انکار اختلالات اینترنت توسط معاون وزیر ارتباطات از معدود واکنشهای رسمی به شرایط اینترنت در ایران است. البته معاون وزیر کاهش کیفیت اینترنت را رد کرده است.
معاون امور مجلس وزیر ارتباطات اخیرا در گفتگویی اعلام کرده که کیفیت اینترنت در ایران کاهش نداشته، بلکه این توقعات مردم از سرویسها و تعداد کاربران پلتفرمهای مختلف است که افزایش یافته است. او این توقعات را البته حق دانسته و ابراز امیدوای کرده که با توسعه 20 میلیون پورت فیبر نوری، پهنای باند کشور به 100 مگابایت افزایش یابد. او توسعه اینترنت و افزایش کیفیت آن را به نفع اقتصاد دیجیتال نیز دانسته است.
بیشتر بخوانید: اختلال گسترده اینستاگرام امروز 24 مرداد 1401 ؛ احتمال کاهش پهنای باند
انکار اختلالات اینترنت توسط معاون وزیر ارتباطات
رضا باقری اصل، معاون امور مجلس وزیر ارتباطات در نشست «چالشهای تجارت الکترونیک و سامانههای دولتی» که در مرکز پژوهش ایرنا برگزار شد به لزوم افزایش سرعت اینترنت اشاره کرده و گفت:
«اولین تقاضایی که نمایندگان دارند، دسترسی ارتباطات است. دومین موضوع کیفیت اینترنت است. البته کیفیت پایین نیامده و آمارها این را اثبات میکند، اما سطح توقع مردم از سرویسها و تعداد کاربرانی که از سرویسها استفاده میکنند نیز افزایش یافتهاست.»
او البته تاکید کرده که توقع مردم برای افزایش کیفیت اینترنت کاملا برحق است و مردم عموما از این پلتفرمها به عنوان ابزارهایی برای کسب درآمد استفاده میکنند. از این رو طبیعتا باید برای رشد این پلتفرمها اقدام کرد و امکانات و سرعت آنها را اضافه کرد: «اگر بتوانیم زیرساختهای ارتباطی به ویژه ثابت را ارتقا دهیم، نسل بعدی از پلتفرمها شکل خواهد گرفت.»
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه مسئولان به ایرادات موجود در زمینه سرعت اینترنت آگاه هستند، به مانند بسیاری دیگر از مسئولان کشور مشکلات اینترنتی را هم به گردن تحریمها انداخت و گفت:
«در برخی مناطق تکنولوژی هنوز روی سیم مسی قرار دارد، در برخی موارد BTS هنوز تبدیل به LTE نشدهاست و فشارهای تحریمها نیز به این مشکلات اضافه میشود. ما به همه این موارد آگاهیم، اما با همه این ظرفیتسازیها، توقع مردم و شتاب تحول دیجیتال از چیزی که ما میتوانیم اراده کنیم پیشی میگیرد.» باقری اصل در ادامه به اهمیت سرعت اینترنت در بحث اقتصاد دیجیتال اشاره کرده و گفت:
برای اینکه بتوانیم زیرساخت تحول دیجیتال و اقتصاد دیجیتال را ایجاد کنیم باید دسترسیهای فراگیر و سرعت بالای اینترنت را در اختیار داشته باشیم. سرعت و پهنای باند کنونی به هیچ عنوان برای ایجاد تحول در اقتصاد دیجیتال کفایت نمیکند. ما در حوزه زیرساختهای اقتصاد دیجیتال دستکم باید پهنای باند 100 مگابیت بر ثانیه را فراهم کنیم.
به گفته وی طبق حکم شورای عالی فضای مجازی بایستی امکان دسترسی به 20 میلیون پورت فیبر نوری فراهم شود که برای 8.5 میلیون پورت از این تعداد قرارداد بسته شده و طی چند ماه آینده تفاهمنامه همه 20 میلیون پورت نیز منعقد خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
- اعتراض نماینده مجلس به اختلالات اینترنت ؛ «وزارت ناتوان است!»
- نماینده مجلس: طراحان صیانت با اختلال در اینترنت میخواهند مانع آزادی مردم شوند!
- استیضاح وزیر ارتباطات ؛ آیا زارعپور برکنار میشود؟
- آیا اینترنت ماهواره ای میتواند طرح صیانت را بیاثر کند؟
- رفع فیلترینگ اینترنت برای برخی اقشار خاص آغاز شد
دیدگاه شما درباره انکار اختلالات اینترنت توسط معاون وزیر ارتباطات چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.
معاون وزیر ارتباط
مثل دیگر مسئولین خدوم و انقلابی نظام مقدس جمهوری اسلامی
واقیتها را انکار و با تحریف حقیقت، دروغ پردازی میکند.