گلکسی M33 یکی از میانردههای خوب سامسونگ است که با پردازنده اگزینوس 1280 عرضه میشود. در ادامه به بررسی گلکسی M33 سامسونگ میپردازیم.
در اوایل سال 2022 بود که سامسونگ از گلکسی ام 33 رونمایی کرد و به دلیل قیمت مقرونبهصرفهای که داشت، بسیاری از افراد برای خرید آن اقدام کردند. اغلب افرادی که توانایی خرید گوشیهای گرانقیمت را ندارند، میتوانند روی قابلیتهای گلکسی ام 33 حساب کنند.
این اسمارتفون به دلیل قابلیتهای خوبی که دارد، از بسیاری جوانب کاملاً راضیکننده است و عملکرد سختافزاری خوبی به شما ارائه میدهد. اما قبل از اینکه این گوشی هوشمند را خریداری کنید، بهتر است اطلاعاتی درباره آن به دست بیاورید تا بدانید که آیا خرید آن برای شما مناسب است یا خیر.
بیشتر بخوانید:
بررسی گلکسی M33 سامسونگ
گلکسی M33 به دلیل قیمت مقرونبهصرفهای که دارد، با ویژگیهای نسبتاً عادی عرضه میشود. به همین دلیل نباید از این اسمارتفون انتظار چندان زیادی داشته باشید و اگر میخواهید از آن برای کارهای معمولی استفاده کنید، میتواند رضایت شما را جلب کند.
در این جدول میتوانید مشخصات فنی Galaxy M33 را بادقت مشاهده کنید.
بررسی Galaxy M33 | مشخصات گلکسی M33 سامسونگ |
طراحی و ساخت |
|
نمایشگر |
|
پردازنده |
|
نرمافزار | سیستمعامل اندروید 12 با رابط کاربری One UI 4.1 |
رم و حافظه |
|
دوربین |
|
باتری |
|
اسپیکر |
|
اتصالات و شبکه |
|
حسگرها و قابلیتهای اضافی | حسگر اثر انگشت در کنار گوشی، شتابسنج، ژیروسکوپ |
تاریخ عرضه و قیمت |
|
بررسی گلکسی M33 سامسونگ از نظر طراحی و ساختار
با بررسی مشخصات گلکسی M33 سامسونگ در نگاه اول متوجه میشویم که این گوشی کاملاً از پلاستیک ساخته شده و علاو بر پنل پشتی، فریم آن نیز تماماً پلاستیکی است. چهار دوربین در پنل پشتی این اسمارتفون، در یک ماژول مربعی شکل در گوشه بالا سمت چپ دیده میشوند که ممکن است تا حدودی شما را یاد گوشیهای آیفون بیندازند.
بیرونزدگی این دوربین هم بهاندازهای نیست که شما را اذیت کند و کاملاً معقول به نظر میرسد. یک فلاش LED هم با اندازه کوچکتری در پایین ماژول مربعی شکل دیده میشود. مانند سایر گوشیهای سامسونگ، لوگوی این برند در پایین و وسط پنل پشتی قرار گرفته است.
لبه سمت راست این اسمارتفون محل قرارگیری دکمههای کم و زیاد کردن صدا به همراه دکمه پاور بوده که با حسگر اثر انگشت ادغام شده است. درگاه تایپ سی، جک هدفون 3.5 میلیمتری برای هندزفری، اسپیکر و میکروفون هم در لبه پایینی آن قرار گرفتهاند.
لبه سمت چپ هم یک خشاب سیمکارت قرار دارد که از دو سیمکارت و یک کارت حافظه به صورت همزمان پشتیبانی میکند. میکروفون ثانویه هم در لبه بالایی گوشی گلکسی ام 33 قرار گرفته است. پنل جلویی این گوشی یک نمایشگر تخت است که حاشیه نسبتاً زیادی دارد. دوربین سلفی درون یک ناچ قطرهای در بالای نمایشگر دیده میشود.
در بررسی گلکسی M33 سامسونگ مشاهده میکنیم که این اسمارتفون با ابعاد 165.4×76.9×9.4 میلیمتر و وزن 198 گرم، طراحی نسبتاً خوبی دارد. این گوشی هوشمند در رنگهای جذاب سبز، آبی و قهوه عرضه میشود و شما میتوانید بسته به سلیقه خود، یکی از آنها را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید:
بررسی مشخصات گلکسی M33 از نظر نمایشگر
همانطورکه در بخش بالا هم به اختصار توضیح دادیم، این گوشی حاشیه نسبتاً زیادی دارد که شاید کمی توی ذوق بزند. نسبت نمایشگر به بدنه بهاندازه 82.5 درصد است و حاشیه نمایشگر در بالا و پایین آن افزایش پیدا میکند.
سامسونگ در این اسمارتفون از یک نمایشگر 6.6 اینچی از نوع TFT LCD با رزولوشن 1080 در 2408 پیکسل استفاده کرده که با تراکم پیکسلی 400 پیکسل در اینچ عرضه میشود. این نمایشگر با نرخ نوسازی 120 هرتز، سرعت و عملکرد خیلی خوبی برای کارهای روزمره دارد و میتواند تا حد زیادی شما را از خود راضی نگه دارد.
بهطورکلی، نمایشگر این گوشی رنگها را بهخوبی نمایش میدهد و در این بازه قیمتی، روشنایی نسبتاً خوبی هم دارد. اما هرگز به پای نمایشگرهای آمولد نمیرسد و به دلیل داشتن حاشیه نسبتاً زیاد، امتیاز پایینی از کاربران میگیرد. این نمایشگر با استفاده از کورنینگ گوریلا گلس 5 محافظت میشود و مقاومت خوبی دارد.
بررسی گلکسی M33 سامسونگ از نظر عملکرد
گوشی گلکسی M33 سامسونگ دارای اندروید 12 و رابط کاربری One UI 4.1 است که عملکرد نرمافزاری خیلی خوبی دارد و اگر از کار کردن با گوشیهای سامسونگ لذت میبرید، به احتمال زیاد گلکسی M33 نیز نظر شما را به خود جلب خواهد کرد. از نظر ارائه آپدیت هم باید بگوییم که این احتمال وجود دارد که تا دو یا سه سال آینده بتوانید آپدیت جدید دریافت کنید.
قلب تپنده گوشی گلکسی ام 33، تراشه ساخت سامسونگ، یعنی اگزینوس 1280 است که بر پایه معماری 5 نانومتری ساخته شده است. مسئولیت پردازش گرافیکی این اسمارتفون هم بر عهده Mali-G68 است. پردازنده مرکزی گوشی گلکسی M33 هشت هستهای بوده که شامل دو هسته Cortex-A78 با حداکثر فرکانس 2.4 گیگاهرتز و شش هسته Cortex-A55 با فرکانس 2.0 گیگاهرتز میشود.
بهطورکلی، عملکرد پردازشی این اسمارتفون برای کارهای معمولی بسیار خوب است و میتوانید بسیاری از بازیهای ویدیویی را نیز روی آن اجرا کنید. علیرغم داشتن پردازنده اگزینوس، این گوشی اصلاً داغ نمیکند و حتی با استفاده طولانی نیز همچنان دمای متعادلی دارد. بعد از یک ساعت بازی کردن کالاف دیوتی، دمای آن نهایتاً تا 40 درجه میرسد که اصلاً آزاردهنده نیست.
پس با بررسی گلکسی M33 سامسونگ میتوان گفت که این گوشی در شرایط معمولی و بازیهای ویدیویی، محیط کاربری خوبی دارد و اصلاً شما را اذیت نمیکند. درحالیکه اگر سامسونگ در این گوشی از پردازندههای اسنپدراگون استفاده میکرد، احتمالاً با استقبال بیشتری مواجه میشد.
شما میتوانید گوشی گلکسی ام 33 را در نسخههای رم 6 و 8 گیگابایتی خریداری کنید که هر دوی این نسخهها دارای حافظه 128 گیگابایتی هستند. یکی از مهمترین مزایای این اسمارتفون، پشتیبانی از قابلیت درگاه اختصاصی حافظه است که در صورت نیاز به فضای ذخیره اضافی، میتوانید از کارت حافظه هم استفاده کنید و حافظه داخلی گوشی خود را تا حد زیادی ارتقا دهید. البته نوع حافظه داخلی این گوشی eMMC 5.1 است که در این بازه قیمتی کاملاً قابلقبول به نظر میرسد.
بیشتر بخوانید:
بررسی مشخصات گلکسی M33 از نظر دوربین
همانطورکه در بخش طراحی هم به اختصار گفتیم، گوشی گلکسی M33 سامسونگ چهار دوربین دارد که دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی آن دارای دریچه دیافراگم 1.8 است. این لنز واید از قابلیت فوکوس خودکار با تشخیص فاز پشتیبانی میکند و به شما این امکان را میدهد که عکسهای کاملاً معمولی بگیرید. برای اینکه جزئیات عکسها در دوربین اصلی این گوشی خوب باشند، باید وقت نسبتاً زیادی برای عکاسی با گلکسی ام 33 بگذارید.
با بررسی گلکسی M33 سامسونگ متوجه میشویم که در کنار این لنز اصلی، یک سنسور اولترا واید 5 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم 2.2 و پوشش 123 درجه قرار گرفته است که کمی افت کیفیت دارد و هنگام عکس گرفتن با این سنسور، مقداری نویز در تصاویر مشاهده میکنید.
یک لنز ماکرو و یک دوربین تشخیص عمق 2 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم 2.4 هم سایر اعضای خانواده دوربین گلکسی ام 33 هستند که بیشتر جنبه فانتزی دارند. اگر به عکاسی پرتره علاقه دارید، گلکسی M33 میتواند تا حدی شما را از خود راضی کند. در بیشتر مواقع، دوربین این گوشی بهخوبی سوژه را از بکگراند جدا میکند و به شما امکان ثبت عکسهای نسبتاً خوبی را میدهد.
از نظر فیلمبرداری هم باید گفت که گلکسی M33 به شما امکان ضبط ویدیوهای 4K و 1080 پیکسل با سرعت 30 فریم بر ثانیه را میدهد.
گوشی گلکسی M33 سامسونگ یک دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم 2.2 دارد که نمیتوانید چندان روی کیفیت آن حساب کنید. این لنز واید به شما امکان ضبط ویدیوهای 1080 پیکسل با سرعت 30 فریم بر ثانیه را میدهد و از نظر دوربین سلفی هم کاملاً معمولی است. به نظر میرسد رقبای دیگر این گوشی در این بازه قیمتی عملکرد بهتری از نظر دوربین از خود ارائه میدهند.
بررسی گلکسی M33 سامسونگ از نظر باتری
خوب است بدانید که گوشی گلکسی M33 سامسونگ در دو نسخه گلوبال و هند عرضه میشود که این نسخهها در ظرفیت باتری با یکدیگر یک تفاوت اساسی دارند. درحالیکه نسخه گلوبال این گوشی با باتری 5000 میلیآمپر ساعتی عرضه میشود، سامسونگ برای نسخه هند باتری 6000 میلیآمپر ساعتی را در نظر گرفته است. هر دوی این نسخهها دارای باتریهای غیر قابل تعویض لیتیوم یونی هستند که از قابلیت شارژ سریع 25 وات پشتیبانی میکنند.
نسخه گلوبال این گوشی با باتری 5000 میلیآمپر ساعتی هم عملکرد شارژدهی بسیار خوبی دارد و با یک ساعت بازی کردن کالاف دیوتی فقط 10 یا 12 درصد از شارژ آن کم میشود که یک عملکرد فوقالعاده است. ازاینرو، اگر به صورت معمولی و یا حتی زیاد از گوشی گلکسی ام 33 استفاده کنید، بهراحتی تا یک روز شارژ را در خود نگه میدارد.
موقع خرید این گوشی باید بدانید که اگر چه از قابلیت شارژ سریع 25 واتی پشتیبانی میکند، اما آداپتوری در جعبه آن وجود ندارد و باید آن را به صورت مجزا خریداری کنید. برای اینکه گوشی گلکسی ام 33 به 100 درصد شارژ کامل برسد، تقریباً به 1.5 ساعت زمان نیاز داریم.
بررسی Galaxy M33 از نظر اسپیکر
با بررسی گلکسی M33 سامسونگ متوجه میشویم که متأسفانه در این گوشی خبری از اسپیکرهای استریو نیست و صدا فقط از یک اسپیکر مونو بیرون میآید. بااینحال، کیفیت صدا در این گوشی کاملاً خوب است و در این بازه قیمتی، میتواند شما را کاملاً از خود راضی نگه دارد. پشتیبانی از قابلیت جک هدفون 3.5 میلیمتری نیز میتواند یکی دیگر از مزایای این گوشی باشد که نداشتن اسپیکر استریو را جبران میکند.
بیشتر بخوانید:
بررسی Galaxy M33 از نظر شبکه و قابلیتهای اتصال
یکی از مهمترین مزایای گوشی گلکسی M33 سامسونگ، پشتیبانی از قابلیت اینترنت سریع 5G است. همچنین این گوشی از دو سیمکارت نانو به صورت همزمان پشتیبانی میکند و دارای بلوتوث نسخه 5.1 و وایفای نسخه 5 است.
حسگرهای شتابسنج و ژیروسکوپ نیز در این اسمارتفون وجود دارند. به لطف داشتن حسگر اثر انگشت، میتوانید قفل گوشی را در کمترین زمان ممکن باز کنید. همچنین برای باز کردن قفل گوشی میتوانید از سیستم تشخیص چهره دوبعدی گلکسی M33 نیز استفاده کنید که عملکرد نسبتاً خوبی دارد.
قیمت گلکسی M33 سامسونگ
در ابتدای این مقاله هم گفتیم که گلکسی M33 سامسونگ را بهعنوان یک گوشی میانرده از این برند میشناسیم و با قیمت مقرونبهصرفهای در اختیار شما قرار میگیرد. این گوشی که در تاریخ 4 مارس 2022 معرفی و 7 آوریل همان سال هم وارد بازار شد، با قیمت نزدیک به 300 یورو در اختیار کاربران قرار گرفت.
البته همانطور که میدانید، قیمت گلکسی M33 سامسونگ به عوامل دیگری مانند نسخههای رم و حافظه داخلی نیز بستگی دارد. همچنین اگر بخواهید نسخه هند این گوشی را خریداری کنید، طبیعتاً باید انتظار داشته باشید قیمت گلکسی M33 سامسونگ افزایش پیدا کند.
سؤالات متداول
آیا گوشی گلکسی M33 سامسونگ ارزش خرید دارد؟
این گوشی برای استفاده روزمره عملکرد بسیار خوبی دارد و میتوانید از آن برای بازیهای ویدئویی نیز استفاده کنید. سامسونگ در این اسمارتفون از نظر نمایشگر، پردازنده و باتری کاملاً خیال شما راحت میکند. شاید از نظر کیفیت دوربین کمی شما را اذیت کند، اما اگر وقت بیشتری برای عکاسی با این گوشی بگذارید و تغییراتی در نرمافزار دوربین ایجاد کنید، میتوانید عکسهای رضایتبخشی بگیرید.
قیمت گلکسی M33 در بازار ایران چقدر است؟
قیمت گلکسی ام 33 در نسخههای مختلف رم و حافظه، در رنج قیمتی 5.600.000 تا 7.300.000 تومان تعیین شده است.
بیشتر بخوانید:
بررسی گلکسی F02 سامسونگ |
بهترین گوشی های سامسونگ تا 5 میلیون تومان |
بهترین گوشی های سامسونگ تا 6 میلیون تومان |
بهترین گوشی های سامسونگ تا 7 میلیون تومان |
بهترین گوشی های سامسونگ تا 8 میلیون تومان |
نظر شما درباره بررسی مشخصات گلکسی M33 چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.