;
coinex

دبی و ابوظبی قطب‌های ارز دیجیتال در خلیج فارس هستند

در واکنش به رونق جهانی ارزهای دیجیتال، شهرهای دبی و ابوظبی به دلیل حمایت گسترده از کریپتوکارنسی‌ها به قطب‌های ارز دیجیتال در خلیج فارس تبدیل شدند.

امارات متحده عربی در سال‌های اخیر به مقصد مورد علاقه دوست‌داران ارزهای دیجیتال تبدیل شده است. دو شهر دبی و ابوظبی برای تبدیل شدن به بزرگترین شهر حامی رمزارزها در امارات مشغول رقابت با یک‌دیگر هستند. صرافی‌های مطرح مانند FTX با ارزش بیش از 32 میلیارد دلار قصد حضور در دبی را دارند.

رشد سریع قطب‌های ارز دیجیتال در خلیج فارس

در حوالی برج بزرگ خلیفه شهر دبی، علاقه‌مندان به بیت کوین و شخصیت‌های مهم صنعت ارزهای دیجیتال با خاندان سلطنتی اماراتی، بانکداران وال استریت و شخصیت‌های رسانه اجتماعی برخورد می‌کنند. امارات متحده عربی نیروی کار قابل اعتماد و کافی دارد. بسیاری از شرکت‌های حوزه ارزهای رمزنگاری‌شده در حال حاضر فعالیت‌هایی در این کشور داشته‌اند. علاقه‌مندی به سرمایه‌گذاری در قطب‌های ارز دیجیتال در خلیج فارس به سرعت در حال افزایش است.

دبی و ابوظبی قطب‌های ارز دیجیتال در خلیج فارس هستند

ریچارد تنگ، مدیر عامل بایننس MENA در مصاحبه ای با بلومبرگ گفت: «بسیاری از کارکنان موسسات مالی سنتی علاقه‌مند به کار در حوزه ارزهای دیجیتال هستند.» وی افزود که «بسیاری از آنها» در حال حاضر توسط بایننس امارات استخدام شده‌اند.

Amir Tabch، رئیس سابق بازارهای جهانی در بانک سرمایه گذاری امارات، معتقد است که صنعت مالی عمومی و بخش کریپتو با یکدیگر تفاوت چندانی ندارند. او اظهار داشت که به منظور پر کردن فاصله و شکاف میان این دو صنعت قصد استخدام نیروهای بیشتری را خواهد داشت.

در چند ماه گذشته دبی و ابوظبی بیش از 30 مجوز مبادله ارز دیجیتال صادر کرده و مقررات جدیدی را وضع کرده‌اند.

استخدام عمده نیرو در صرافی‌های ارز دیجیتال امارات

صرافی بایننس در منطقه خلیج فارس، بیش از صدها نفر را استخدام کرده است. Changpeng Zhao، مدیر عامل صرافی بایننس، برای خرید ملک از سنگاپور به امارات نقل مکان کرده است. دفتر اصلی صرافی مطرح Kraken نیز در خلیج فارس قرار دارد.

صرافی بایننس، Vishal Sacheendran، بانکدار سابق شرکت New York Mellon را به عنوان مدیر MENA خود در امارات منصوب کرد. Robbie Nakarmi، مشاور ارشد New York Mellon در دبی است. وی پس از ده سال به عنوان مشاور حقوقی جهت ادغام و مباحث مربوط به تملک مشغول به فعالیت شد.

در سال 2017، Ahmed Ismail، بانکدار سابق بانک آمریکا و شرکت Jefferies نیز به موج در حال گسترش رمزارزها پیوست. او یک بانک سرمایه‌گذاری رمزارزی را در ابوظبی افتتاح نمود. در این راستا افرادی همچون Chris Flinos نیز با احمد اسماعیل مشارکت کردند.

امارات سومین بازار بزرگ کریپتوکارنسی در خاورمیانه است

بر اساس آمار Global Citizens، مجموع دارایی خصوصی کشور امارات از سال‌های 2019 تا 2021 بیش از 47 میلیارد دلار افزایش یافته است. در این بازه زمانی بیش از 5600 میلیاردر به این کشور مهاجرت کرده‌اند. تمامی این داده‌ها حاکی از تبدیل شدن دبی و ابوظبی به قطب‌های ارز دیجیتال در خلیج فارس است.

داده‌های Chainalysis نشان می‌دهد از ماه جولای 2020 تا جولای 2021، امارات به سومین بازار پرارزش رمرزارزی در منطقه خاورمیانه تبدیل شده است. تنها کشورهای ترکیه و لبنان با بیش از 26 میلیارد دلار تراکنش آمار بهتری نسبت به امارات دارند.

میزان مشارکت در صنعت رمزارزها در مقیاس جهانی همچنان ناچیز به حساب می‌آید؛ با این وجود، میزان مشارکت‌ها در این صنعت نسبت به سال گذشته بیش از 1500 درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره قطب‌های ارز دیجیتال در خلیج فارس چیست؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت با تکراتو و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.

منبع: bitcoinist

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر