به گزارش برخی از خبرگزاری های معتبر خارجی و به نقل از مقامات اف بی آی، هکرهای ایرانی به اطلاعات رایدهندگان یک ایالت دست یافتند. با ما همراه باشید.
مقامات پلیس فدرال، اف بی ای، و وزارت امنیت میهن آمریکا جمعه ۹ آبان در بیانیه مشترکی اعلام کردند، هکرهای ایرانی عامل موجی از ایمیلهای تهدید آمیز برای هزاران آمریکایی هستند و آنها همچنین موفق شدند که به دادههای اطلاعاتی رای دهندگان در یک ایالت دسترسی پیدا کنند.
اف بی ای و سازمان امنیت سایبری و زیرساخت، سیسا، وابسته به وزارت امنیت میهن در این بیانیه مشترک صحت بخشی از یک ویدئو برای پراکندن اطلاعات غلط در میان رای دهندگان را تایید کردند.
هکرهای ایرانی به اطلاعات رایدهندگان یک ایالت دست یافتند
به گزارش رویتر، در ویدیویی که هکرهای ایرانی در مورد دسترسی به اطلاعات ثبتنام رایدهندگان منتشر کرده بودند، اطلاعات شخصی رایدهندگان ایالت آلاسکا به طور مختصر نشان داده شده است، اما مقامات امنیتی آمریکا و مسئولان انتخاباتی آلاسکا از اظهارنظر در این مورد خودداری کردهاند.
مقامهای امنیتی امریکا در بیانیه خود افزودند هکرهای ایرانی همچنین چند ایالت را برای یافتن نقاط آسیبپذیر آنها مورد بررسی قرار دادهاند. رویترز به نقل از شرکت رسانهای سایبراسکوپ گزارش داد ۱۰ ایالت هدف بررسی هکرها بودهاند.
هفته گذشته، مقامات امنیتی آمریکا اعلام کردند هکرهای ایرانی و روسی با هدف دخالت در انتخابات آمریکا اقدام به انتشار اطلاعات کذب در مورد انتخابات آمریکا پرداختهاند.
به گفته این مقامات، هکرهای ایرانی تحت نام گروه راست افراطی پراود بویز به هزاران رایدهنده آمریکایی ایمیلهای تهدیدآمیز ارسال کرده بودند. این ایمیلها همچنین حاوی یک ویدیو بود که در آن هکرها نشان داده بودند چگونه با رخنه در اطلاعات ثبتنام رایدهندگان می توانند در انتخابات آمریکا اختلال ایجاد کنند.
به گزارش رویترز، کارشناسانی که این ویدیو را بررسی کردهاند معتقدند این ویدیو چیزی بیشتر از ترساندن رایدهندگان بوده و در صورتی که ساختگی نباشد می تواند نشان دهد که صحت انتخابات آمریکا در خطر است. در عین حال، تا روز جمعه مشخص نشده بود که آیا هکرهای ایرانی موفق شدهاند به اطلاعاتی دسترسی پیدا کنند یا نه.
این در حالی است که ایران هر گونه نقش خود در این عملیات سایبری را نفی کرده است. علیرضا میریوسفی، سخنگوی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، هفته گذشته پس از انتشار این خبر گفت: «ایران هیچ علاقهای به دخالت در انتخابات آمریکا و هیچ ترجیحی برای نتیجه آن ندارد.»
بیشتر بخوانید:
- بهترین گوشی های سامسونگ در سال 2019
- بهترین قیمت گوشی های دست دوم سامسونگ در بازار موبایل ایران
- بهترین گوشی های دست دوم هواوی در بازار ایران
- قیمت و مشخصات فنی گلکسی اس 30 سامسونگ (Galaxy S30)
- بهترین آیفون های 2019
- بهترین گوشی های زیر 2 میلیون تومان در سال 2020
- بهترین صفحه نمایش گوشی در سال 2020
- بهترین گوشی های سری A سامسونگ
- بهترین گوشی های 2020 آنر
- بهترین لپ تاپ های زیر 3 میلیون تومان بازار
نظر شما در خصوص دستیابی هکرهای ایرانی به اطلاعات رایدهندگان یک ایالت چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید!