با توجه به اخبار پیشین و موفقیت اشکودا اسلاویا در بازار هند، به نظر میرسد واردات اشکودا اسلاویا به ایران قطعی شده باشد و به زودی شاهد عرضه این خودرو در ایران باشیم.
پیش از این در تکراتو در بررسی اشکودا فابیا برایتان از اینکه شرکت پارس ساتر قصد دارد برخی از محصولات برند اشکودا را به کشور وارد کند گفته بودیم. این شرکت با اشکودا به عنوان نمایندگی انحصاری و رسمی قرارداد بسته و حتی مدلهای مدنظر خود برای واردات به ایران را هم از سبد محصولات اشکودا انتخاب کرده است.
بیشتر بخوانید: واردات بایک X55 توسط دیار خودرو ؛ بررسی مشخصات و قیمت بایک بیجینگ X55 در ایران
واردات اشکودا اسلاویا به ایران
در بین مدلهای مطرح شده، سدانی کوچک و جذاب به نام اسلاویا به چشم میخورد که با توجه به موفقیت و فروش بالا در بازار هند، قیمت و امکانات مناسب و البته سلیقه ایرانی میتواند گزینه جذابی برای واردات باشد. در معرفی و بررسی اشکودا اسلاویا با ما باشید.
طراحی اشکودا اسلاویا
اشکودا اسلاویا بر روی پلتفرم اختصاصی MQB-A0 توسعه یافته است. این محصول از نظر ابعاد و اندازه تقریبا با اشکودا رپید که در سال 2020 معرفی شد در یک اندازه است و طراحی بدنه آن هم مطابق با زبان طراحی دیگر محصولات اشکودا پیریزی شده است.
بر این اساس باید گفت اشکودا اسلاویا از منظر طراحی شباهت خاصی با برادران بزرگتر خود ساپرب و اکتاویا دارد و در عین حال از طراحی مدرن و بروزی برخوردار است.
در نمای جلویی این خودرو، جلوپنجره شش ضلعی و معروف اشکودا با چراغهایی که از دو طرف به گریل خودرو وصل شدهاند و ورودیهای هوای گسترده و پیچیده روی سپر به چشم میخورند که طراحی جذاب و اسپرتی برای آن رقم زدهاند.
در بخش انتهایی خودرو، چراغهای زیبا و همیشگی اشکودا با زوایایی تند و تیز به چشم میخورند و روی سپر هم یک ورودی هوای تزئینی جانمایی شده است.
اسلاویا در سه تیپ اکتیو، آمبیشن و استایل با پنج رنگ بدنه مختلف و رینگ های حداکثر ۱۶ اینچی به بازار هند عرضه شده است که نشان از تنوع رنگی و آپشنال آن دارد.
بیشتر بخوانید: واردات کیا پیکانتو به ایران توسط کوشا خودرو قطعی شد [+ قیمت و مشخصات فنی]
طراحی داخلی اشکودا اسلاویا
در داخل کابین، طراحی داشبورد تا حد زیادی از مدل ساب کامپیکت فابیا الگوبرداری شده است. نکته جالب توجه اینکه برخی از قطعات تزئینی کابین در این بخش هم کاملا شبیه قطعاتی در فولکس واگن پولو هستند. البته با توجه به اینکه اشکودا اساسا یک زیرمجموعه فولکس واگن محسوب میشود، چنین شباهتهایی جای تعجیب ندارد.
کیفیت مواد به کار رفته در تولید قطعات و سیستمهای کابین و طراحی کلی کابین اسلاویا نسبت به محصولات پیشین اسلاویا بهبود قابل توجهی پیدا کرده است. اسلاویا همچنین برای سفرهای خانوادگی فضای بار مناسب 520 لیتری را ارائه میکند. به طور کلی و با در نظر گرفتن سبک طراحی خارجی و داخلی اسلاویا، میتوان آن را به نوعی نسخه صندوقدار اشکودا فابیا دانست.
بیشتر بخوانید: واردات هیوندای کنا 2023 توسط کرمان موتور ؛ بررسی امکانات و قیمت احتمالی در ایران
امکانات اشکودا اسلاویا
از جمله امکانات رفاهی و ایمنی اشکودا اسلاویا میتوان به مواردی چون نمایشگر 10 اینچی سیستم اطلاعات و سرگرمی، کروز کنترل، کلاستر ۸ اینچی دیجیتال، ایربگهای جلو و کناری و پردهای، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، سیستم ورود و استارت بدون کلید، سیستم تهویه صندلیهای جلو، پد شارژ بیسیم تلفن همراه، پورت USB برای سرنشینان عقب، نگهدارنده لیوان و غیره اشاره کرد.
مشخصات فنی اشکودا اسلاویا
اشکودا اسلاویا در دو نسخه با پیشرانههای 1 لیتری توربو و 1.5 لیتری توربو قابل سفارش است. پیشرانه نخست، توان تولید 115 اسب بخار قدرت و 175 نیوتنمتر گشتاور را در اختیار فرد قرار میدهد و گیربکسهای 6 سرعته دستی یا اتوماتیک برای آن قابل سفارش است.
در مورد نسخه دوم اما باید گفت پیشرانه 1.5 لیتری توربو توان تولید 150 اسب بخار قدرت و 250 نیوتنمتر گشتاور را داراست و نیروی تولیدی موتور نیز از طریق جعبهدنده 7 سرعته اتوماتیک دوکلاچه به چرخهای جلو منتقل میشود.
بیشتر بخوانید: واردات سئات ایبیزا 2022 توسط معین موتورز قطعی شد [+ مشخصات و قیمت احتمالی در ایران]
قیمت اشکودا اسلاویا در ایران
بنابر قیمت این محصول در بازار هند، احتمالا نسخه وارداتی اشکودا اسلاویا به ایران در صورت واردات و عرضه در پایهایترین حالت با قیمت 1 میلیارد و 300 میلیون تومان عرضه میشود اما در هر حال باید منتظر بود و دید این خودرو با چه مشخصات و در چه نسخهای به ایران میرسد تا قیمت نهایی آن مشخص شود.
بیشتر بخوانید:
- واردات چانگان CS55 پلاس توسط سایپا قطعی شد [+مشخصات و قیمت چانگان CS55 پلاس در ایران]
- واردات کیا K5 توسط کوشا خودرو قطعی شد [+مشخصات و قیمت در ایران]
- واردات کیا سلتوس 2023 توسط کوشا خودرو تایید شد [+ مشخصات فنی و قیمت احتمالی کیا سلتوس 2023 در ایران]
- واردات چانگان CS35 پلاس توسط سایپا قطعی شد [+مشخصات و قیمت چانگان CS35 پلاس در ایران]
دیدگاه شما درباره واردات اشکودا اسلاویا به ایران چیست؟ نظراتتان را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.
اشتباه بزرگی که اغلب واردکنندگان خودرو میکنند این هست که ایران را با آب و هوای چهل سال پیش و روابط چهل سال پیش فرض میکنند. در ایران از پنجاه سال پیش خودروی ژاپنی دوام آورد علت هم فقط کیفیت نبود تحمل دما و جاده غیر استاندارد بود. بعد آن کره هم تا حدودی توانست جای آنرا بگیرد علت مهم دیگر هم بازار صادرات آنها به آسیا و آفریقا بود و خودروی صادراتی آمریکا یا اروپا در همان جا و با شرایط آنجا ساخته میشود. خودرو اروپایی دیگر در ایران کارایی استاندارد خود را ندارد مخصوصا بنزین.و دمای هوا
چیزی نیست با حقوق یک ماه یه کارمند میشه دوتا خرید. ایران شده سطل زباله چین و کشورهای دیگه
یک میلیاردواندیبرای خودروهندی ؟واردکنندگان ان چه فکری کرده اند؟ازحالا محکوم به شکست است
دوتاکارتملیبرایاجاره۱۰۰میلیونی موجوده.برای بورسخودرو
یکیشبرای خودمهتابحال هیچ.خودروییبناممنخورده
دومیش برای مادرم.که ازسال۹۸به اینورهیچخودرویی
بنامش نخورده
شمارههمراه 09305870885
چی شد؟ حالت پایه یک میلیارد و سیصد میلیون تومن؟ گیریکس دستی و موتور 999 سی سی..
قیمت پایه 12.8 لاخ هست که میشه تقریبا 15500 دلار که البته خیلی زیاده با توجه به مشخصات این ماشین و خودروهای دیگه در دنیا. با دلار 40 تومنی میشه 620 میلیون تومن.. یک میلیارد و سیصد میلیون اونم تازه احتمال دادین از کجا دراومد؟
و احتمالا تایید نمیشه این کامنت من.
اشغالن راست میگین بنز بی ام و وارد کنید یا تسلا الا این سه ماشین بهترینن بخصوص تسلا
داداش چندسالته تو؟ اولا غیر از بنز و .. ماشین های خوب زیادی هم هست تو دنیا دوما کی بنز و بی ام و سوار میشه با این قیمت ها؟ کی میتونه سوار بشه؟ برلی یه عده مرفه دارای بابای پولدار فقط باید ماشین وارد بشه؟!
بزارید ببینیم اگر تونستید همین تیبا و پژو رو تولید کنید بعد به فکر واردات این بیفتید!
با این گلکاری که سر تمامی تپه ها انجام دادن
عمرا اجازه بدن یا بهتره بگم خودشون رقبت کنن بیان ایران!