موتور جستجوها برای مقابله با کودک آزاری آماده میشوند. آنطور که پیداست گوگل و بینگ به درخواست استرالیا یک پیشنویس در این خصوص تهیه خواهند کرد.
استرالیا از دو موتور جستوجوی گوگل و بینگ خواسته است که پیشنویسی برای مقابله با کودک آزاری تهیه کنند. ظاهراً ترس استرالیا فقط مربوط به محتواهای تولید شده توسط هوش مصنوعی است و با توحه به انبوه تولیدات این فناوری میتوان گفت که نگرانی دولت این کشور کاملاً منطقی است. براساس این پیشنویس، محتواهای تولید شده توسط AI برای کودکان در نتایج جستجو نمایش داده نمیشوند.
بیشتر بخوانید: روسیه به دنبال حفاظت از کودکان در فضای مجازی به سبک جمهوری اسلامی است!
موتور جستجوها برای مقابله با کودک آزاری آماده میشوند
به گزارش تکراتو و به نقل از مهر، رگولاتر اینترنت استرالیا موتور جستجوهای اینترنتی مانند گوگل و بینگ را وادار می کند تا گامهایی برای جلوگیری از اشتراکگذاری محتوای کودک آزاری اتخاذ کنند که توسط هوش مصنوعی ایجاد شده اند.
جولی اینمن گرنت کمیسیونر e-Safty استرالیا در بیانیهای اعلام کرد شرکتهای بزرگ این صنعت به درخواست دولت پیشنویس قوانین جدیدی را تهیه کردهاند که موتورهای جستجو را ملزم میکند اجازه ندهند چنین محتوایی در نتایج دوباره ظاهر شوند.
همچنین طبق این قوانین قابلیتهای هوش مصنوعی به کار رفته در موتورهای جستجو نباید نسخه های مصنوعی از همان محتوا را تولید کنند. نسخههای مصنوعی محتوا نیز به عنوان «دیپ فیک» شناخته میشوند.
اینمن گرنت در اینباره میگوید:
استفاده از هوش مصنوعی مولد به سرعت افزایش یافته و تصور میکنم تا حدی جهان را شگفتزده کرده است.
قانون مذکور نمونهای از تحولاتی است که با ورود انبوهی از محصولات که به طور اتوماتیک محتوای مشابه واقعیت تولید کنند، چشمانداز رگولاتوری و حقوقی مربوط به پلتفرمهای اینترنتی را تغییر میدهند.
به گفته اینمن گرنت پیش از این گوگل (متعلق به شرکت آلفابت) و بینگ (متعلق به مایکروسافت) یک پیشنویس از قانون را تهیه کرده بودند که محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی را در بر نمیگرفت، بنابراین از آنها خواسته شد آن را بازنویسی کنند.
او در اینباره افزود:
هنگامیکه بزرگترین شرکتهای این صنعت اعلام کردند هوش مصنوعی مولد را در قابلیتهای موتور جستجویشان ترکیب میکنند، ما یک پیشنویس حقوقی تهیه کردیم که اکنون برای اهداف فعلی کارآمد نیست. بنابراین از شرکتهای بزرگ خواستیم تا پیشنویس دیگری تهیه کنند.
بیشتر بخوانید:
- تماشای طولانی مدت نمایشگرها بر رشد کودکان تاثیر منفی دارد
- تشخیص زودهنگام اوتیسم در کودکان با ردیابی حرکات چشم توسط دستگاه مبتنی بر تبلت
- توسعه یک فناوری جدید برای جلوگیری از مرگ کودکان رهاشده در خودرو
نظر شما درباره تلاش استرالیا برای مقابله با کودک آزاری چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.