شرکت اسپیس ایکس روز گذشته نخستین محموله ماهوارههای نسل دوم خود برای اتصال اینترنت ماهوارهای به گوشی را به فضا پرتاب کرد.
اسپیس ایکس روز گذشته اولین محموله از ماهوارههای نسل دوم خود را به مدار فرستاد. راکت فالکون 9 اسپیس ایکس در این ماموریت به عنوان حامل این ماهوارهها، با موفقیت روی سکوی دریایی فرود آمد تا رکورد شصتمین پرواز این شرکت در سال جاری به ثبت برسد.
بیشتر بخوانید: امکان ردیابی استارلینک در ایران ؛ در صورت فعال شدن اینترنت استارلینک برای ایران، قطعش میکنیم!
اتصال اینترنت ماهوارهای به گوشی
ساعت 4:34 بامداد روز گذشته به وقت محلی، 54 ماهواره نسل دوم استارلینک از ایستگاه نیروی فضایی کیپ کارناوال در ایالت فلوریدا به مدار پرتاب شدند. راکت فالکون 9 حدود هشت دقیقه بعد از پرتاب به اقیانوس اطلس بازگشت و روی سکوی A Shortfall of Gravitas فرود آمد. اسپیس ایکس با این ماموریت حالا تعداد پرتابهای خود را تقریبا به دو برابر 31 پرتاب سال 2021 رسانده است.
نسل دوم ماهوارههای استارلینک قویتر از 3000 ماهوارهای خواهد بود که درحالحاضر در مدار فعال هستند. ظاهراً این شرکت به پهنای باند بیشتری در شبکه خود نیاز دارد و امیدوار است که این مشکل را تا حدی با ماهوارههای نسل دوم برطرف کند.
کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا در تاریخ اول دسامبر به اسپیس ایکس مجوز داد تا 7500 ماهواره نسل دوم را به مدار پرتاب کند. این شرکت حال در تلاش است تا مجوز بزرگتری برای پرتاب 30 هزار ماهواره نسل دوم به مدار دریافت کند. ماهوارههای نسل دوم احتمالا امکان ارتباط مستقیم با گوشیهای موبایل را دارند و اسپیس ایکس اخیرا برای ارائه این قابلیت از کمیسیون ارتباطات فدرال هم درخواست مجوز کرده است.
مدیر بخش تولید و مهندسی اسپیس ایکس نیز در خصوص ماموریت روز گذشته گفت: «ما طبق مجوز جدید، میتوانیم ماهوارهها را به مدارهای تازهای بفرستیم که ظرفیت بیشتری را در اختیار شبکه قرار میدهند. این مهم درنهایت به ما اجازه خواهد داد تا مشتریان بیشتری داشته باشیم و اینترنت سریعتری را بهخصوص در مناطقی که تراکم کاربری بالایی دارند، ارائه کنیم.»
بیشتر بخوانید:
- قیمت اینترنت استارلینک چقدر است؟ [+هزینه اشتراک ماهانه و قیمت دیش]
- کمک مالی برای عرضه اینترنت استارلینک در مناطق محروم ؛ خیریه ایلان ماسک!
- رئیس سازمان فضایی کشور: منظومه ماهواره ای ایران رقیب جدی استارلینک است!
با پرتاب ماهوارههای نسل دوم اسپیس ایکس به فضا، امکان اتصال اینترنت ماهوارهای به گوشی فراهم میشود. نظر شما چیست؟ نظراتتان را با تکراتو در میان گذاشته و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.
فکر میکنم این ایران ماسک یه ناجی و نعمت هست واسه دنیا