گران شدن اینترنت همراه راهکار جدیدی است که معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران برای ترغیب مشترکان به استفاده از شبکه فیبر نوری و اینترنت ثابت پیشنهاد میکند.
با توسعه و گسترش شبکه فیبرنوری در شرکت مخابرات، داوود زارعیان معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات برای ترقیب مشتریان به استفاده از اینترنت ثابت پیشنهاد داده که اینترنت همراه گران شود. او میگوید: «سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باید تعرفههای اینترنت به ویژه تلفن همراه را منطقی کند که این تعرفه متناسبسازی شود تا کاربر وقتی در محلی حاضر میشود، از اینترنت ثابت استفاده کند.»
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید:
- اتهام اسنپ مبنی بر انحصار بازار تاکسی های اینترنتی در کیش رد شد
- شورای رقابت: اپراتورها باید بسته های اینترنتی متنوعتر با حجم بیشتر عرضه کنند
- بررسی عملکرد وزیر ارتباطات در مجلس: اینترنت فیبر نوری و طرح رجیستری ضعف دارد
گران شدن اینترنت همراه
داوود زارعیان در راستای توسعه فیبر نوری و ترغیب مشترکان به استفاده از اینترنت ثابت میگوید: «برای استفاده از فیبر نوری دو اتفاق مهم باید رخ دهد، یکی توسط دولت و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و یکی توسط سایرین که شامل اپراتورها و شرکتها میشود. اگرچه سرمایهگذاری در بخش اینترنت ثابت برای اپراتورها (کاربرها) سنگینتر از اینترنت همراه است، اما تفاوت چندانی بین تعرفههای اینترنت ثابت و همراه وجود ندارد، لذا مردم ترجیح میدهند از اینترنت همراه که در دسترستر است، استفاده کنند.»
معاون تجاری و امور مشتریان افزود: «مورد بعدی که سایرین باید انجام دهند، این است که اپراتورها، فیبر را تا منازل توسعه دهند و دستگاههای دیگر نیز تولید محتوای فرهنگی داشته باشند و از سوی دیگر، محدودیتهایی که باعث عدم استفاده مردم از اینترنت میشود، با در نظر گرفتن سیاستهای کشور رفع شود.»
زارعیان میگوید: «اپراتورها و دستگاهها باید اطلاع رسانی مناسب را انجام دهند، در این صورت است که استفاده از ظرفیت اینترنت ثابت افزایش مییابد.تفاوت جدی بین قیمت اینترنت همراه و ثابت نیست و مردم به همین دلیل بیشتر ترجیح میدهند از اینترنت همراه که در دسترستر است استفاده کنند و از طرف دیگر سرمایه گذاری در بخش ثابت گرانتر است.»
او همچنین پیرامون توسعه فیبر نوری و تخفیفات در نظر گرفته شده برای تعرفه مشتریان افزود: «برنامهها و طرحهایی در واگذاری FTTH در نظر داریم؛ از طرحهایی که مشترک بتواند سرویس خریداری کند گرفته تا اقساطی کردن مودمها و سیمکشیها و حتی در برخی مناطق این مودمها و سیمکشیها به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرد.»
در نهایت زارعیان معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران گفت: «بستههای متنوعی ارائه کردهایم که هر کاربری بر اساس نیاز خود میتواند بسته خریداری کند و در حال حاضر نیز در حال مطالعه بازار هستیم که نیازها را شناسایی کنیم، اما باید گفت که تعرفه مخابرات نسبت به سایر اپراتورها پایینتر و تفاوت چشمگیری دارد.»
بیشتر بخوانید:
- دیلیت اکانت توییتر
- دیلیت اکانت پینترست
- پاک کردن اکانت واتساپ
- آموزش دیلیت اکانت روبیکا
- از کجا بفهمیم واتساپ هک شده ؟
- آموزش ساخت نظرسنجی در واتساپ
نظر شما درباره ی گران شدن اینترنت همراه چیست؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت با تکراتو در میان بگذارید.
گران تر کردن نت همراه راهکار خوبی نیست.واقعا نت همراه کار اییش خیلی بیشتر هست مثلا در مسافرت حالا یا کاری یا گردشگری نت همراه لازم داریی یا خیلی آدرسها رو در شهرهای بزرگ مخصوصا، باید از پلتفرمهای مسیر یابی استفاده کنیم. یا فرستادن لوکیشن. یا برای کارت به کارت کردن.گرفتن اسنپ در خیابان، حساب کردن پول اسنپ یا تاکسی. یا خیلی ها مثل من خودم در محل کارم به اینترنت ثابت دسترسی ندارم. خدایی تعرفه های نت همراه همین الانشم خیلی بالاست مثلا من اگر 10گیگ نت همراه بگیرم نصفش بین المللی هست نصف داخلی و استفاده از نت برای پلت فرمهای داخلی معمولا خیلی کم هست چون اکثر پلتفرمهایی که مردم استفاده میکنند مثل واتساپ اینستاگرام و…. تعرفش بین اللملی هست. پس من اگر 10 گیگ نت همراه میخرم مثلا 40تومن نصفش بین الملل حساب میشه، در واقع 5گیگ رو خریدم 40تومن.با توجه به اینکه استفاده بینالملی من یا اکثرا بین المللی هست. هر گیگ حد اقل 8هزار تومن می افته. ما در ایران هذینه فلتر شکن هم داریم. ومسئولین هم خوب میدونن همه با فیلتر شکن، فیلترینگ رو دور میزنن واین وسط یه هزینه اضافی رو مردم باید بدن ویه عده این وسط با فروش فیلتر شکن پول هنگفتی به جیب میزنن.