راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

نماینده مجلس : ایران گران‌ترین اینترنت دنیا را دارد!

هزینه داده تلفن همراه در کشورهای مختلف بسیار متفاوت است. به تازگی یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت که ایران گران‌ترین اینترنت دنیا را دارد!

راهنمای خرید تکراتو

رابطه میان قیمت پهنای باند در یک کشور با کیفیت اینترنت همان کشور ممکن است 180 درجه تفاوت داشته باشد. کمتر کسی پیدا میشود که از وضعیت اینترنت کشورمان در حال حاضر رضایت کاملی داشته باشد. خصوصا با مقایسه کیفیت اینترنت خود با دیگر کشورها، این مسئله ناامیدکننده‌تر میشود.

با این حال از نظر نرخ پهنای باند، وضعیت ایران در مقیاس جهانی مناسب است. کشورهای توسعه یافته همانند ایالات متحده با اینکه از لحاظ کیفیت اینترنت جایگاه بسیار بالاتری نسبت به کشور ما قرار دارند، اما از لحاظ نرخ پهنای باند، اوضاع کاملا فرق میکند.

اما رئییس کمیسیون اصل 90 مجلس در یک برنمه تلویزیونی مدعی شد که ایران ناامن ترین و گران ترین اینترنت دنیا را دارد. البته این مسئله بدون واکنش نماند و نایب رییس شرکت ارتباطات زیرساخت نسبت به آن واکنش نشان داد.

نماینده مجلس : ایران گران‌ترین اینترنت دنیا را دارد

«نصرالله پژمان‌فر» رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در برنامه صدا و سیما با نام دست خط اعلام کرد که اینترنت ایران گران‌ترین اینترنت دنیاست: «ما امروز گرانترین اینترنت را به مردم ارائه می‌دهیم. هزینه‌ای که در موضوع اینترنت مردم پرداخت می‌کنند در مقایسه با دنیا و حتی در مقایسه با کشور افغانستان اینترنت گرانی است و ناامن‌ترین خدمات را ارائه می‌کنیم که مسائل مختلف دارد. کافی است کار کسی به پلیس فتا بیفتد، تا بداند چه خبر است و چه اجحافاتی رخ می‌دهد.»

بیشتر بخوانید:

پژمانفر در این مصاحبه همچنین اعلام کرده که وزارت ارتباطات بعد از وزارت نفت بیشترین درآمد را در اختیار دارد و درآمد این وزارتخانه را فقط از فضای مجازی سالانه ۱۰ هزار میلیارد تومان توصیف کرده است:

 

ایران گران‌ترین اینترنت دنیا را دارد
ایران گران‌ترین اینترنت دنیا را دارد

«باید بخشی به این سمت بیاید که به مردم توسعه زیرساخت بدهد.‌ می‌گویند توسعه زیرساخت انجام می‌دهیم؛ یعنی فیبر نوری می‌کشیم و یکسری کابل و سیم انجام می‌دهیم؛ اینکه شبکه ملی اطلاعات نیست. شبکه ملی اطلاعات یعنی حاکمیت و همه این موارد. بعد می‌گویند ما وزارت زیرساخت هستیم و باید زیرساخت‌ها را تامین کنیم؛ تولید محتوا کار دیگری است. می‌گوییم شما مقصر هستید که نتوانسته‌ایم تولید محتوا داشته باشیم. امروز در فضای مجازی تولیدکننده محتوا و مصرف کننده محتوا هر دو پول پرداخت می‌کنند. مثلاً من عکاس حرفه‌ای هستم؛ من ۵ عکس حرفه‌ای می‌گیرم و این تعداد را می‌خواهم در فضای مجازی بارگذاری کنم. باید پولی پرداخت کنم و اینترنت بخرم و این عکس‌ها را بارگذاری کنم. شما هم به عنوان کسی که علاقه‌مند به این عکس‌ها هستید پول می‌دهید و اینترنت می‌خرید، عکس‌ها را می‌بینید. پس هم تولیدکننده و هم مصرف کننده پول پرداخت می‌کند. طبیعی است کسی در این فضا رغبتی برای تولید ندارد.»

«سجاد بنابی» نایب رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت اما در توییتر خود اعلام کرد که اینترنت کشورهای همسایه نظیر افغانستان هزینه بسیار بیشتری نسبت به نرخ تمام شده اینترنت در کشور دارد: «رییس کمیسیون اصل ٩٠ گفته‌اند قیمت اینترنت در ایران از افغانستان بالاتره. به‌تره این گزارش باشگاه خبرنگاران رو مطالعه کنن که ٢ گیگ اینترنت بعد از ۵٠٪کاهش،حدود ۸۰هزار تومن. آیا سایرطرح‌های ایشان برای فجازی، هم برمبنای همین اطلاعات غلط بنا شده؟»

در اینکه اینترنت ایران در حال حاضر با توجه به وضعیت نرخ ارز یکی از ارزانترین قیمت‌ها را دارد شکی نیست. به عنوان مثال شرکت مخابرات ایران و یا بسیاری از شرکت‌های دیگر ارائه دهنده اینترنت، اینترنت ۱۶ مگابیت خود را با قیمت ماهانه ۸۰ هزار تومان (تقریبا سه دلار) عرضه می‌کند که همین اینترنت در کشورهای دیگری نظیر امارات بیش از ۱۰۰ دلار هزینه راه‌اندازی دارد.

از آنجایی که تمام هزینه‌ها در شرکت‌های ارائه‌دهنده سرویس اینترنت به دلار بوده و درآمد آنها به تومان است، ثبات قیمت‌ها در این حوزه امری سخت بوده و شرکت‌ها نیز توانسته‌اند باوجود این هزینه‌ها، کمترین تغییرات قیمت را به ویژه در حوزه فروش اینترنت ثابت داشته باشند. از آنسو نباید از این مساله غافل شد که کیفیت اینترنت ارائه شده در کشور ما چندان با کشوری مانند امارات که اینترنت گران‌تری می‌دهد قابل مقایسه نیست.

بیشتر بخوانید:

رییس کمیسیون اصل 90 میگوید ایران گران‌ترین اینترنت دنیا را دارد! نظر شما درباره قیمت اینترنت در ایران چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت ها با تکراتو در میان بگذارید!

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر