشتن به سایت ساخته شده با این پلت فرم استفاده کند. این محدودیت دسترسی باعث شده است که کاربران به CMSهای دیگری روی بیارند تا اطمینان یابند که می‌تواند در هر زمانی به سایت شرکت مورد نظرشان دسترسی مستقیم داشته باشند.

کنتیکو (Kentico)

کنتیکو (Kentico)

مزایا

  • ویژگی‌های کنتیکو این پلت فرم را به یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 تبدیل کرده‌اند. قابلیت‌های این CMS برتر ساختاربندی بسیار ساده‌ای دارند و نامگذاری شده‌اند تا کاربر بتواند به سادگی آن‌ها را پیدا کند و به کار گیرد. قابلیت‌های کنتیکو نسبت به ابزارهای سایر پلت فرم‌های مدیریت محتوا راحتتر نیز با تکنولوژی‌های دیگر یکپارچه می‌شوند. توانایی بالای کنتیکو در همکاری با شرکای جدید باعث شده است که پلت فرم این سازنده ابزارهای بیشتری را در اختیار شما بگذارد.

معایب

  • بزرگترین عیب کنتیکو نداشتن محصولات بروزرسانی شده است. بسیاری از سایت‌های CMS دیگر فناوری‌های پیشرفته‌تر و محصول جدیدتری دارند و از این طریق کاربر را قادر می‌سازند تا به اطلاعات و فناوری باکیفیتی دسترسی داشته باشد.

سایت فینیتی (Sitefinity)

سایت فینیتی (Sitefinity)

مزایا

  • دو عامل اصلی که از سایت فینیتی یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 را ساخته‌اند، قابلیت استفاده بالا و توانایی این پلت فرم در پشتیبانی چند زبان هستند. سایت فینیتی یک پلت فرم مدیریت مطلب کاربردی با استفاده آسان است و انعطاف پذیری بالایی نیز دارد. این پلت فرم به لطف تواناییش در پشتیبانی زبان‌های مختلف شما را قادر می‌سازد تا از هر نقطه از جهان به آیتم مورد نظر خود دسترسی داشته باشید.

معایب

  • بزرگترین عیب‌های سایت فینیتی نداشتن کنترل‌های کاربری و محدودیت همگام سازی این سیستم است. این دو محدودیت چندان بزرگ نیستند، ولی نشان می‌دهند که طراحان سایت فینیتی در ساخت این محصول توجه زیادی به آینده نکرده‌اند.

دی اِن اِن (DNN)

دی اِن اِن (DNN)

مزایا

  • دی اِن اِن بیشتر به خاطر داشتن ماهیتی ساختار بندی شده و امنیت بالایش مورد ستایش قرار گرفته است. ماهیت ساختاربندی شده این پلت فرم مدیریت مطلب شما را قادر می‌سازد تا متناسب با نیازهای کاربران انواع مختلفی از سایت‌ها را برای تجارت‌ها و مشاغل متفاوت را بسازید.
  • ساختار DNN یک حسن برای آن محسوب می‌شود زیرا پورتال‌هایی را برای مستقل بودن وبسایت‌های بخش‌های مختلف یک شرکت ارائه می‌کند. DNN همچنین با ارائه یک پایگاه داده‌های رمزگذاری شده برای همه اطلاعات ذخیره شده و با انتشار بروزرسانی‌های برنامه ریزی شده و منظم امنیت بالایی را برای کاربرانش فراهم می‌کند.

معایب

  • از نظر تعداد زیادی از کاربران عیب اصلی پلت فرم مدیریت محتوای دی اِن اِن دستی بودن پیکره بندی آن است. DNN یک فضای خالی را در اختیار کاربرانش می‌گذارد و این آزادی را به آن‌ها می‌دهد که هرگونه که می‌خواهند، سایت خود را طراحی کنند. این ویژگی خوب است، ولی زمان زیادی را از کاربر می‌گیرد زیرا او را مجبور می‌کند که همه ویژگی‌های سایتش را خودش بسازد.
  • ماژول‌های DNN رایگان نیستند و به همین دلیل برای این پلت فرم یک نقطه ضعف محسوب می‌شوند. DNN یک سایت مدیریت محتوای رایگان است، ولی برای دریافت بسیاری از ویژگی‌های آن باید پول بپردازید. این سایت CMS همچنین پشتیبانی محدودی دارد و در همه بازارها عرضه نمی‌شود.

شیرپوینت (SharePoint)

شیرپوینت (SharePoint)

مزایا

  • شیرپوینت جنبه‌های مثبت کوچک ولی مهمی دارد. یکی از مهمترین نقات قوت این پلت فرم تجربه خوب کاربری آن است. شیرپوینت به نرم افزارهای مایکروسافت شباهت دارد و مانند وورد و پاورپوینت کار می‌کند، به همین دلیل باعث می‌شود که کاربر راحتتر بتواند با سایت کار کند. مزیت دیگر شیرپوینت که از این پلت فرم یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 را ساخته، این است که شرکت‌های متعددی با آن آشنا هستند. شیرپوینت به خاطر پیکره بندیش هم شهرت دارد، زیرا طراحی یک سایت با آن بسیار راحت است.

معایب

  • بزرگترین نقطه ضعف شیرپوینت پیچیدگی کاربرد آن است. آپشن‌های موجود در این پلت فرم گاهی اوقات طراحی یک سایت مطابق با معیارهایتان را برایتان سخت می‌کند. گاهی اوقات اگر که در طراحی سایتتان به میزان زیادی روی یک ویژگی متمرکز شوید، حتی ممکن است که کار کردن با شیرپوینت برایتان غیرممکن شود. پایدار ماندن این پلت فرم هم هنوز مبهم است زیرا بعضی مواقع متوجه می‌شوید که در دنیای پلت فرم‌های CMS هیچ خبری از این سرویس نیست.

تایپو 3 (Typo3)

تایپو 3 (Typo3)

مزایا

  • ماهیت ماژولاری و افزونه‌های متعدد از ویژگی‌هایی هستند که این پلت فرم CMS را به یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 تبدیل کرده‌اند. تایپو 3 به کمک ماژول‌ها و افزونه‌های متعددش آپشن‌های زیادی را برای طراحی یک صفحه وب در اختیارتان می‌گذارد. توانایی بالای مدیریتی این پلت فرم یکی دیگر از محاسن آن است. تایپو 3 این امکان را فراهم می‌کند تا چند مدیر به مجموعه‌ای از ابزارها دسترسی داشته باشند و بتوانند یک مطالب را ویرایش و بروزرسانی کنند.
  • تایپو 3 به کمک مجموعه‌ای از ابزارهایش امکان ساختن انواعی از مطالب را نیز برای کاربرش فراهم می‌کند. این پلت فرم انواعی از قالب‌های تولید محتوا را در اختیار شما می‌گذارد و این توانایی را نیز به شما می‌دهد که هر قالب را مطابق نظرتان تغییر دهید. با تایپو 3 همچنین می‌توانید هر وقت که می‌خواهید هر تغییری را که اعمال کرده‌اید، خنثی کنید. طراحان این پلت فرم گزینه‌های ارتباطی متعددی را هم در صفحه خانه محصولشان ارائه کرده‌اند تا شما بتوانید در حداقل زمان ممکن پاسخ سوالات خود را پیدا کنید.

معایب

  • این پلت فرم مدیریت محتوا معایب بسیار کمی دارد، ولی این معایب بی اهمیت نیستند. نصب، اصلاح و به کارگیری تایپو 3 ساده نیست، به همین دلیل استفاده از آن را به افراد مبتدی توصیه نمی‌کنیم. درواقع اگر که تازه به استفاده از پلت فرم‌های CMS روی آورده‌اید، یادگرفتن نحوه نصب و استفاده از تایپو 3 می‌تواند برای شما بسیار زمان بر باشد. این سیستم منابع و راندمان محدودی هم دارد.
  • افزونه‌های موجود برای تایپو 3 برای کارهای سنگین کاربرد دارند. سنگین بودن کاربردها باعث افت کاربرد و کارآیی سایت به دلیل تاخیر داشتن آن می‌شود. در مجموع می‌توان گفت که کار کردن با این پلت فرم برای مدیران و ویراستارها آسان و برای برنامه نویسان سخت است.

آلفرسکو (Alfresco)

آلفرسکو (Alfresco)

مزایا

  • بسیاری از محاسن آلفرسکو به طراحی صفحات وب و گزینه‌هایی که برای این کار در اختیار کاربران می‌گذارد، مربوط می‌شود. این پلت فرم CMS بهترین کارایی را در فراهم سازی امکان طراحی یک صفحه وب ساده دارد و ابزارهای زیادی را هم برای افزایش بهره وری کاربر ارائه می‌کند، به همین دلیل از دید بسیاری از کاربران یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 موجود در بازار است.
  • آلفرسکو به واسطه ابزارهای ویراستاری و آزادی که برای اعمال تغییر در اختیار کاربرش می‌گذارد او را قادر می‌سازد تا بدون نیاز به دانش فنی بسیار زیادی صفحه وب مورد علاقه خود را طراحی کنند. توسعه و مقیاس پذیری بالا، توانایی پشتیبانی بیشتر سیستم عامل‌ها و قابلیت یکپارچه شدن با محبوبترین مجموعه‌های آفیس از دیگر برتری‌های آلفرسکو هستند.

معایب

  • آلفرسکو معایب زیادی ندارد، با این حال قبل از انتخاب این پلت فرم باید نقاط ضعفش را در نظر بگیرید. مشاهده شده است که در این پلت فرم مطلب باید دو بار بارگزاری شود زیرا غنی سازی مطلب در آن بدون بارگزاری مجدد صفحه آسان نیست. آلفرسکو قابلیت تبدیل مطلب یا XQuery را هم پشتیبانی نمی‌کند. نداشتن این ویژگی‌ها ممکن است که در آینده مشکلاتی را برای شما ایجاد کند.

دات سی ام اس (DotCMS)

دات سی ام اس (DotCMS)

مزایا

  • دات سی ام اس به دلیل کاربرد آسان و راحتی شخصی سازیش به یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 جهان تبدیل شده است. برای استفاده از این پلت فرم به دانش برنامه نویسی نیاز ندارید و زمانی که با آن آشنا شدید هم به راحتی می‌توانید کارهایتان را به کمکش انجام دهید.

معایب

  • قیمت گران و عدم ارائه همیشگی بعضی از مطالب از نقص‌های دات سی ام اس هستند. کاربران در این زمینه کامنت‌های زیادی داده‌اند، ولی منابع زیادی این کامنت‌ها را تایید یا رد نکرده‌اند.

دی جنگو سی ام اس (Django CMS)

دی جنگو سی ام اس (Django CMS)

مزایا

  • این پلت فرم CMS به دلیل سرعت زیاد و امنیت بالایش به عنوان یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوای 2019 مشهور شده است. دی جنگو سی ام اس دسترسی و کاربرد سریع و آسانی را در اختیار شما می‌گذارد و امنیت بالایی را برای مطالب شما فراهم می‌کند. این سیستم مدیریت محتوا علاوه بر این یک پلت فرم انعطاف پذیر است و همه ویژگی‌ها و ابزارهای مورد نیاز را برای طراحی یک صفحه وب در اختیارتان می‌گذارد.

معایب

  • مهمترین نقطه ضعف دی جنگو سی ام اس نقص‌های قالب‌های آن است که در طراحی صفحات وب برای شما مشکل ایجاد می‌کنند. این پلت فرم علاوه بر این نمی‌تواند چند کار را به طور همزمان یا با سرعت بالایی برای شما انجام دهد. ساختار برنامه نویسی پیچیده و محدودیت تعداد ویژگی‌ها از دیگر نقطه ضعف‌های دی جنگو سی ام اس هستند. پیچیدگی برنامه نویسی دی جنگو سی ام اس این برنامه را از نظر کارایی و پایداری با مشکلاتی مواجه کرده است.

حرف آخر

CMSهای فوق، علی رغم داشتن محدودیت‌هایی اختصاصی، در زمینه‌های مربوط به خود بهترین و کارآمد هستند. مسئولیت شما این است که سیستمی را انتخاب کنید که به بهترین نحو ممکن نیازهای شما و شرکتتان را رفع کند.

بیشتر بخوانید:

.

منبع: spinxdigital

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر